IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

11 Pages V « < 8 9 10 11 >  
Reply to this topicStart new topic
> aivvv stila lappusiite, naac un jautaa
minta
post May 27 2006, 18:51
Post #136

Samurai

Group: Chuunin

labs i... dariiju kaa teicaat... nopirku smuku tumshi bordo kleitu...jutiishos kaa princese smile.gif

--------------------
IPB Image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
aivvv
post May 27 2006, 18:56
Post #137

weirdo

Group: weirdo
From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans

tas priecee vari arii veelaak ielikt varbuut kaadu savu bildi kad tas buus garaam bet galvenais atceries ka izlaidumaa jaaizpriecaajs no sirds tavaa dziivee gan nekas lloti daudz nemainiisies taccu viens posms nu buus nosleedzies uz visiem laikiem smile.gif

(un starpcitu paldies blush.gif )

--------------------
IPB Image
best anime ever ;)

nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot...

miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he
+Quote Post
Seila
post Jun 2 2006, 19:02
Post #138

Shishaku

From: Rīga

Ļoti cienījamais Aivvv.

Man ir radušās vairākas nelielas problēmas, kurās ļoti vēlētos saņemt padomu.
1. Problēma ar tāda, ka Mēs ar draudzeni izlēmām, ka man būtu jauki ierasties uz viņas izlaidumu viduslaiku stila tērpā. Tomēr ņemot vērā visas tās vietas dīvainības un ņemot vērā to, ka pasākums turpinās arī naktī. Man rodas jautājums kāda stila un griezuma tērpu jūs ieteiktu.
2. Jūs esat ļoti daudz stāstījis par krāsu toņu nianšu maiņām un gaumes izmaiņām šajā gadā. Tomēr kādas krāsas ziedus jūs ieteiktu dāvināt cilvēkam kura tērps ir brūnā krāsā (ņemot vērā, ka brūnu puķu nav) un kādas tieši šķirnes ziedus jūs ieteiktu, lai tie nenovīstu trīs stundu ilgā ceļā ar mikriņu (tikai ne mākslīgās)

Ar viss patiesāko cieņu Adar

This post has been edited by Seila: Jun 2 2006, 19:03

--------------------
The ice cream mafia is taking over the world, so don't f*** with the ice cream man!!!
+Quote Post
rebel
post Jun 7 2006, 18:19
Post #139

Shishaku

From: artifical life

aivvv, man ir ļooti sasāpējis jautājums. tas te varbūt jau pavīdēja,bet, ko Tu ieteiktu darīt ar matiem,lai būtu atbilstoši sezonai un nemērā stilīgi?
ja pieņemam,ka šobrīd esmu gaišmate ar matiem garumā līdz lāpstiņām. vai tiešām noskūt pa pliko ir vienīgais šīssezonas modes ķērciens?

--------------------
it's never too late to start wasting your life...
+Quote Post
aivvv
post Jun 7 2006, 21:34
Post #140

weirdo

ko nee noteikti nee un ja tu esi blondiine ar matiem liidz pleciem tu jau esi stiliiga taa kaa neuztraucies tu gan noteikti neizcelies puulii bet ja veelies arii to nokraaso kaadu sskkipsnu citaa kraasaa teiksim rozaa vai sarkanaa ta uzreiz piesaistiis tev viaraak skatienu smile.gif

ziedus es ieteiktu daavinaat taadus kaadi tiem cilveekiem patiik biggrin.gif
via arii taadus kaadus varat dabuut nospert atllauties galvenais jau nav kaadi bet kas ar tiem domaats....

un neiesaku ierasties viduslaiku teerpaa vienai tas tocc nebuus stiliigi ja buusiet triis tad jau jaa bet ne viena....

--------------------
IPB Image
best anime ever ;)

miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he
+Quote Post
edg
post Jun 7 2006, 23:02
Post #141

limpene grauž aknas

Group: Jounin
From: PM

QUOTE(rebel @ Jun 7 2006, 17:19)
ja pieņemam,ka šobrīd esmu gaišmate ar matiem garumā līdz lāpstiņām. vai tiešām noskūt pa pliko ir vienīgais šīssezonas modes ķērciens?
*

edg mocaas jau izteelojoties, kaa gari mati mati tiek sagriezti kaut vai tikai saiisinot liidz liimenim nedaudz virs pleciem. nepaziistu rebel, ne arii man svariigi vai vinjas mati ir gaishi, lillaa vai tumshi bruuni. es redzu vizuaali frizuuras izniicinaashanu. var jau buut, ka peec tam pat izskatiisies labaak, bet tas ir kaa pirmo reizi iepirkties veikalaa - lai cik garshiiga buutu koshljene, shkjirties no naudas tomeer ir skumji (nu labi, varbuut tas ir tikai edg...)

P.S. Runaajot par gariem matiem es domaaju tieshi meitenju matus. Vechi labaak buutu visi griezushi, jo man veel aizvien gari vechu mati izskataas jociigi, lai arii pasham taadi praktiski jau ir. Es esmu iznjeemums, jo audzeeju matus aiz spiits pret sevi un citiem nevis taapeec, ka tas buutu stiliigi, jo nav! Matu nogrieshana man ir kaa bonusa punkti, kurus var ieguut tikai tad, kad visi darbi ir padariiti. Paraleeli tam, garu matu audzeeshana man saistaas ar naziireeshanu (to taa sauca vai ne?). Ticiigi cilveeki (senebreji) audzeeja savus matus Dievam, kad jo iipashi mekleeja taa tuvumu un paliidziibu. Matus prieksh Dieva, protams, jaanogriezh. Viss shis rituaals manii rada ceremoniaalaaku noskanju, kaa staigaajot uzvalkaa, taapeec vieglaak koncentreeties studijaam. End of "edg on hair length".

