![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
CirvjaKaac |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 206 Joined: 13-January 05 From: Kačoku zāle ![]() |
Lapiņas un uzraksti uz sienām vispār neietekmē un ir vienaldzīgi, bet mūdži, kas dauzās pie durvīm vai uz ielas nāk klāt, vienkārši kaitina. Tādiem palūdzu sarullēt tos papīrīšus un iestūķēt sev pakaļā - labs garīgais visai dienai! Garantēju!
Dievam neticu, jo (izvēlos pēc garastāvokļa): 1) No tā baidos 2) Visur, kur cilvēks nevar k-ko izkaidrot, tas tiek darīts ar Dievu. Agrāk "bez Dieva ziņas pat matiņš no galvas nenokrita", bet tad, kad apkārtējā pasaulē notiekošos procesus varēja izkaidrot ar ķīmiju, fiziku, bioloģiju utt., Dieva "ietekmes zona" mazinājās. Tagad esam nonākuši līdz visuma "malai", kas ar pagaidām zināmo fiziku nav izskaidrojama, tapēc atkal tiek iejaukts Dievs. 3) Cilvēks izdomājis Dievu, jo nevarēja pieņemt, ka ir tādas pašas izcelsmes kā, piemēram, cūka vai aligators. P.S. Iesaku noskatīties dokumentālo filmu "Welcome to North Korea" - tur notiekošie procesi pielūdzot "vadoni" dikti līdzīgi Allāha pielūgšanai. Baisi! ![]() -------------------- Mainu mopēda pumpi un 6 flomasterus pret dzīvu sesku
|
Janus |
![]()
|
![]() CLRAWE ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 265 Joined: 24-March 05 From: Soul society ![]() |
Benziins skiltavas un biibele ka jus domajat ko es darisu??
Man ir pasam sava bibele. ![]() Bet tas viss mani neietekme esu cilveks kurs nekam vairak netic ka tikai savai sirdij. kura pagaidam ir salauzta. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Un nav jalasa uzraksti uz sienam. -------------------- |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Pasūtīšana vislabāk man sanāk ar krišnaītiem - kad viņi man piesienas ar savu Bhagavatgītu, laipni atbildu, ka šo grāmatu esmu izlasījis jau pusaudža vecumā, kas atbilst patiesībai
![]() -------------------- Press any key to continue
|
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
![]() ![]() -------------------- |
Rune |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 261 Joined: 12-February 04 From: Kur pagadās. ![]() |
Neesmu pagaidām redzējis nevienu no minētajiem reliģiskajiem saukļiem rakstītu uz sienām. Katrā ziņā tie mani nekādīgi neietekmē, un tādus es lasītu labāk nekā `50 cent cherever` `yo eminem rulezz` u.tml. uzrakstus. Kāpēc vispār viņi nevar, piemēram, rakstīt citātus no grāmatām uz sienām, ja jau galu galā ir kaut kas jāuzraksta?
-------------------- Elitärer Niedergangsdiagnostiker
|
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
QUOTE(Pakkun) eu, bet tie ticiibas fanaati tieshaam taa piesienas? man taa veel nav bijis.... Viņi viennkārši paskatās uz to kā tu izskaties un atmet ar roku, saprotot, ka tev jau tāpat dzīve ir smagi pāri nodarījusi... -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
ehh, piekrītu Sigfai - pārcelieties uz kādu atālāku stūrīti un pārrunājiet to savu fiziku... man fizikā 5 10 5 atzīmes, tā kā neceriet no manis sagaidīt baigo filozofēšanu!
edg, mēs jau zinām par tava vārda izcelsmi... tie, kuri to nesaprot noteikti ir alternatīvi apdāvināti! es nesaprotu, kāds reliģijai sakars ar zinātni...... eee...ideja! Dievs-cilvēks-kāre pēc zināšanām-experimenti-sprādziens-Dievs! ir! atradu pēdas! kas attiecas uz topiku- kaut kur redzēju uzraxtu-''mīlēsim un cienīsim tos, kurus reiz ienīdām!"" -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25 July 2025 - 23:41 |