![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Rusell the carrotstork |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 152 Joined: 7-November 05 ![]() |
Nezinu nezinu, lai pamanītu tādus sīkumus kā opening garumu - man tas liek aizdomāties, ka tu par maz skaties anime ![]() ![]() ![]() Es katru nedēļu nokačāju animes/mangas vairāk nekā man ir brīvā laika to visu noskatīties/izlasīt tapē 2-3 min ops mani nemaz neauztrauc ![]() P.s. kā man gribās nākamo Air Gear mangas chapteri Nujā, man vēl nav 23 gadi un es neesmu turējis divmetrīgu zobenu rokās, un neemsu noteikti redzējis trīssimts animes, bet viņas aizņem 1/3 no manas dienakts. Es arī "kačāju" vairāk animes, nekā es spēju pats sekot līdz, un es neteicu ka mani tas baigi uztrauc, bet padomā, ja tu esi mazs japānītis kurš nevar sagaidīt vai Salmcepuris var izstiept pilnīgi visus ķemeņu locekļus, un pēkšņi sākās! Jēj, divarpus minūtes 70 reiz dzirdētā dziesma, jēj pusotra minūte no tā, ko redzēju pagaišnedēļ. NU JĒJ >< P.S. Tu ar savu P.s. iegāji vēl lielākā spamā, nekā kāds tas bija bez P.S. Un es arī and i'm sorry. P.S.S. kaut Naruto jaunākajām sērijām būtu 12 minūtes garš openings un 9 endings. ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Rusell the carrotstork: Apr 23 2007, 16:56 -------------------- |
Shady |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 6 Joined: 4-May 07 From: Riga ![]() |
![]() -------------------- |
Rusell the carrotstork |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 152 Joined: 7-November 05 ![]() |
Vāciski ir smieklīgi ierunāts.
Shady |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 6 Joined: 4-May 07 From: Riga ![]() |
Piekritu 100%
RobertST |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 5 Joined: 25-May 07 From: nezz kaut kur (prom no tevīm) ![]() |
hmmmm Luffys no one piece man dazaas seriaas atgadinaaja Goku no dbz njaa vinji ir liidzigi
vai nu man vieniigajam taa liekas vai vell kaads man piekriit ![]() This post has been edited by RobertST: May 25 2007, 23:59 |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Ierados darbā un konstatēju faktu ka ir iznācis 6 mūviks ... nu tb K-F ir nosubojis 6 mūviku a es neuzliku kačāties .... faking gribu ātrāk mājaās
![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Rusell the carrotstork |
![]()
|
Un septītā arī ir jau kādu laiku. Nu gadu apmēram.
Astotā ir, bet man liekas nav subota. Bet tā pati ir Alabastras kopsavikums. This post has been edited by Rusell the carrotstork: May 26 2007, 18:13 -------------------- |
Jackal |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 55 Joined: 30-August 05 From: The New World ![]() |
Hohohoooo vēl pudele ruma un tad es paceļu šo topiku no komas.
![]() Neticās, ka visi Narutisti un Bleachisti ir sadzinuši kokos tos dažus atlikušos pirātus.. kādam tak vēl jābūt. ![]() par lietu. Tā neizvērsti jāsaka, ka uz beigām jau biju nopietni noguris no CP9 arkas, nu pārāk tomēr izstiepa to padarīšanu(~100ep.). Varēja ātrāk, efektīvāk un ar mazākiem(bez) intro, bet laikam jau mangai svilst papēži, tākā neko nepadarīs. Jāsaka, ka šonedēļ arī iznāca pēdēja fillera episode(336) un tagad tikai ar šampānieti vienā rokā un trīcošām glāzēm otrā gaidu 337. epu, kas iesāk Thriller Bark arku ar New World, bad ass Shichibukas, new enemies, adventures & stuff & stuff & stuff & stuff.. etc. ![]() Jācer tik, ka Vegapunk fansubi uz jauno gadu savāksies un piedzīs tās pāris sērijas(itkā jau sola). ![]() Man pašam nervi jau sen vairs netur un skatos tikai RAW + *.ass. ![]() -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Man garšo rums, bet no bērnības nepatīk pirāti. Visas pirātu padarīšanas, spēles pirātos.. come on...! Pirmās sērijas openingu pat netaisījos skatīties (parasti openingus vispār skatos tikai vienreiz, ja vien tie nav satriecoši) un pirmo sēriju līdz galam arī nespēju izspiest. Ar riebumu izdzēsu visas epas, kas bija man kompī, bet klausoties jūsu viedoklī, sāku domāt, ka varbūt nemaz tik neciešama tā animācija nav, tā ka varbūt kādu dienu došu tai 2nd chance.
