![]() |
![]() ![]() |
![]() |
bladez |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 237 Joined: 8-February 06 From: City of Townsville ![]() |
Nee, es tomeer esmu aizraavies tagad ar KalOnline. Parcik atveeries 3 serveris, ir tieshais laiks saakt. Ja kaads speelee, tad pasakat savus nikus. Maneejais ir BladeZ.
|
scarface |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 22 Joined: 18-January 07 ![]() |
rekur ja kaadam interesee siet ir vesela draza ar mmorpg http://www.gameogre.com/freemmorpgs.htm
-------------------- Skaldi un valdi jeb skaldi Valdi. Lielaa dzives Gudriba ir taa ja tu ieraugi traku ciganieti ar biesu somu un nigeru ar zivi kabataa tad bedz jo driz notiks nelaime. BEWARE. Un ja es jums nepatiku tad ejiet seit http://lleo.aha.ru/na/lv/
|
Lolyboy |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 24 Joined: 16-January 05 ![]() |
Speleju jaunu speliti iznaca ljoti nesen ka
![]() ![]() ![]() ![]() |
IN`KO |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 17 Joined: 8-October 05 From: Jelgava/Latvia ![]() |
http://rappelz.gpotato.com/
Speelee galvenais uzsvars uz questiem visai garlaiciigiem, bet tomeer.. Ar MDSL2 lagi nav noveeroti. Man itkaa patika ![]() ![]() -------------------- |
Lawleit |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 20 Joined: 30-January 07 From: Basement ![]() |
Es tagad esu pieversies minimalam spelem proti browseraa. Labu browser spelu tiesam ir maz tachu tagad es speleju KoL (Kingdom of Loathing) parnirgties var. Ninzu sniegaviri
![]() -------------------- ![]() |
Lawleit |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 20 Joined: 30-January 07 From: Basement ![]() |
Ir viena neslikta free online speele saucas DarkEden.. Saitu tagad neatceros sen tas bij kad registreejos, bet mekleetaajos atradiisiet droshi! Liidziiga HellBreath, bet daudz advanceetaaka, un labaaka. 2 rases Human & Vampire. Vampire liimenjus celj uzkraajot exp (Diablo), Human izmantojot kaadu skilu (Ultima online), daudz dazhaadu skilu, ierochu u.t.t Ja nav slinkums var pameeginaat.. ![]() Tu laikam igraa International serverii. Nav jegas tur spelet. Ir 3 rases Human, Vampire, Ouster. Bija viens ne mazaak biezi apdzivots serveris edenam kur bija arii "austeres" (hehe Ouster izklausas pec Oyster). Ouster ir bisku ka vampi bisku kaa humi. Ieroci tikai vampirveidigi. nagi un chakrami "austereem". Ja atceresos adresi ieliksu (spele angliski). -------------------- ![]() |
Laugh|nGMan |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 118 Joined: 5-October 04 From: Riga, Latvia ![]() |
Varbūt vēl kāds spēlē EVE-Online?
Rukāju jau trešo mēnesi. Superīga spēle! Uzsāku ar 15 dienu trial'u. -------------------- Laugh|nGMan [ACF] [KOR] [CHN] [ARC]
![]() |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Spēlē gan - es un ETM (mēs arī iesākām ar triālu). Spēle tiešām ir ļoti interesanta un labi pārdomāta.
P.S. Cik zinu, Roze arī spēlēja (un varbūt vēlarvien spēlē) EVE. -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
iisteniibaa jatziist, neesmu speeleejis paaraak daudz MMO, bet nu pietiekoshi, un redzu ka EVE ir pati paardomaataakaa un dziljaakaa no visaam. EVEe ir pilniiga speeletaaja briiviiba. ko gribi to dari. Njemot veeraa ka man veel arii settings kaa taads patiik, viss ir pat ljoti forshi. Nupat iestaajos +/- jeedziigaa corpaa, redzees kaa ies taalaak.
-------------------- Because i can!
|
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
QUOTE redzu ka EVE ir pati paardomaataakaa un dziljaakaa no visaam What did i tell u! Un kurš tur toreiz Prese bārā apgalvoja, ka EvE (un vispār viss, kas nav Lineage) sūkā latentu ēbreju geju peņus? ![]() This post has been edited by GM: Feb 21 2007, 19:04 -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Pag, pag, Lineage 2 vēlarvien ūberalles!
-------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
sAber |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 2 Joined: 4-March 07 ![]() |
Tagad speleju
Guild wars cs flyff INFINITY - laba spele ^^ Rakion Albatros18 StepMania 4 |
Mishelin |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 219 Joined: 20-July 06 ![]() |
Nu varat iechekot shito http://9dragons.acclaim.com/
Tagad peedeejaa laikaa tiaki shito speeleeju karoch viss saistaas ar austrumu ciinju maakslaam shaolin kung fu utt.... Ljoti interesanta un pilniigi pa briivu ![]() -------------------- ![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Manejais ar shito spele - uz eiropas servera.
Kyoshiro - Wu-Tang Clan Five Dragons cheng 5. Un veel dazhi zinami cilveki tur spele, bet nu katrs pats par sevi var uzrakstit or nemaz i negrib rakstit ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Spectre ar ievilka mani iekš 9 dragons. Ir sakāms tikai viens - šitā spēle spārda!
![]() Pagaidām Revolving Chakra 8, alkašu klans. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 12:04 |