![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Steam |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 110 Joined: 22-March 06 ![]() |
izkrasots darbs:
![]() -------------------- ![]() |
Steam |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 110 Joined: 22-March 06 ![]() |
mans jaunaakais darbs
-------------------- ![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Viņai abas rokas ir labas...
![]() |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Necep vienu darbu peec otra. Man taa shkjiet, ka tu neziimee tad, kad gribes, bet vnk, lai galerijaa buutu vairaak darbu un taa. Tas nav labi!
![]() Kad ziimee tad kad grib iznaak labaak, vismaz man taa ir. |
Steam |
![]()
|
es zīmēju kad gribu,jo man galīgi nesanak pat pabeigt darbu,ja es zīmēju kad negribas.Es noteikti zīmēju kad patīk..
Tierra san |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 34 Joined: 6-May 06 ![]() |
Sheit ir kaadi diezgan asi komentaari par taviem ziimeejumiem. Tikkai nepadodies ar domu, ka "es jau tik un taa nekad nemaaceeshu ziimeet" un ja tu arii nemaaceesi ziimeet tik labi kaa profinji, tad tu buusi ietreneejies un labaak jau ies
![]() ![]() -------------------- ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Ei, labāks par iepriekšējiem - ne tik kvadraatains.
Anyway vai viņa ir balerīna trenniņā vai kas, jo kājas tā vnk cilvēkam nestāv(katra uz savu pusi) Rokām jābūt nedaudz formīgākām. Man tā liekas, ka ar laiku tev varētu sanākt arī kautkas pavisam labs, ja vien nemetīsi malā. -------------------- |
CirvjaKaac |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 206 Joined: 13-January 05 From: Kačoku zāle ![]() |
Piedod, bet nekas cits kā "Ārkārtīgi neveikli" prātā nenāk. Ieteiktu Tev sekot Pakkuna padomam - doties uz http://www.howtodrawmanga.com.
Nu cik var... -------------------- Mainu mopēda pumpi un 6 flomasterus pret dzīvu sesku
|
Steam |
![]()
|
Steam |
![]()
|
spriediet pa6i. -------------------- ![]() |
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
Šausmīgi atgādina viena mana drauga zīmējumus.
Ar katru zīmējumu tavi darbi kļūst labāki. -------------------- |
Steam |
![]()
|
tikai nedoma,ka es nokopeju.Varu garantet, ka visi darbi ir mani.
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Yep... I can see the progres! Ta turpinat!
|
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
progress ir. vajag tikai turpināt zīmēt
![]() tas pēdējais man nenormāli atgādina Kurosaki Ichigo no bleach o,ō is that a fanart? |
Taison |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 125 Joined: 26-February 06 ![]() |
ieteikshu vienu lietu...
izteelojies vinju kaa reaalu dziivu cilveeku... vai vinjam nebuutu apgruutinoshi taa staaveet?? [kjermenja poza nedabiska] |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:57 |