![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
minta |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 120 Joined: 12-April 06 ![]() |
labs i... dariiju kaa teicaat... nopirku smuku tumshi bordo kleitu...jutiishos kaa princese
![]() -------------------- ![]() |
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
tas priecee vari arii veelaak ielikt varbuut kaadu savu bildi kad tas buus garaam bet galvenais atceries ka izlaidumaa jaaizpriecaajs no sirds tavaa dziivee gan nekas lloti daudz nemainiisies taccu viens posms nu buus nosleedzies uz visiem laikiem
![]() (un starpcitu paldies ![]() -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
Seila |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 406 Joined: 6-March 05 From: Rīga ![]() |
Ļoti cienījamais Aivvv.
Man ir radušās vairākas nelielas problēmas, kurās ļoti vēlētos saņemt padomu. 1. Problēma ar tāda, ka Mēs ar draudzeni izlēmām, ka man būtu jauki ierasties uz viņas izlaidumu viduslaiku stila tērpā. Tomēr ņemot vērā visas tās vietas dīvainības un ņemot vērā to, ka pasākums turpinās arī naktī. Man rodas jautājums kāda stila un griezuma tērpu jūs ieteiktu. 2. Jūs esat ļoti daudz stāstījis par krāsu toņu nianšu maiņām un gaumes izmaiņām šajā gadā. Tomēr kādas krāsas ziedus jūs ieteiktu dāvināt cilvēkam kura tērps ir brūnā krāsā (ņemot vērā, ka brūnu puķu nav) un kādas tieši šķirnes ziedus jūs ieteiktu, lai tie nenovīstu trīs stundu ilgā ceļā ar mikriņu (tikai ne mākslīgās) Ar viss patiesāko cieņu Adar This post has been edited by Seila: Jun 2 2006, 19:03 -------------------- The ice cream mafia is taking over the world, so don't f*** with the ice cream man!!!
|
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
aivvv, man ir ļooti sasāpējis jautājums. tas te varbūt jau pavīdēja,bet, ko Tu ieteiktu darīt ar matiem,lai būtu atbilstoši sezonai un nemērā stilīgi?
ja pieņemam,ka šobrīd esmu gaišmate ar matiem garumā līdz lāpstiņām. vai tiešām noskūt pa pliko ir vienīgais šīssezonas modes ķērciens? -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
ko nee noteikti nee un ja tu esi blondiine ar matiem liidz pleciem tu jau esi stiliiga taa kaa neuztraucies tu gan noteikti neizcelies puulii bet ja veelies arii to nokraaso kaadu sskkipsnu citaa kraasaa teiksim rozaa vai sarkanaa ta uzreiz piesaistiis tev viaraak skatienu
![]() ziedus es ieteiktu daavinaat taadus kaadi tiem cilveekiem patiik ![]() via arii taadus kaadus varat dabuut nospert atllauties galvenais jau nav kaadi bet kas ar tiem domaats.... un neiesaku ierasties viduslaiku teerpaa vienai tas tocc nebuus stiliigi ja buusiet triis tad jau jaa bet ne viena.... -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(rebel @ Jun 7 2006, 17:19) ja pieņemam,ka šobrīd esmu gaišmate ar matiem garumā līdz lāpstiņām. vai tiešām noskūt pa pliko ir vienīgais šīssezonas modes ķērciens? edg mocaas jau izteelojoties, kaa gari mati mati tiek sagriezti kaut vai tikai saiisinot liidz liimenim nedaudz virs pleciem. nepaziistu rebel, ne arii man svariigi vai vinjas mati ir gaishi, lillaa vai tumshi bruuni. es redzu vizuaali frizuuras izniicinaashanu. var jau buut, ka peec tam pat izskatiisies labaak, bet tas ir kaa pirmo reizi iepirkties veikalaa - lai cik garshiiga buutu koshljene, shkjirties no naudas tomeer ir skumji (nu labi, varbuut tas ir tikai edg...) P.S. Runaajot par gariem matiem es domaaju tieshi meitenju matus. Vechi labaak buutu visi griezushi, jo man veel aizvien gari vechu mati izskataas jociigi, lai arii pasham taadi praktiski jau ir. Es esmu iznjeemums, jo audzeeju matus aiz spiits pret sevi un citiem nevis taapeec, ka tas buutu stiliigi, jo nav! Matu nogrieshana man ir kaa bonusa punkti, kurus var ieguut tikai tad, kad visi darbi ir padariiti. Paraleeli tam, garu matu audzeeshana man saistaas ar naziireeshanu (to taa sauca vai ne?). Ticiigi cilveeki (senebreji) audzeeja savus matus Dievam, kad jo iipashi mekleeja taa tuvumu un paliidziibu. Matus prieksh Dieva, protams, jaanogriezh. Viss shis rituaals manii rada ceremoniaalaaku noskanju, kaa staigaajot uzvalkaa, taapeec vieglaak koncentreeties studijaam. End of "edg on hair length". -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
aivvv |
![]()
|
edg vai tu speej izkaidrot kaada velna peec tu te to iepostoji?????