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
aivvv
post Jun 8 2006, 02:08
Post #142

weirdo

edg vai tu speej izkaidrot kaada velna peec tu te to iepostoji????? blink.gif

es jau teicu redzi es te esmu stila eksperts no konkurents noooooo

un wtf tev truukst vietas kur suudzeeties ?????????

--------------------
IPB Image
best anime ever ;)

+Quote Post
Taka
post Jun 8 2006, 23:01
Post #143

Tennou

From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem

Datoristiem ir jābūt ar gariem matiem. Zirgastē. Un nekoptiem, tādā veidā ūberhackeri atpazīst viens otru.

--------------------
Press any key to continue
+Quote Post
ETM
post Jun 8 2006, 23:29
Post #144

Very Old Fart

Group: 40K
From: Man pajāt

ja nav zirgastes tas ir nekoptaak. vai arii nav pietiekoshi uuber, jo par iisu. vai arii uz ultra leet uber, mati tik nekopti un neveseliigi, ka nespeej izaugt tik gari lai sasietu zirgastee.

--------------------
Because i can!
+Quote Post
+Chibi+
post Jun 9 2006, 11:11
Post #145

(yaoi) rota 69

Group: Kaigan Valde
From: sky

vai tad datorisitem galvenais nav flaneļu krekls? īpaši tāds rūtains..

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Taka
post Jun 9 2006, 11:39
Post #146

Tennou

From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem

Datoristam jāstaigā netīrā T-kreklā un caurumainos džinsos...

--------------------
Press any key to continue
+Quote Post
edg
post Jun 9 2006, 12:02
Post #147

limpene grauž aknas

Group: Jounin
From: PM

QUOTE(aivvv @ Jun 8 2006, 01:08)
edg vai tu speej izkaidrot kaada velna peec tu te to iepostoji?????  blink.gif
es jau teicu redzi es te esmu stila eksperts no konkurents noooooo
*

Man gribeejaas izteikt savu viedokli, daa. Eksperti var teikt zilus briinumus, bet dazhaadiem cilveekiem ir dazhaadi viedoklji.

QUOTE(aivvv @ Jun 8 2006, 01:08)
un wtf tev truukst vietas kur suudzeeties ?????????
*

Tev ir kaut mazaakaa ideja, kaa urakstiit (tieshaam uzrakstot) manis saciito taa, lai tas izklausiitos peec neitraalas viedoklja izpausmes nevis suudzeeshanaas?

P.S. Beidziet visi te aprunaat manus matus un gjeerbshanaas stilu!

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
minta
post Jun 10 2006, 15:15
Post #148

Samurai

man nav ne jausmas kaa iebaazt bildi... vari pamekleet draugos... meklee: minta

--------------------
IPB Image
+Quote Post
aivvv
post Jun 13 2006, 12:59
Post #149

weirdo

sen jau neesmu atjaunojis tagad ar pilntiesiigas vasaras iestaassanos beidzot to izdariissu ssiis nedeellas teema tikai un vieniigi pludmale

pirmkaart jau ja juus esat stiliigi juus tur jau ssobriid kad es sso raktu atrodaties ja vien nestraadaajat (kaa es sleep.gif ) ja juus tur neatrodaties nestraadaajat un nav nekaadi citi sarezzggiijumi tad pajautaajiet sev kaapeec es neesmu pludmalee un peec ssii jautaajuma uzdossanas taisnaa cellaa sazvaniet kaadu draugu un draudzeni un marss uz pludmali

apggeerbs jau nu nav daudz jaasaasta ssorti peldkostiimi peldbikses meiteneem kaads lakats ap gurniem galvenais lai kraasaini vasariigi eerti un seksiigi

nevelkaajiet metaala rotas taas traucee var pazust un sakarst iesaku dazzaadas koka rotas kas ir vienkaarssas un leetas bet izskataas labi it iipassi ja apmekleejat nuudistu pludmales jo taa lloti labi piestaavees arii pie pilniigi kaila kkermenna

noteikti apgaadaajaties ar visa veida kreemiem gan ja gribat gan ja negribat iedegt un nepaarforseejiet ar iedegssanu peectam passi mociisieties tongue.gif
protams ka vasariigs iedegums ir lloti stilliigs tikai iesaku tomeer saulloties kailam vai aiziet veel papildus uz solaariju jo iesaullots peldkostiims vai peldbikses neizskataas labi....

iesaku vaklaat keponus lakatinnus un it iipassi salmu cepures lai kaut cik pasargaatu no saules savas galvas kas mums tomeer gadaas ka paarkarst un tas var izbojaat visu dienu

vakarus iesaku pavadiit turpat piejuuras kafejniicaas kur skan laba deju muuzika jo vasara ir pludmales deju muuzikas laiks tas ir pats karstaakais briivdabas pasaakumu un balliissu laiks cool.gif (ja braucat atvallinaajumaa kur taalaak noteikti iesaku maljorku ideaali vasaras pasaakumi ar labaakajiem eiropas diidzejiem)

tas arii ssobriid iisaumaa viss jo jums nav daudz laika lasiit taadeell ka jaasteidzas uz pludmali....

juusu stila guru aivvv

--------------------
IPB Image
best anime ever ;)

+Quote Post
Pakkun
post Jun 13 2006, 13:09
Post #150

Hakushaku

From: λ=56.923** φ=24.039**

aivvv - kuraa vietaa tev guru? you're just stating the obvious! biggrin.gif

--------------------
+Quote Post

11 Pages V « < 8 9 10 11 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 18:59