![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Batou |
![]()
|
||
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
maksaasi un speeleesi vai vienkaarshi gaidi ![]() -------------------- ![]() |
||
ShinChan |
![]()
|
||||
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Pagaidaam veel vienkaarsji gaidu, un ceru ka notiksies taa kaa tu saki. Mjaa ar dzelzjiem arii man buus probza, tacju ceru driizumaa veikt upgrade, ja finanses atljaus. Man Warcraft pasaule liekas vispievilciigaakaa no liiedzsjineejaam iznaakusjajaam online speeleem. chari tuvi un paziistami, viss WC universe tik miilsj. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
||||
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
es taa esmu iegaajis ragnarokaa ka neko citu man vais nevajag vismaz kameer tur turpinaaas gilzhu ciinjas
-------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Rune |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 261 Joined: 12-February 04 From: Kur pagadās. ![]() |
Var veel pameeginaat SHITO. Kaadreiz speeleeju, bet tagad vairs nesaista.
-------------------- Elitärer Niedergangsdiagnostiker
|
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
-------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Ella |
![]() ![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
mu.valsts.lv laikam serverii shobriid sarezgiijumi. man vismaz neiet ne maajas lapa ne forums ne pati speele
![]() Kaads nezin kas tur notiek iisti??? -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
Batou |
![]()
|
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
vai ta tas veel nav noveeries?
![]() -------------------- ![]() |
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Nea nav gan un tagad ir pamatiigi uzlabots.
No Barlogiem un Golden dragon vairs glaabinja nava ![]() Un visaadi prikoli speelee notiekas. Turklaat Gilzju kari jau arii rit pilnaa sparaa Lin_Kuei karo laikam ar visiem peec kaartas. Riktiiga killeru gilde. es arii tajaa biju bet aizgaaju citur ![]() -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
Some1 |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Man tagad principaa interesee tikai viens game: World of Warcraft. Kopsh esmu screen'us un video redzeejis vairs nekas cits neinteresee(varbut parspiileeju, eedu es tomeer veel arii
![]() ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
ja tevi tik ljoti interesee, tad piraatisko betu jau var tagad dabuut. vareeja jau pirms paaris meeneshiem. nepateikshu kur tieshi, bet var.
|
Rune |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 261 Joined: 12-February 04 From: Kur pagadās. ![]() |
Heh, neviens nav piemineejis UO. Nu taatad, LV UO shards Tera Uo .
-------------------- Elitärer Niedergangsdiagnostiker
|
Some1 |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Par piraatisko betu es jau arii zinu, bet saakotneeji WoW mani tik iipashi nemaz neaizraava...zinaaju ka labs, bet taa iipashi man vinsh neko neizteica. Pirms 2 nedeeljaam bish parakaajos pa visaadaam lapaam, screen'us jaunos redzeeju utt... Kopsh taa laika gan kaut ka saaka stipri intereseet
![]() |
Martins |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 18 Joined: 30-July 04 From: The World. Joprojām nevaru izlogoties. ![]() |
Kāpēc aizmirsts viens no nedaudzajiem jēdzīgajiem sci-fi mmorpg Anarchy-Online? Es vienu laiku spēlēju un nemaz ar' nebija slikti.
![]() -------------------- [ i miss you / but i havn't met you yet / so special / but it hasn't happened yet ]
|
Piepz |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 11 Joined: 9-June 04 ![]() |
Varbūt bišķi par vēlu, bet nu gribēju pateikt, ka tagad riktīgi rukāju EVE online. Paldies diviem cilvēkiem no LV, kuri mani saslimdināja ar šo MMO geimu (vienīgie bez manis, kuri, cik zinu, spēlē EVE). Lai nu kā.. jāmaksā ir 15EUR mēnesī utt utt, bet nu es kā godīgs maksātājs varu dalīt atslēdziņas, lai jauni cilvēki varētu 14 dienas par brīvu spēlēt (vismaz es tā domāju, ka man ir šāda unlimited iespēja).
Tātad.. visi tie, kuri gribēja un grib iemēģināt iet uz šejieni vilkt jaunāko klientu (btw, nesen iznāca free expansion - EVE: Exodus) un sūta man meilu ar requestu pēc free 14 day trial uz noise @ edot . lv Ceru, ka kāds paliks atkarīgs un sāks spēlēt patstāvīgi! ![]() -------------------- "We make games that make games worth playing" © Nintendo
|
Piepz |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 11 Joined: 9-June 04 ![]() |
Aizmirsu piebilst...
Tie, kas saka, ka EVE ir totāls crap, acīmredzot, nav iebraukuši šajā geimā. Man vajadzēja kādu mēnesi, lai tā normāli visu saprastu un still... es daudz daudz ko nezinu un nesaprotu. EVE ir ļoti milzīga, plaša un sarežģīta spēle. Kad esi iebraucis tad there's no way back ![]() ... Laimīgu un veselīgu jauno gadu! Pārējo var nopirkt... ![]() -------------------- "We make games that make games worth playing" © Nintendo
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7 August 2025 - 10:39 |