IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Jauni pavedieni

Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.

4 Pages V < 1 2 3 4 >  
Reply to this topicStart new topic
> One Piece
Rusell the carrotstork
post Apr 23 2007, 16:52
Post #31

Danshaku

Group: Chuunin

QUOTE(Spectre @ Apr 23 2007, 12:50) *

Nezinu nezinu, lai pamanītu tādus sīkumus kā opening garumu - man tas liek aizdomāties, ka tu par maz skaties anime laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Es katru nedēļu nokačāju animes/mangas vairāk nekā man ir brīvā laika to visu noskatīties/izlasīt tapē 2-3 min ops mani nemaz neauztrauc smile.gif

P.s. kā man gribās nākamo Air Gear mangas chapteri

Nujā, man vēl nav 23 gadi un es neesmu turējis divmetrīgu zobenu rokās, un neemsu noteikti redzējis trīssimts animes, bet viņas aizņem 1/3 no manas dienakts.
Es arī "kačāju" vairāk animes, nekā es spēju pats sekot līdz, un es neteicu ka mani tas baigi uztrauc, bet padomā, ja tu esi mazs japānītis kurš nevar sagaidīt vai Salmcepuris var izstiept pilnīgi visus ķemeņu locekļus, un pēkšņi sākās! Jēj, divarpus minūtes 70 reiz dzirdētā dziesma, jēj pusotra minūte no tā, ko redzēju pagaišnedēļ. NU JĒJ ><

P.S. Tu ar savu P.s. iegāji vēl lielākā spamā, nekā kāds tas bija bez P.S. Un es arī and i'm sorry.

P.S.S. kaut Naruto jaunākajām sērijām būtu 12 minūtes garš openings un 9 endings.

laugh.gif laugh.gif laugh.gif

This post has been edited by Rusell the carrotstork: Apr 23 2007, 16:56

--------------------
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Shady
post May 4 2007, 20:27
Post #32

Heimin
*

From: Riga

biggrin.gif Es redzeju paris seriju RTL 2 , un man patika. tagat nolemu skatities no pa6as pirmas serijas. Un varu pateikt tikaj vienu - RESPEKT

--------------------
+Quote Post
Rusell the carrotstork
post May 4 2007, 22:28
Post #33

Danshaku

Vāciski ir smieklīgi ierunāts. biggrin.gif

--------------------
+Quote Post
Shady
post May 5 2007, 00:55
Post #34

Heimin
*

From: Riga

Piekritu 100% wink.gif

--------------------
+Quote Post
RobertST
post May 25 2007, 23:52
Post #35

Heimin
*

From: nezz kaut kur (prom no tevīm)

hmmmm Luffys no one piece man dazaas seriaas atgadinaaja Goku no dbz njaa vinji ir liidzigi
vai nu man vieniigajam taa liekas vai vell kaads man piekriit glare.gif

This post has been edited by RobertST: May 25 2007, 23:59
+Quote Post
Spectre
post May 26 2007, 10:27
Post #36

Hentai

From: Bristol, UK

Ierados darbā un konstatēju faktu ka ir iznācis 6 mūviks ... nu tb K-F ir nosubojis 6 mūviku a es neuzliku kačāties .... faking gribu ātrāk mājaās biggrin.gif

--------------------
IPB Image
SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion
+Quote Post
Rusell the carrotstork
post May 26 2007, 18:09
Post #37

Danshaku

Un septītā arī ir jau kādu laiku. Nu gadu apmēram.
Astotā ir, bet man liekas nav subota. Bet tā pati ir Alabastras kopsavikums.

This post has been edited by Rusell the carrotstork: May 26 2007, 18:13

--------------------
+Quote Post
Jackal
post Dec 29 2007, 19:19
Post #38

Jinushi
**

From: The New World

Hohohoooo vēl pudele ruma un tad es paceļu šo topiku no komas. wink.gif

Neticās, ka visi Narutisti un Bleachisti ir sadzinuši kokos tos dažus atlikušos pirātus.. kādam tak vēl jābūt. dry.gif

par lietu.
Tā neizvērsti jāsaka, ka uz beigām jau biju nopietni noguris no CP9 arkas, nu pārāk tomēr izstiepa to padarīšanu(~100ep.). Varēja ātrāk, efektīvāk un ar mazākiem(bez) intro, bet laikam jau mangai svilst papēži, tākā neko nepadarīs.
Jāsaka, ka šonedēļ arī iznāca pēdēja fillera episode(336) un tagad tikai ar šampānieti vienā rokā un trīcošām glāzēm otrā gaidu 337. epu, kas iesāk Thriller Bark arku ar New World, bad ass Shichibukas, new enemies, adventures & stuff & stuff & stuff & stuff.. etc. cool.gif

Jācer tik, ka Vegapunk fansubi uz jauno gadu savāksies un piedzīs tās pāris sērijas(itkā jau sola). wink.gif
Man pašam nervi jau sen vairs netur un skatos tikai RAW + *.ass. biggrin.gif

--------------------
IPB Image

.•«anime @ DEEP»•.
+Quote Post
FuschichO
post Dec 30 2007, 00:24
Post #39

Tennou

Man garšo rums, bet no bērnības nepatīk pirāti. Visas pirātu padarīšanas, spēles pirātos.. come on...! Pirmās sērijas openingu pat netaisījos skatīties (parasti openingus vispār skatos tikai vienreiz, ja vien tie nav satriecoši) un pirmo sēriju līdz galam arī nespēju izspiest. Ar riebumu izdzēsu visas epas, kas bija man kompī, bet klausoties jūsu viedoklī, sāku domāt, ka varbūt nemaz tik neciešama tā animācija nav, tā ka varbūt kādu dienu došu tai 2nd chance.

