IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

11 Pages V « < 7 8 9 10 11 >  
Reply to this topicStart new topic
> aivvv stila lappusiite, naac un jautaa
Kazuki
post May 17 2006, 19:09
Post #121

Hakushaku

Group: Chuunin

mums arii skolaa gribeeja ieviest formas, bet vsi skoleeni bija gatavi kaut vai parakstus vaakt lai tikai neko taadu neieviestu.
man personiigi gan nekas nebuutu pretii. :3
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Winry
post May 17 2006, 19:22
Post #122

Shishaku

Par tām formām...gribētos redzeet džekus melnā tērpā(kā FB apmēram)....kinda hot...bet meitenes svārkos un tādos brīvās maiciņās(nepārspīlēti), tiesa, licējā ir formas, bet manā skatījumā diezgan dizlas
emm....man liekas ka izlaidumā ir jāvelk tas, kas tev piestāv un tas par ko tu sapņo jau gadiem ilgi(just like marriage)
Bet nu ja tā liek kopā visu, tad ir lietas kur aivvam es gan nepiekritīšu, bet to atliekam citai reizei.!! biggrin.gif

P.S Džekiem nevaig skūt paduses, tas nav ētiski, bet ja smakonis pacelsiesm, tad lai tai meitenei Dievs stāv klāt! tongue.gif Tas tā!

--------------------
"Describe your sorrows and desires, the thoughts that pass through your mind and your belief in some kind of beauty - describe all these with heartfelt, silent, humble sincerity and, when you express yourself, use the things around you, the images from your dreams and the objects that you remember." (Rainer Maria Rilke)
+Quote Post
Zuzix
post May 17 2006, 19:52
Post #123

mitsukai kogun

From: vietā, kur sapņi piepildās

QUOTE(Church @ May 17 2006, 18:50)
QUOTE(+Hachi+ @ May 17 2006, 18:24)
...
Rīgas Franču licejā ir formas. Un man patīk. Neba nu manos laikos nēsājām, bet man liekas, ka forma ļoti labs risinājums skolām, kurās ir dažādu sociālo slāņu pārstāvju atvases, jo tad atkrīt vismaz zīmēšanās ar drēbēm.
*

izsaku mineejumu - ka taa vietaa pashlaik ir ziimeeshanaas ar 50-150-300+ lashu veertiem mobiilajiem, n? ;>
*

Stase? O.O Tu tās formas esi redzējusi? tās ir šausmas ja godīgi... esmu laimīga ka man "tas" naw jānēsā

un Church - jā tagad wisi līdz 6ajai klasei (laikam) lielās ar ūber mobīlajiem + ūber cita weida tehnoloģija.. protams arī mazajām meitenēm ir izplatīts mātes špakteļa zagšana (krāsošanās biggrin.gif)...

--------------------
*http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;]
+Quote Post
+Chibi+
post May 17 2006, 20:38
Post #124

(yaoi) rota 69

Group: Kaigan Valde
From: sky

QUOTE(Church @ May 17 2006, 17:50)

izsaku mineejumu - ka taa vietaa pashlaik ir ziimeeshanaas ar 50-150-300+ lashu veertiem mobiilajiem, n? ;>
*

precīzi. XD

Un formas licejā. Teorija ir tāda - glavenais, sagalbāt krāsas un materiālu,bet katram ir iespējas pēc savas fantāzijas pieklājības robežās variēt ar fasončiku. Tas briesmīgais ir vecāku gaume, nevis pati forma.

MAN PATĪK FORMAS. Un arī current RFL bordo žaketes ir kūlīgas. Protmas, ka es ar lielāku preiku redzētu jauno RFL paaudzi (vīr.dz) melnajās japanese style formās, uz ko man ir tāds, hehe, fetišs, bet bordo žaketēm nav ne vainas! Varbūt es tā domāju, jo es redzēju skices formām, trust me, šitais ir the best.

