![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Janus |
![]()
|
![]() CLRAWE ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 265 Joined: 24-March 05 From: Soul society ![]() |
Cinas veidi ar kajam ir stipri, Bet taja pasa kempo un jiujitsu ir speciali panemieni lai tu kajnas pec tam visu muzu nevaretu lietot un ninjutsu ir vislabakie panemieni pret sperieniem. Uzbrukums nav tik atrs cik aizsardziba.
![]() -------------------- |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Visur ir dažādi paņēmieni. Tai pašā taekwon-do ir arī pusnāvējoši sitieni ar rokām arī.
![]() |
Janus |
![]()
|
![]() CLRAWE ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 265 Joined: 24-March 05 From: Soul society ![]() |
Pusnavejosi izklausas divaini tadel es dodu prieksroku navejosiem
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
es pati reiz pamēģināju okinava-te un kara-te pie savas mākslas učenes... nebija diez ko izsmeļoši, tāpēc ātri vien aiztinos, bet, cik man zināms, neviens man nav uzbrucis...
sorrii, nav ne jausmas, kur meklēt šāda tipa ieročus, bet, ja tu atrodi, lūdzu, ziņo arī man! p.s. individuālu ieroci var pasūtīt pie jebkura kalēja, par baigu naudu, bet tad var droši tekt, ka tas ir vienīgais, un vēl paša projektēts. par smaguma centriem gan būtu jāpainteresējas, bet zinu, ka kalēji šādus ieročus taisa itin bieži(pašai sapnis par arbaletu), tikai piķi vajag tā pavairāk! -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Janus |
![]()
|
Kaleju ir gruti atrast te. Un arbalets maksa 75 Ls. bultas apm 12Ls 5-10 gab laikam.
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
gala rezultaats buus jebkuraa gadiijumaa vainu drausmiigi mazjaudiigs/plastmasas/beerniem .. vai arii jaaregjistree attieciigi kaa ierocis ar attieciigajaam atljaujaam ejot cauri visu birokraatisko celju.
pirkt lietas, kaa eg. aukstos ierochus mineetos pirmajaa postaa .. imho reti beernishkjiigs veids celt pashapzinju. P.S. tureet tik maajaas acis pamieleet/kolekcijai? tad driizaak klasiskaaku auksto ierochu kolekcija buus vizuaali pie sienaam labaak baudaama .. neesaat liidzi? es driizaak taadu atsaldeetu neesaataaju apkaart nospaardiitu ar kaajaam guljoshu lai ieguutu 'pasaules padariishanas labaaku' patikamu sajuutu. P.P.S. 'neesaashana liidzi' domaaju nostraadaas liidziigi strokja nesaashanas psihologiskajam momentam. zemapzinjaa juuties daudz vairaak atljaujosh, un nespeej paiet garaam/bez konflikta situaacijaas, kur normaali nekad neiesaistiitos/speetu kaut vai ar vaardiem vien izvairiities. + ja nu gadiijumaa pielieto .. hrmm .. es piem. nebaidos sasist savu vaagji/sakropljot sevi. bet baidos savainot/nogalinaat citus. peec paaris pazinju piemeera, psihologjiskais slogs uz visu muuzhu ir .. mazpatiikams. .. ak .. shos visus rantus protams attiecinu uz pirmo postu, nevis main martial arts threadu .. |
Janus |
![]()
|
Parak gudri vardi cilvekam kurs stav alkohola nodala
![]() Un cilveku domasana atskiras. Latvija ir tada maza debila valsts kur arbaletam nav vajadziga atlauja bet ja tu ar tadu pa ielu staigasi sods lidz 300Ls un ieroca konfiskacija. Un nav ieteicams kadu atspardit. ![]() ![]() ![]() Citiem vardiem tu runa par idiotiem kam nav visi majas. -------------------- |
Kyoushu |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 209 Joined: 16-January 05 From: Paardaugava...=] ![]() |
Visi paarskatiijushies Naruto...Vairaakums cilveeku iet uz ciinjas maakslaam nevis lai kaadu "...NoGaLinAAtu!!111one", bet lai uztureetu sevi formaa, vai nonjemtu stresu. Pats eju karate jau kaadus 4-5 gadus.. Un briivajaa laikaa piekopju taaa saucamo M.A. tricking, bet pagaidaam ljoti pasiivi un minimaali...
siikaaak: http://www.tricktutorials.com WuShu jau ljoti gribeetos iet, bet galiigi nesakriit ar dienaam. Zheel.. Taada ir dziive.. -------------------- ![]() |
Janus |
![]()
|
Ko te visi par to nogalinasanu tagad te uztraucas???
![]() Ne nu kadu galinas ne nu kaa. ![]() Jus manis teikto nesapratat. ![]() izdomajiet pasi man trukst vardu...... ![]() -------------------- |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Ja tev ir asmenis visas duures platumaa tas ir DAUDZ savaadaak nekaa strikjii iekarinaats maisinjsh ar smiltiim. Asmenis ir asmenis, gribi vai nee, tas dara to kam tas paredzeets, tobish dazhaadu materiaalu griezhanai.
Lai kaadu nogalinaatu pietiek iekraut vinjam pa purnu, vish neveiksmiigi nokritiis ar pakauzi uz kaada akmenja un peekshni radiisies iespeeja veerot ruutainas debesis. Kam tev taa kastete? Lai draudeetu kaadam? Iebiedeetu? Un kuru tu nez iebiedeesi? Un vai peec shaadas riiciibas pats buusi labaaks par to otru? -------------------- Because i can!
|
Janus |
![]()
|
Jus visi par mani domajat neto ko vajag.
![]() Esu vairak cinas makslu cienitajs un gribu sava cinas stila ieroci kas tur tik gruti saprotams. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
hrm. domaaju, ka peec gadiem 5-10 tu mainiisies. varbuut. ceru. noveelu. <g>
|
Janus |
![]()
|
Ja es turpinasu treneties un ja bus iespeja trenet citus tad nee.
![]() Jo man skolotajs teica ka es varetu trenet citus kad vins man neko nevares iemacit. ![]() Tadel tur 5-10 gadi nebus ![]() -------------------- |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
QUOTE(Janus @ Apr 14 2006, 13:52) Jo man skolotajs teica ka es varetu trenet citus kad vins man neko nevares iemacit. ![]() njaa... skolaas jau arii ir par ucheneem taadas kuraam vairaak neviens neko nespeej iemaaciit, kas no taa sanaak? skolaas valda viduveejiiba labaakajaa gadiijumaa... nee, tu nevari treneet citus kad tavam skolotaajam tev vairs nav ko iemaaciit. -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Church |
![]()
|
QUOTE(lastguru @ Apr 14 2006, 20:28) QUOTE(Janus @ Apr 14 2006, 13:52) Jo man skolotajs teica ka es varetu trenet citus kad vins man neko nevares iemacit. ![]() njaa... skolaas jau arii ir par ucheneem taadas kuraam vairaak neviens neko nespeej iemaaciit, kas no taa sanaak? skolaas valda viduveejiiba labaakajaa gadiijumaa... nee, tu nevari treneet citus kad tavam skolotaajam tev vairs nav ko iemaaciit. ja lasi krieviski fantasy kaut vai pa retam .. interesants viedoklis par skolotaaja/skolnieka teemu likaas: http://fenzin.org/book/10199 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 22:25 |