![]() es jau teicu redzi es te esmu stila eksperts no konkurents noooooo un wtf tev truukst vietas kur suudzeeties ????????? -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Datoristiem ir jābūt ar gariem matiem. Zirgastē. Un nekoptiem, tādā veidā ūberhackeri atpazīst viens otru.
-------------------- Press any key to continue
|
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
ja nav zirgastes tas ir nekoptaak. vai arii nav pietiekoshi uuber, jo par iisu. vai arii uz ultra leet uber, mati tik nekopti un neveseliigi, ka nespeej izaugt tik gari lai sasietu zirgastee.
-------------------- Because i can!
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
vai tad datorisitem galvenais nav flaneļu krekls? īpaši tāds rūtains..
-------------------- ![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Datoristam jāstaigā netīrā T-kreklā un caurumainos džinsos...
-------------------- Press any key to continue
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(aivvv @ Jun 8 2006, 01:08) edg vai tu speej izkaidrot kaada velna peec tu te to iepostoji????? ![]() es jau teicu redzi es te esmu stila eksperts no konkurents noooooo Man gribeejaas izteikt savu viedokli, daa. Eksperti var teikt zilus briinumus, bet dazhaadiem cilveekiem ir dazhaadi viedoklji. QUOTE(aivvv @ Jun 8 2006, 01:08) Tev ir kaut mazaakaa ideja, kaa urakstiit (tieshaam uzrakstot) manis saciito taa, lai tas izklausiitos peec neitraalas viedoklja izpausmes nevis suudzeeshanaas? P.S. Beidziet visi te aprunaat manus matus un gjeerbshanaas stilu! -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
minta |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 120 Joined: 12-April 06 ![]() |
man nav ne jausmas kaa iebaazt bildi... vari pamekleet draugos... meklee: minta
-------------------- ![]() |
aivvv |
![]()
|
sen jau neesmu atjaunojis tagad ar pilntiesiigas vasaras iestaassanos beidzot to izdariissu ssiis nedeellas teema tikai un vieniigi pludmale
pirmkaart jau ja juus esat stiliigi juus tur jau ssobriid kad es sso raktu atrodaties ja vien nestraadaajat (kaa es ![]() apggeerbs jau nu nav daudz jaasaasta ssorti peldkostiimi peldbikses meiteneem kaads lakats ap gurniem galvenais lai kraasaini vasariigi eerti un seksiigi nevelkaajiet metaala rotas taas traucee var pazust un sakarst iesaku dazzaadas koka rotas kas ir vienkaarssas un leetas bet izskataas labi it iipassi ja apmekleejat nuudistu pludmales jo taa lloti labi piestaavees arii pie pilniigi kaila kkermenna noteikti apgaadaajaties ar visa veida kreemiem gan ja gribat gan ja negribat iedegt un nepaarforseejiet ar iedegssanu peectam passi mociisieties ![]() protams ka vasariigs iedegums ir lloti stilliigs tikai iesaku tomeer saulloties kailam vai aiziet veel papildus uz solaariju jo iesaullots peldkostiims vai peldbikses neizskataas labi.... iesaku vaklaat keponus lakatinnus un it iipassi salmu cepures lai kaut cik pasargaatu no saules savas galvas kas mums tomeer gadaas ka paarkarst un tas var izbojaat visu dienu vakarus iesaku pavadiit turpat piejuuras kafejniicaas kur skan laba deju muuzika jo vasara ir pludmales deju muuzikas laiks tas ir pats karstaakais briivdabas pasaakumu un balliissu laiks ![]() tas arii ssobriid iisaumaa viss jo jums nav daudz laika lasiit taadeell ka jaasteidzas uz pludmali.... juusu stila guru aivvv -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
aivvv - kuraa vietaa tev guru? you're just stating the obvious!
![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:59 |