-------------------- |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
specifiskaa animaacijas stila peec stereotipiski peec "knjigu njechital, no mnjenjie imeju" [tm] biju neskatoties norakstiijis kiddie zhanraa un pagaaja ilgs laiks, kameer kaads pazinja pierunaaja saakt skatiities. noskatiijos pirmaas 5-10, un tad jau aakjis bija luupaa
![]() ![]() |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Izklausās jau kārdinoši, taču man jau ar Bleach pietika - nevēlos nekad mūžā vēlreiz uzkāpt uz anime, kurai epu skaits ir rakstāms ar trim cipariem, grābekļa - vajag veselu mūžību, kura gan ātri paiet, lai redzētu tik, cik jau iznācis, un pēc tam nākas desmitreiz ilgāk skaties fillerus, līdz piegriežās, un, pēc nostaļģiskas pirmo epu atkārtotas noskatīšanās, saproti, ka tas, kas notiek patlaban, ir pilnīgs fufelis.
|
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
es ceru, turpmaak cilveeki attureesies no dziljas astraalaas jeegas (bet diemzheel man neredzamas) paarpilniem postiem, kaa piem. "saakshu skatiities shovu", "nekad sho neskatiishos". man liidz shim bij nepareizs priekshstats, ka shiis foruma iedaljas threados apspriezh konkreetu shovu plusus/miinusus tie cilveeki kas tos skataas. pat posts - "paskatiijos paaris epas, neiepatikaas tas un tas, neredzu jeegu skatiities taalaak" - stulbajam man liekas bik jeegpilnaaks par "knjigu njechital, no mnjenie imeju" postots publiski.
|
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
One Piece noteikti nav suuds, lai gan es neesmu vinja fans uz doto briidi esmu noluureejis tikai 80 epas, bet iesaaku es vinju skatiities apmeeram 3 gadus atpakalj
![]() Par animaaciju es teiktu orgjinaala man vinja ir ljoti sirdij tuva (hehz bet nu man vecaa skola jau vispaar baigi patiik) Ost arii jauks saakuma un beigu klipinji ljoti labaa liimenii. Story - charu dizains raksturi side story ir briinishkjiigi izstraadaats, ehh kas man nepatiik seriaals ir nezheeliigi pavilkts 1 svariigs fights mieriigi var iet 5 epas, bet nu ko lai dara studijai naudinja jaapelna kaa nekaa shitaa ir viena no populaaraakajaam animeem japaanaa. -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Atminos ka pirmo rizi noskatijos pirmo epu - ar biku sašķobiju seju, bet neko dēst ārā nedzēsu. Pēc pāris dienām kā pieķēros klāt noskatijos apmēram 100 epas nonstopā (ja atskaita miegu)
Uz doto brīdi esu iekavējis kādas 100 epas - zato jūtu briest patīkams nonstops ![]() One Piece vienīgas no ilgprojektiem, kurš joprojām sagādā prieku un baudu (Bleach and Naruto - dropped) -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
volzha |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 256 Joined: 13-February 04 From: Latvia, Riga ![]() |
Ugu! Esmu noskatījies visas sērijas ko līdz šim brīdim izlaiduši vegapunk. Un laikam arī visas filmas
![]() -------------------- ![]() Lai ko ar teiktu, bet paliekot vecākam, daudzi tīņu vecuma hobiji un intereses nemainās. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 03:30 |