IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

11 Pages V « < 6 7 8 9 10 > »   
Reply to this topicStart new topic
> aivvv stila lappusiite, naac un jautaa
ETM
post May 16 2006, 23:28
Post #106

Very Old Fart

Group: 40K
From: Man pajāt

Tev jaamaacaas.

--------------------
Because i can!
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
+Chibi+
post May 16 2006, 23:31
Post #107

(yaoi) rota 69

Group: Kaigan Valde
From: sky

Nekas, manuprāt, ieraugot edg kleitiņā (ar lencītēm, yup yup), man uzreiz kā atklāsies otrā elpa, kā sāks referāti cits pēc cita rakstīties, uh! Man to vien vajag!

--------------------
IPB Image
+Quote Post
edg
post May 16 2006, 23:38
Post #108

limpene grauž aknas

Group: Jounin
From: PM

QUOTE(+Hachi+ @ May 16 2006, 22:27)
QUOTE(edg @ May 16 2006, 21:59)
Tikai neiedomaajies tagad teikt, ka var arii smokingu! Es jau f... nopirku to kleitu!
*

Es. gribu. redzēt. edg. kleitā. NOW. Var arī rīt. Sliktākā gadījumā bildēs.
*

HAHAHA laugh.gif
Patiesiibaa, paardesmit cilveeki ir redzeejushi mani kleitaa. Apskaud vinjus, jo vairaak tik tizlaa apgjeerbaa neliidiishu. Ja nu vieniigi dzeerumaa. Ljooti lielaa dzeerumaa. Pie tam, njem veeraa, ka vairs nedzeru.

EDIT: Nee, arii dzeerumaa, nee.

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
Church
post May 17 2006, 03:13
Post #109

sewer rat

From: latvia / riga

bet sievietes vakarkleitaa mmm. itkaa vecum-veca lieta, bet nenovecojusi. public pee bikshkostiimiem + balinaatiem matiem. ;>
+Quote Post
aivvv
post May 17 2006, 04:26
Post #110

weirdo

Group: weirdo
From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans

nevelkot kerzas tu visus nossokeetu daudz vairaak tici man un pozitiivaa nioziimee kaadeell kaadu reizi tu nevari buut taada pati kaa visas citas tici man arii taa ir patiikama sajuuta un kopiibas sajuut aizlaidumaa ir lloti svariiga pat ja juus nebijaat varbuut tie labaaki edraugi visu skolas laiku lai nu kaa juus buusiet nogaajussi vienu savas dziives posmu kopa aun kaadeell gan to atcereeties drannkkiigu es protams te jau bisski izpluustu ar filozofeessanu bet luudzu luudzu nevelc kerzus uz izlaidumu dry.gif

--------------------
IPB Image
best anime ever ;)

nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot...

miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he
+Quote Post
+Chibi+
post May 17 2006, 08:37
Post #111

(yaoi) rota 69

QUOTE(edg @ May 16 2006, 22:38)
QUOTE(+Hachi+ @ May 16 2006, 22:27)
QUOTE(edg @ May 16 2006, 21:59)
Tikai neiedomaajies tagad teikt, ka var arii smokingu! Es jau f... nopirku to kleitu!
*

Es. gribu. redzēt. edg. kleitā. NOW. Var arī rīt. Sliktākā gadījumā bildēs.
*

HAHAHA laugh.gif
Patiesiibaa, paardesmit cilveeki ir redzeejushi mani kleitaa. Apskaud vinjus, jo vairaak tik tizlaa apgjeerbaa neliidiishu. Ja nu vieniigi dzeerumaa. Ljooti lielaa dzeerumaa. Pie tam, njem veeraa, ka vairs nedzeru.

EDIT: Nee, arii dzeerumaa, nee.
*

jābūt taču kaut kam vēl, kas varētu izraisīt tevī šādu vēlmi.... Nauda?

+

izlaidums ir viena vienīgā reize mūžā, kad var tā kā normāla meitene uzvilk princeses kleitu. izmanto. jo pēc tam uz kurieni - uz operu? da ne! nebūs vairs occasion. bet gribēsies. tici man. happy.gif

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Church
post May 17 2006, 10:32
Post #112

sewer rat

QUOTE(+Hachi+ @ May 17 2006, 08:37)
...
izlaidums ir viena vienīgā reize mūžā, kad var tā kā nomrāla meitene uzvilk princeses kleitu. izmanto. jo pēc tam uz kruieni - uz opera? da ne! nebūs virs occasion. bet gribēsies. tici man.
*

un tieshi tas liekas mazpatiikami, vismaz peec manas gaumes, - ka tagad tas skaitaas 'normaala meitene'. kleitas neesaa tikai beernudaarzaa, uz izlaidumu un kaazaam.
protams. retie iznjeemumi taapeec ir jo patiikamaaki un taadeejaadi izceljaas uz vienveidiigaas masas ;>
+Quote Post
+Chibi+
post May 17 2006, 10:49
Post #113

(yaoi) rota 69

nu bet flirlīgu kleitu jau nekur citur neuzvilks... nav ērti.. un labi jau ir, ka katru dienu tā nestaigā, jo retie gadījumi tiešām seems kā svētki. varbūt tas tā ir tikai man, un es jau nu noteikti nepiederu pie normālo ciuvēciņu masas, bet skaista kleita manā gadījumā jau ir 40% no svētku noskaņojuma.