--------------------
+Quote Post
Church
post Dec 30 2007, 00:54
Post #40

sewer rat

Group: Jounin
From: latvia / riga

specifiskaa animaacijas stila peec stereotipiski peec "knjigu njechital, no mnjenjie imeju" [tm] biju neskatoties norakstiijis kiddie zhanraa un pagaaja ilgs laiks, kameer kaads pazinja pierunaaja saakt skatiities. noskatiijos pirmaas 5-10, un tad jau aakjis bija luupaa smile.gif, aatraa tempaa novilku/noskatiijos veel 100 reliizotaas uz to briidi .. un kaa jau esmu mineejis .. no gargabala shoviem, shis ir savaa zinjaa iznjeemums. unlike bleach/naruto/etc, one piece joprojaam speej piesaistiit manu uzmaniibu arii peec 330+ epaam smile.gif
+Quote Post
Niks
post Dec 30 2007, 01:19
Post #41

Lira member

Izklausās jau kārdinoši, taču man jau ar Bleach pietika - nevēlos nekad mūžā vēlreiz uzkāpt uz anime, kurai epu skaits ir rakstāms ar trim cipariem, grābekļa - vajag veselu mūžību, kura gan ātri paiet, lai redzētu tik, cik jau iznācis, un pēc tam nākas desmitreiz ilgāk skaties fillerus, līdz piegriežās, un, pēc nostaļģiskas pirmo epu atkārtotas noskatīšanās, saproti, ka tas, kas notiek patlaban, ir pilnīgs fufelis.
+Quote Post
Church
post Dec 30 2007, 02:14
Post #42

sewer rat

From: latvia / riga

es ceru, turpmaak cilveeki attureesies no dziljas astraalaas jeegas (bet diemzheel man neredzamas) paarpilniem postiem, kaa piem. "saakshu skatiities shovu", "nekad sho neskatiishos". man liidz shim bij nepareizs priekshstats, ka shiis foruma iedaljas threados apspriezh konkreetu shovu plusus/miinusus tie cilveeki kas tos skataas. pat posts - "paskatiijos paaris epas, neiepatikaas tas un tas, neredzu jeegu skatiities taalaak" - stulbajam man liekas bik jeegpilnaaks par "knjigu njechital, no mnjenie imeju" postots publiski.
+Quote Post
kaarleens
post Dec 31 2007, 10:46
Post #43

Hentai

From: Jelgava

One Piece noteikti nav suuds, lai gan es neesmu vinja fans uz doto briidi esmu noluureejis tikai 80 epas, bet iesaaku es vinju skatiities apmeeram 3 gadus atpakalj cool.gif
Par animaaciju es teiktu orgjinaala man vinja ir ljoti sirdij tuva (hehz bet nu man vecaa skola jau vispaar baigi patiik) Ost arii jauks saakuma un beigu klipinji ljoti labaa liimenii.
Story - charu dizains raksturi side story ir briinishkjiigi izstraadaats, ehh kas man nepatiik seriaals ir nezheeliigi pavilkts 1 svariigs fights mieriigi var iet 5 epas, bet nu ko lai dara studijai naudinja jaapelna kaa nekaa shitaa ir viena no populaaraakajaam animeem japaanaa.

--------------------
PERVERTS HELPING PERVERTS
image
+Quote Post
Spectre
post Jan 3 2008, 10:44
Post #44

Hentai

From: Bristol, UK

Atminos ka pirmo rizi noskatijos pirmo epu - ar biku sašķobiju seju, bet neko dēst ārā nedzēsu. Pēc pāris dienām kā pieķēros klāt noskatijos apmēram 100 epas nonstopā (ja atskaita miegu)
Uz doto brīdi esu iekavējis kādas 100 epas - zato jūtu briest patīkams nonstops smile.gif
One Piece vienīgas no ilgprojektiem, kurš joprojām sagādā prieku un baudu (Bleach and Naruto - dropped)

--------------------
IPB Image
SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion
+Quote Post
volzha
post Jan 5 2008, 02:19
Post #45

Danshaku

From: Latvia, Riga

Ugu! Esmu noskatījies visas sērijas ko līdz šim brīdim izlaiduši vegapunk. Un laikam arī visas filmas smile.gif. Un tas ir 261 sērijas. Vairāk nekā bleačam, kuru es arī atsāku skatīties "nonstopā", neskaitot miegu un WoW. Biju kādas 60 sērijas iekavējis. Bet nu naruto man nervi netur.

--------------------
IPB Image
Lai ko ar teiktu, bet paliekot vecākam, daudzi tīņu vecuma hobiji un intereses nemainās.
+Quote Post

4 Pages V < 1 2 3 4 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15 June 2025 - 03:30