![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Un kursh teica ka nev vispaar speelju pirksh linuxa? Mani protams priecee fakts, ka Q3 uz vinja griezhas aatri (nekas, ka uz manass vecaas sisteemas vinjsh tik un taa pie pareizajiem settingiem lidoja arii win98 rezhiimaa), bet tu man labaak paraadi kur es varu novilkt Lineage II klientu pirieksh linux. Tas, ka tu man paraadi vienu uberpopularu gaami kas iet, nenoziimee ka tur grieziisies tas ko MAN vajag. Un taa jau ir probleema. Ja negribi atziit sho jautaakumu tad pats buusi pieskaitaams pie trolljiem, kas bljauj ka viss labi, neredzot ka iisteiibaa ir taalu no taa. Nav uz Linux ne tuvu tik daudz gaamju kaa uz Win.
-------------------- Because i can!
|
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Cedega neder?
P.S. Nez, kas un kāpēc man šeit, zem avatara, rakstīts? |
bladez |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 237 Joined: 8-February 06 From: City of Townsville ![]() |
Njā. Par tām spēlēm runājot, Spēļu Pasaule (precīzāk Strana Igr) žurnālisti E3 ir apjautājušies spēļu izdevējiem, vai gadījumā konsoles nepārņems tirgu, un visas atbildes bija noraidošas. PC ir un paliks vienmēr kā populāra spēļu platforma.
Bet par Linux. Mana pirmā sastapšanās ar Linuxu (Mandriva) bija diezgan neveiksmīga ![]() |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Printēt nav ko, un nopirkt tu tāpat neko labu nenopirksi.
*nix iesācējiem (tā kā vairumam ir paniskas bailes no reģistrēšanās, pārpublicēšu šeit, taču, ja jums ir pretenzijas pret apjomu, varat arī to palagu izdzēst). Starp citu, lielākā daļa tika uzraktīta nakts vidū, tādēļ uzreiz atvainojos par daudzajām kļūdām. Pedeja laika ir paradijušies jauni *Nix (ar *Nix apzime visas OS, kas veidotas uz Unix bazes (Linux, BSD, u.c.)) lietotaji, kuri saskaras ar tam pašam problemam, ar kuram es saskaros pirms pusotra gada, tāpec nolemu uzrakstit šo samurgojumu. Pirmā problema bija ar partīcijam un failu sistēmu:
Dažas noderigas komandas priekš single user:
Tagad kersimies pie programu instalacijas no to izejas koda (source) (sekojošais - parasti, bet ne vienmer):
Nobeigumam gribu uzrakstit, ka Mandriva (agrāk Mandrake) Linux daudz ko var izdarit erta grafiska vide, tapec ta ir ideala OS iesacejiem. Mandriva Linux 10.2 (bezmaksas versija): Mandriva-Linux-2005-Limited-Edition-Download-CD1.i586.iso Mandriva-Linux-2005-Limited-Edition-Download-CD2.i586.iso Mandriva-Linux-2005-Limited-Edition-Download-CD3.i586.iso P.S. Iesaku pameginat Midnight Commander. P.P.S. Mandrake kontroles centru var izsaukt ierakstot konsole mcc. |
Rags |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 259 Joined: 25-February 04 From: Riga - mazs, mierīgs nostūrītis... ![]() |
QUOTE(Niks @ Mar 29 2006, 17:37) Jā, var redzēt, kādi "speci" te savākušies (tiesa - ne visi, taču gandrīz puse IMO nav pietiekoši kompetenti *nix'os, lai par tiem izteiktos). Hehe, cik tu jauki norādi uz vienu no galvenajām problēmām nix sistēmām - jābūt specam lai par to pat izteiktos/strādātu tajā. Protams tā nav vienmēr, bet vairumā. Un tieši tādi ka tu ir tie kurus es augstāk minēju ka nix piekritējus, taču tu nekādi nebūsi vidusmēra user'is. Nav jau ar nix problēmu korporatīvajā vidē un piekritēju starpā. Cilvēki jau vēlas lai nix būtu ne mazāk populārs kā Windows. Tai pat laikā piemēram tu ļoti smuki norādi ka esi zinošāks, un citiem nav ko pat runāt. Nevar objektīvi spriest par to ko ar ko tu esi pārņemts ![]() p.s. un jā Quake3 piemērs protams bija lielisks. Dabūsim pa 2 nez kādiem geimiem gadā un būsim laimīgi ![]() -------------------- Хентайная табуретка!
|
bypass |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 22-September 04 ![]() |
Man kā programmētājam, kas neko īpaši daudz no Linux necērt, būtu jānokaunās un jāielien kaktā.
![]() Bet... Stāv uzlikts linux rooteris/ftp serveris - ērti un (šķiet) stabīli. Esmu licis linux uz viena no saviem pc, anime/movies/brovzeris/p2p/oo strādāja labi, jukebox - bet ne vairāk. No spēļizstrādes viedokļa, man ir ērtāk un izdevīgāk izmantot DirectX all-in-one API, kas mani automātiski piesaista windai. Tiesa, pats esmu par crossplatform risinājumiem un cenšos nodrošināt OpenGL atbalstu (vairāk gan tādēļ, lai pēc pirmās vajadzības varētu portēt uz mac(nevis uz linux)). Kā arī gandrīz visi major spēļizstrādes rīki ir uz win - Maya/Maksis/PS/MSVisualStudio/etc. Kopsavilkums: Es vienkārši pagaidām neredzu iemeslu pāriet. Un ar pāriešanu saistās pārāk liels, ilgstošs piņķeris. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 16:44 |