--------------------
IPB Image
+Quote Post
edg
post May 17 2006, 11:15
Post #114

limpene grauž aknas

From: PM

Protams, ka apgjeerbs nosaka noskanjojumu un arii daljeeji uzvediibu. Ir cilveeki, kas uz skolu iet uzvalkaa taapeec, lai speetu nopietni maaciities. Normaalaas dreebees gribas aardiities un skolu piekaast.

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
Taka
post May 17 2006, 11:20
Post #115

Tennou

Group: Chuunin
From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem

Otaku jau it kā uz skolu formā būtu jāiet... kā nekā visi japāņu skolnieki formās staigā happy.gif

--------------------
Press any key to continue
+Quote Post
Church
post May 17 2006, 11:37
Post #116

sewer rat

QUOTE(Taka @ May 17 2006, 11:20)
Otaku jau it kā uz skolu formā būtu jāiet... kā nekā visi japāņu skolnieki formās staigā happy.gif
*

a kaa pashlaik. formas @ LV veel kaut kur i? pasham jau vidusskolas gados komercskolaa nevajadzeeja formas teerpu, bet parastajaas vskolaas veel tajaa laikaa joprojaam bija IIRC.
+Quote Post
Naktspukjiite
post May 17 2006, 12:24
Post #117

ecchi nāve

QUOTE(Church @ May 17 2006, 09:32)
'normaala meitene'. kleitas neesaa tikai beernudaarzaa, uz izlaidumu un kaazaam.
*

Vēl jau paliek kosplejs un larpi. ^^
+Quote Post
+Chibi+
post May 17 2006, 18:24
Post #118

(yaoi) rota 69

QUOTE(Church @ May 17 2006, 10:37)
QUOTE(Taka @ May 17 2006, 11:20)
*

a kaa pashlaik. formas @ LV veel kaut kur i? pasham jau vidusskolas gados komercskolaa nevajadzeeja formas teerpu, bet parastajaas vskolaas veel tajaa laikaa joprojaam bija IIRC.
*

Rīgas Franču licejā ir formas. Un man patīk. Neba nu manos laikos nēsājām, bet man liekas, ka forma ļoti labs risinājums skolām, kurās ir dažādu sociālo slāņu pārstāvju atvases, jo tad atkrīt vismaz zīmēšanās ar drēbēm.

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Church
post May 17 2006, 18:50
Post #119

sewer rat

QUOTE(+Hachi+ @ May 17 2006, 18:24)
...
Rīgas Franču licejā ir formas. Un man patīk. Neba nu manos laikos nēsājām, bet man liekas, ka forma ļoti labs risinājums skolām, kurās ir dažādu sociālo slāņu pārstāvju atvases, jo tad atkrīt vismaz zīmēšanās ar drēbēm.
*

izsaku mineejumu - ka taa vietaa pashlaik ir ziimeeshanaas ar 50-150-300+ lashu veertiem mobiilajiem, n? ;>
+Quote Post
kahi
post May 17 2006, 18:55
Post #120

Hakushaku

From: cradle of filth

tiešām, frančos ir formas?? neesmu redzējusi...
jā, arī es esmu par formām, tikai, nez visi ir gatavi mani sist. nu, es jau nesaku, ka jābūt tizlām rozā formām un džekien jāstaigā žabo, var tak kko normālu izdomāt.
kas attiecas uz zīmēšanās ar drēbēm lietu, man nesimpatizē džeki tajās reperu biksēs, kurās var kakāt veselu nedēļu, i neviens nepamanīs, savukārt bārbijas man jau sen besī ar saviem miņukiem līdz ''ānus_ņam'', it sevišķi, ja vēl kājas nesmukas.
simpatizē - džeki uzvalkos (protams, ja piestāv),tomēr tas nenozīmē, ka esmu repa vai blonduma izpausmju nīdējsss...

tjaa, smuki jau būtu gotu redzēt vakarkleitā un kurpēs... būtu jau smuki.

--------------------
IPB Image

esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem.
+Quote Post

11 Pages V « < 6 7 8 9 10 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17 June 2025 - 03:00