Man patīk, ka es jebkur uz ielas varu atpazīt mazu RFLnieku, ka es kino varu pateikt bariņam sīko, ka es arī kādreiz mācījos viņu skolā. Ja man būtu jānēsā tā forma, es, trust me, leptos ar to, ka es visiem varu parādīt, ka es macos 3ajā labākajā Latvijas skolā. XP

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Zuzix
post May 17 2006, 21:21
Post #125

mitsukai kogun

From: vietā, kur sapņi piepildās

QUOTE(+Hachi+ @ May 17 2006, 20:38)

Un formas licejā. Teorija ir tāda - glavenais, sagalbāt krāsas un materiālu,bet katram ir iespējas pēc savas fantāzijas pieklājības robežās variēt ar fasončiku. Tas briesmīgais ir vecāku gaume, nevis pati forma.

MAN PATĪK FORMAS. Un arī current RFL bordo žaketes ir kūlīgas. Protmas, ka es ar lielāku preiku redzētu jauno RFL paaudzi (vīr.dz) melnajās japanese style formās, uz ko man ir tāds, hehe, fetišs, bet bordo žaketēm nav ne vainas! Varbūt es tā domāju, jo es redzēju skices formām, trust me, šitais ir the best.

Man patīk, ka es jebkur uz ielas varu atpazīt mazu RFLnieku, ka es kino varu pateikt bariņam sīko, ka es arī kādreiz mācījos viņu skolā. Ja man būtu jānēsā tā forma, es, trust me, leptos ar to, ka es visiem varu parādīt, ka es macos 3ajā labākajā Latvijas skolā. XP
*

nu pirmās 4as klases wisiem ir pilnībā wienādas formas pēc wienas piegrieznes... nyuu ja godīgi man ļoti nepatīk salikums rozā( wai gaši zils) ar bordo un tumši zilu... nu piedodiet naw normāli... laigan katram saws

--------------------
*http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;]
+Quote Post
Church
post May 18 2006, 00:49
Post #126

sewer rat

Group: Jounin
From: latvia / riga

QUOTE(+Hachi+ @ May 17 2006, 20:38)
...
...

bordo nebij kas School Rumble-iigs? ;>
+Quote Post
+Chibi+
post May 18 2006, 09:49
Post #127

(yaoi) rota 69

school rumbleiigs ir sarkans. bet puikaam taapat ir melnas formas... arii tur.

--------------------
IPB Image
+Quote Post
PHz
post May 18 2006, 10:18
Post #128

Jinushi
**

QUOTE(+Hachi+ @ May 13 2006, 20:21)
Kinoteatris piedāvā gan! Hee. CCP ir ne tikai debīli šiti pārīšiem, bet arī lieliskas lietas, vajag tikai zināt. Vel var paspēt aiziet uz Stay, btw, tam ir tikai ivens seanss dienā un to drīz izņems no programmas..
*

A BIT OF OFFTOPIC:
Paldies kinoekspertam par rekomendāciju smile.gif Aizgāju uz Stay vakar, t.i., pēdējā dienā, pirms tam kaut kā galīgi nebiju ievērojis šo filmu. Patika, lika padomāt un radīja vēlmi noskatīties vēlreiz. No virspusējām lietām, kas pielipa uzreiz, labs bija soundtracks (Animatrixa OST tituldziesma "Who Am I" priecēja smile.gif ) un stilīgais montējums, kas lieliski piestāvēja filmas-mīklas žanram.
+Quote Post
Pakkun
post May 18 2006, 14:59
Post #129

Hakushaku

From: λ=56.923** φ=24.039**

A bit offtopic turpinaajums:
starp citu Henrijs no "Stay", nu tas tip psihais(veeljoprojaam nesaprotu filmu) ir nezheeliigi liidziigs man peec izskata tongue.gif *juutas kruts*

