![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Rusell the carrotstork |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 152 Joined: 7-November 05 ![]() |
Es speleeju shaadas mmorpg ![]() 1:wow 2:evilflames 3:ragnarok 4:tales of pirates 5:monster mu 6:final fantasyXI mmorpg (uz X360) 7:psu (uz X360) 8:un vell es speleesu Huxley kad iznaaks (uz X360) hmm laikam vell kaadas mmo spelles speleeju pagatnee bet piemirsu vaardus vinjaam bet nu labi gaidu vell jaunas mmorpg prieks pc,X360,ps3,ps2,wii un protams psp ![]() Nosauc kādu vecu mmo uz psp, wii vai ps3. Monster Hunter neskaitās, nav īsti mmo. Un ar vecu es domāju jau iznākušu. This post has been edited by Rusell the carrotstork: May 26 2007, 16:36 -------------------- |
RobertST |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 5 Joined: 25-May 07 From: nezz kaut kur (prom no tevīm) ![]() |
Es speleeju shaadas mmorpg ![]() 1:wow 2:evilflames 3:ragnarok 4:tales of pirates 5:monster mu 6:final fantasyXI mmorpg (uz X360) 7:psu (uz X360) 8:un vell es speleesu Huxley kad iznaaks (uz X360) hmm laikam vell kaadas mmo spelles speleeju pagatnee bet piemirsu vaardus vinjaam bet nu labi gaidu vell jaunas mmorpg prieks pc,X360,ps3,ps2,wii un protams psp ![]() Nosauc kādu vecu mmo uz psp, wii vai ps3. Monster Hunter neskaitās, nav īsti mmo. Un ar vecu es domāju jau iznākušu. ![]() Untitled Square Enix Next-Gen MMORPG ,Endless Saga ,Untitled DC Comics MMO un X Quest un vell ar jaunu es domaaju ceru ka dbz mmorpg vareetu uzstaisiit uz ps3 bet lai tas vareetu notikt no saakuma Atari, Spike, Namco Bandai Games vaig pabeikt jauno dbz tenkaichi3 un tas vareetu notikt kaut kur shii gada beigaas ![]() |
gramozeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 352 Joined: 23-May 05 From: Riiga, Latvija. ![]() |
vei kaads arii speelee www.lineageii.lv serverii??? Nesen atklaaju priek6 sevis 6o speeliiti!!!
![]() ![]() This post has been edited by gramozeks: Jun 26 2007, 23:59 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 04:02 |