IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

6 Pages V < 1 2 3 4 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Martial Arts, tiem kas ciena so makslu. ;)
Janus
post Apr 11 2006, 17:52
Post #16

CLRAWE

Group: Chuunin
From: Soul society

Cinas veidi ar kajam ir stipri, Bet taja pasa kempo un jiujitsu ir speciali panemieni lai tu kajnas pec tam visu muzu nevaretu lietot un ninjutsu ir vislabakie panemieni pret sperieniem. Uzbrukums nav tik atrs cik aizsardziba. smile.gif

--------------------
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Hikaru
post Apr 11 2006, 18:28
Post #17

Tennou

From: Latvia

Visur ir dažādi paņēmieni. Tai pašā taekwon-do ir arī pusnāvējoši sitieni ar rokām arī. smile.gif
+Quote Post
Janus
post Apr 11 2006, 18:46
Post #18

CLRAWE

Pusnavejosi izklausas divaini tadel es dodu prieksroku navejosiem tongue.gif

--------------------
+Quote Post
kahi
post Apr 11 2006, 19:01
Post #19

Hakushaku

From: cradle of filth

es pati reiz pamēģināju okinava-te un kara-te pie savas mākslas učenes... nebija diez ko izsmeļoši, tāpēc ātri vien aiztinos, bet, cik man zināms, neviens man nav uzbrucis...

sorrii, nav ne jausmas, kur meklēt šāda tipa ieročus, bet, ja tu atrodi, lūdzu, ziņo arī man!

p.s. individuālu ieroci var pasūtīt pie jebkura kalēja, par baigu naudu, bet tad var droši tekt, ka tas ir vienīgais, un vēl paša projektēts. par smaguma centriem gan būtu jāpainteresējas, bet zinu, ka kalēji šādus ieročus taisa itin bieži(pašai sapnis par arbaletu), tikai piķi vajag tā pavairāk!

--------------------
IPB Image

esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem.
+Quote Post
Janus
post Apr 11 2006, 19:10
Post #20

CLRAWE

Kaleju ir gruti atrast te. Un arbalets maksa 75 Ls. bultas apm 12Ls 5-10 gab laikam. dry.gif

--------------------
+Quote Post
Church
post Apr 11 2006, 20:25
Post #21

sewer rat

Group: Jounin
From: latvia / riga

gala rezultaats buus jebkuraa gadiijumaa vainu drausmiigi mazjaudiigs/plastmasas/beerniem .. vai arii jaaregjistree attieciigi kaa ierocis ar attieciigajaam atljaujaam ejot cauri visu birokraatisko celju.
pirkt lietas, kaa eg. aukstos ierochus mineetos pirmajaa postaa .. imho reti beernishkjiigs veids celt pashapzinju.
P.S.
tureet tik maajaas acis pamieleet/kolekcijai? tad driizaak klasiskaaku auksto ierochu kolekcija buus vizuaali pie sienaam labaak baudaama .. neesaat liidzi?
es driizaak taadu atsaldeetu neesaataaju apkaart nospaardiitu ar kaajaam guljoshu lai ieguutu 'pasaules padariishanas labaaku' patikamu sajuutu.
P.P.S.
'neesaashana liidzi' domaaju nostraadaas liidziigi strokja nesaashanas psihologiskajam momentam. zemapzinjaa juuties daudz vairaak atljaujosh, un nespeej paiet garaam/bez konflikta situaacijaas, kur normaali nekad neiesaistiitos/speetu kaut vai ar vaardiem vien izvairiities. + ja nu gadiijumaa pielieto .. hrmm .. es piem. nebaidos sasist savu vaagji/sakropljot sevi. bet baidos savainot/nogalinaat citus. peec paaris pazinju piemeera, psihologjiskais slogs uz visu muuzhu ir .. mazpatiikams.
.. ak .. shos visus rantus protams attiecinu uz pirmo postu, nevis main martial arts threadu ..
+Quote Post
Janus
post Apr 11 2006, 20:35
Post #22

CLRAWE

Parak gudri vardi cilvekam kurs stav alkohola nodala tongue.gif
Un cilveku domasana atskiras. Latvija ir tada maza debila valsts kur arbaletam nav vajadziga atlauja bet ja tu ar tadu pa ielu staigasi sods lidz 300Ls un ieroca konfiskacija. Un nav ieteicams kadu atspardit. tongue.gif Sudigakaja gadijuma nosaus. dry.gif Pat nebus iespejas izbaudut krutumu kadu nospardot. dry.gif Jazin ko dara. Un es bez iemesla neuzbruku jo tas nav vajadzigs. Ierocis ir nnetikai cilveka pasapzinas celsanai bet ari tam paredzetajam iemeslam.

Citiem vardiem tu runa par idiotiem kam nav visi majas.