--------------------
+Quote Post
+Chibi+
post May 19 2006, 00:21
Post #130

(yaoi) rota 69

QUOTE(PHz @ May 18 2006, 09:18)
QUOTE(+Hachi+ @ May 13 2006, 20:21)
Kinoteatris piedāvā gan! Hee. CCP ir ne tikai debīli šiti pārīšiem, bet arī lieliskas lietas, vajag tikai zināt. Vel var paspēt aiziet uz Stay, btw, tam ir tikai viens seanss dienā un to drīz izņems no programmas..
*

A BIT OF OFFTOPIC:
Paldies kinoekspertam par rekomendāciju smile.gif Aizgāju uz Stay vakar, t.i., pēdējā dienā, pirms tam kaut kā galīgi nebiju ievērojis šo filmu. Patika, lika padomāt un radīja vēlmi noskatīties vēlreiz. No virspusējām lietām, kas pielipa uzreiz, labs bija soundtracks (Animatrixa OST tituldziesma "Who Am I" priecēja smile.gif ) un stilīgais montējums, kas lieliski piestāvēja filmas-mīklas žanram.
*

Man priex, ka to cilvēli skaits, kuram manas rekomendācijas noder, druscītiņ pieaug. ^^ Stay ir lieliska tādēļ, ka katrs, izejot no zāles, iziet ar citādākām pārdomām un spekulacijām par tās tēmu, īpaši beigu dēļ. Katrs saprot to citādi, un pēc tam vēl dienām ilgi domās atgriežas pie šīs filmas un vēlreiz un vēlreiz pakavējas pie tās.
Un montāža tiešām ir izcili piemērota. Mani pabūra tieši tās pārejas no ainas uz otru, tā pārslīdēšana no viena skata citā, vienkārši lieliski.
Starp citu, endings - Damien Rice "Cold Water" *thumbs up* . Tikai pastiprina noskaņu.

--------------------
IPB Image
+Quote Post
aivvv
post May 19 2006, 11:30
Post #131

weirdo

Group: weirdo
From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans

offtopics un kur nu veel konkurence ssajaa pavedienaa nav miileeti un gaidiiti laugh.gif laugh.gif laugh.gif

aivvv viedoklis ir ka skolas formas suukaa kaa gan tu atsskkirssi metalistu no gota un reperi no saldaa ?? blink.gif blink.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

This post has been edited by aivvv: May 19 2006, 11:30

--------------------
IPB Image
best anime ever ;)

nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot...

miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he
+Quote Post
PHz
post May 19 2006, 11:58
Post #132

Jinushi
**

OK, centīšos laboties, man, cenšoties pakāpeniski mainīt frizūru, ir radies ļoti būtisks jautājums:

Kurā pusē taisīt celiņu?

Pagaidām man šķiet, ka vislabāk pa vidu, jo tad ir vienmērīgāks matu noslogojums, kā arī varu sevi fotošopot "JESUS LOL" žanra bildēs, taču no alternatīvu jauniešu puses dzirdēju viedokli, ka celiņš pa vidu esot drausmīgi nestilīgi un tā staigājot tikai informātikas pasniedzēji un "populāro IT raidījumu" vadītāji.
+Quote Post
+Chibi+
post May 19 2006, 12:22
Post #133

(yaoi) rota 69

celiņam vispār nav jābūt. jābūt out of bed stilā.

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Church
post May 19 2006, 13:08
Post #134

sewer rat

Group: Jounin
From: latvia / riga

noskuj galvu. liidzaas paduseem/baardai. var arii veel citu apmatojumu. ;>
+Quote Post
Taka
post May 19 2006, 13:43
Post #135

Tennou

From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem

Izskūt uz galvas kādu anime simboliku...
Vakar kāds eirovīziju skatījās? es uz brīdi biju ieslēdzis un trāpījās pāris no Polijas, džekam mati bija zaļi ar sirmām šķipsnām, un apģērbs tāds... es nodomāju "viņš nez nav FF fans?"

--------------------
Press any key to continue
+Quote Post

11 Pages V « < 7 8 9 10 11 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 18:58