![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Steam |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 110 Joined: 22-March 06 ![]() |
tas nav fanart.
-------------------- ![]() |
Steam |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 110 Joined: 22-March 06 ![]() |
![]() This post has been edited by Steam: Sep 10 2006, 15:16 -------------------- ![]() |
IMiGS |
![]()
|
Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 33 Joined: 3-July 06 ![]() |
[removed]
This post has been edited by IMiGS: Jul 7 2012, 13:16 |
Neptuuns |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 126 Joined: 24-March 06 From: Tev aiz muguras ![]() |
hm te taa no nuubiju klubinja: Smukas ir diezgan acis, galva vienaa vietaa izskataas kaa smagi sakropljota plaukstas veel sliktaakas kaa man- iesaku ziimeet neuzkriitoshaakas, lai nekriit aciis. Mati ir diezgan normaali, mosh biiishku jaapiestraadaa. pleci, teikshu godiigi galiigi nav pareizi un taadaa poziicijaa kaajaam jaabuut gandriiz pavisam kopaa un ne tik nedabiigi tievaam.
kjermenis pret gurniem ar diezgan nepareizi izskataas. Bet nu laikam kaut kaads progress jau ir. This post has been edited by Neptuuns: Sep 12 2006, 10:33 -------------------- How many Ichigo's does it take to screw in a lightbulb?
One, but it takes ten episodes. |
Steam |
![]()
|
paldies par kritiku,mēģināšu laboties,bet man liekas, ka darbi kļūst labāki
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
Neptuuns |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 126 Joined: 24-March 06 From: Tev aiz muguras ![]() |
nav jau svariigi cik ilgi ziimee bet cik ziimeejumus uzziimee. Piem, ja sheit ir ielikti visi ziimeejumi, tad shitas ir tiiri normaals progress.
-------------------- How many Ichigo's does it take to screw in a lightbulb?
One, but it takes ten episodes. |
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
es taadus plakanus cilveecinjus otrajaa klasee ziimeeju.... galvenais nevis cik ilgi vai cik darbus uzziimee, bet gan cik ljoti censhas ziimeet... var jau katru dienu ziimeet pa 15 minuuteem vienaadus darbus, neko daudz taapat neiemaaciisies... bet ja ziimees ik pa laikam 3 stundas vienu darbu(taa kaa es) tad jau peec 5 darbiem progress buus ieveerojams... veel ir ljoti labi peetiit citus darbus un meegjinaat iegaumeet mazaas niances tajos...
![]() This post has been edited by Cilveeks: Sep 16 2006, 15:57 -------------------- ![]() |
Steam |
![]()
|
![]() Kā saprast-plakanus cilvēciņus? This post has been edited by Steam: Sep 17 2006, 15:24 -------------------- ![]() |
Steam |
![]()
|
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
Kā saprast-plakanus cilvēciņus? ja nav eenoti tad vinji izskataas kaa no papiira izgriezti.... ![]() -------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Nejau tikai ēnojums. Pozas un sejas arī ir sasodīti kokainas, tā kā papīra cilvēciņiem.
|
Steam |
![]()
|
be es neprotu ēnot.
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
TAD IEMĀCIES!!!Sāc ieēnot kubus,trijstūrus un citus štruntus.Paskaties kā sejā ēnojas,rokas etc.
![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
taa, es te bišķiņ izvaroju tavu darbu...
tas gadiijumaa nepretandee uz bishii statusu? ![]() vispār tādā veidā, t.i. pilnīgi haltūŗejot rezultāts sanāk nedaudz labāks, ievēro, ka viss balstiits uz tavu darbu, nekā jauna klāt nav. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 22:01 |