--------------------
+Quote Post
Kyoushu
post Apr 11 2006, 21:31
Post #23

Danshaku

From: Paardaugava...=]

Visi paarskatiijushies Naruto...Vairaakums cilveeku iet uz ciinjas maakslaam nevis lai kaadu "...NoGaLinAAtu!!111one", bet lai uztureetu sevi formaa, vai nonjemtu stresu. Pats eju karate jau kaadus 4-5 gadus.. Un briivajaa laikaa piekopju taaa saucamo M.A. tricking, bet pagaidaam ljoti pasiivi un minimaali...

siikaaak:

http://www.tricktutorials.com

WuShu jau ljoti gribeetos iet, bet galiigi nesakriit ar dienaam. Zheel.. Taada ir dziive..

--------------------

image
+Quote Post
Janus
post Apr 11 2006, 22:40
Post #24

CLRAWE

Ko te visi par to nogalinasanu tagad te uztraucas??? dry.gif
Ne nu kadu galinas ne nu kaa. dry.gif
Jus manis teikto nesapratat. dry.gif
izdomajiet pasi man trukst vardu...... dry.gif

--------------------
+Quote Post
ETM
post Apr 12 2006, 13:56
Post #25

Very Old Fart

Group: 40K
From: Man pajāt

Ja tev ir asmenis visas duures platumaa tas ir DAUDZ savaadaak nekaa strikjii iekarinaats maisinjsh ar smiltiim. Asmenis ir asmenis, gribi vai nee, tas dara to kam tas paredzeets, tobish dazhaadu materiaalu griezhanai.

Lai kaadu nogalinaatu pietiek iekraut vinjam pa purnu, vish neveiksmiigi nokritiis ar pakauzi uz kaada akmenja un peekshni radiisies iespeeja veerot ruutainas debesis.

Kam tev taa kastete? Lai draudeetu kaadam? Iebiedeetu? Un kuru tu nez iebiedeesi? Un vai peec shaadas riiciibas pats buusi labaaks par to otru?

--------------------
Because i can!
+Quote Post
Janus
post Apr 14 2006, 05:02
Post #26

CLRAWE

Jus visi par mani domajat neto ko vajag. dry.gif
Esu vairak cinas makslu cienitajs un gribu sava cinas stila ieroci kas tur tik gruti saprotams. dry.gif Kas tas par samuraju kam nav zobena? dry.gif Esu tuvcinas auksto ierocu cinas makslas pratejs bet ka lai es tads skaitos bez atbilstosa ieroca?? dry.gif Parasts nazis neskaitas tas nav sita cinas stila atbalstits dry.gif Nu principa ir bet sitadi izskatas tradicionalie dry.gif

--------------------
+Quote Post
Church
post Apr 14 2006, 05:41
Post #27

sewer rat

hrm. domaaju, ka peec gadiem 5-10 tu mainiisies. varbuut. ceru. noveelu. <g>
+Quote Post
Janus
post Apr 14 2006, 13:52
Post #28

CLRAWE

Ja es turpinasu treneties un ja bus iespeja trenet citus tad nee. tongue.gif
Jo man skolotajs teica ka es varetu trenet citus kad vins man neko nevares iemacit. tongue.gif
Tadel tur 5-10 gadi nebus tongue.gif

--------------------
+Quote Post
lastguru
post Apr 14 2006, 21:28
Post #29

The one who knows

From: Kaigan (Riga, LV)

QUOTE(Janus @ Apr 14 2006, 13:52)
Jo man skolotajs teica ka es varetu trenet citus kad vins man neko nevares iemacit.  tongue.gif

njaa... skolaas jau arii ir par ucheneem taadas kuraam vairaak neviens neko nespeej iemaaciit, kas no taa sanaak? skolaas valda viduveejiiba labaakajaa gadiijumaa... nee, tu nevari treneet citus kad tavam skolotaajam tev vairs nav ko iemaaciit.

--------------------
Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian

The Tao of posting:
Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience.
And never underestimate the power of stupid people in large groups...
+Quote Post
Church
post Apr 14 2006, 21:35
Post #30

sewer rat

QUOTE(lastguru @ Apr 14 2006, 20:28)
QUOTE(Janus @ Apr 14 2006, 13:52)
Jo man skolotajs teica ka es varetu trenet citus kad vins man neko nevares iemacit.  tongue.gif

njaa... skolaas jau arii ir par ucheneem taadas kuraam vairaak neviens neko nespeej iemaaciit, kas no taa sanaak? skolaas valda viduveejiiba labaakajaa gadiijumaa... nee, tu nevari treneet citus kad tavam skolotaajam tev vairs nav ko iemaaciit.
*

ja lasi krieviski fantasy kaut vai pa retam .. interesants viedoklis par skolotaaja/skolnieka teemu likaas:
http://fenzin.org/book/10199
+Quote Post

6 Pages V < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 22:25