IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

11 Pages V < 1 2 3 4 5 > »   
Reply to this topicStart new topic
> aivvv stila lappusiite, naac un jautaa
ETM
post Apr 19 2006, 16:06
Post #31

Very Old Fart

Group: 40K
From: Man pajāt

QUOTE(Sushi @ Apr 19 2006, 16:01)
Njā.. ha, pat nezinu, ko lai saka! laugh.gif
Labi, aivvv, pastāsti, kas raksturīgs ir modē, šinī pavasarī, gotiem un metālistiem? biggrin.gif
*

...gotus un metaalistus nodalot kaa divas atseviskjas grupas.

--------------------
Because i can!
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
soirvakt
post Apr 19 2006, 16:34
Post #32

Jinushi
**

Group: Chuunin
From: Savā rozā istabā, ieracies spilvenos...

nu jau tas vis ir aizgajis lot pozitiva gultne respektivi loti jauki noliekam aivvv jeee tas jau paliek jautri

--------------------
[size=7]Man garšo čipsi un ļoti patīk tusiņi, kur mēs ar puikām varam mīļi parunāt par visu, kas mums uz sirsniņas sakrājies lol
+Quote Post
Pakkun
post Apr 19 2006, 17:15
Post #33

Hakushaku

From: λ=56.923** φ=24.039**

ja tu, aivvv, kko savaa "stilaa" pateiksi par metaalistiem vai gotiem, vai skiniem, es tevi moraali iz.. t.i. nolaadeeshu mad.gif
kaa jau teicu: tu nerubii fishku, zooninj! (bet tas protams ir tikai mans subjektiivais viedoklis, es esmu paarliecinaats, ka citi tev uzskata par sssuper jauku ciuweecinju un uzskata, ka tev pat ir gaume... happy.gif )

--------------------
+Quote Post
CirvjaKaac
post Apr 19 2006, 17:24
Post #34

Danshaku

From: Kačoku zāle

...teica gaumīgais, mūsdienīgi ģērbtais Pakkun. Šeit labāk gan ar saviem spriedelējumiem par apģērbu un izskatu nelien. wink.gif

--------------------
Mainu mopēda pumpi un 6 flomasterus pret dzīvu sesku
+Quote Post
soirvakt
post Apr 19 2006, 17:24
Post #35

Jinushi
**

nu bet ko es vinam saku protajms ka vins nerubi fisku un nekad nau rubijis vins te stasta visadas mulkibas par stilu lai gan visu ko vins raksta vins pats neievero

pievisi tu sunugimi nedirsies tu neko nesaproti te tiek loti jauki nolikts aivvv nevis goti vai metalisti ja gribi nolikt gotus vai metalistus taisi savu pavedienu

--------------------
[size=7]Man garšo čipsi un ļoti patīk tusiņi, kur mēs ar puikām varam mīļi parunāt par visu, kas mums uz sirsniņas sakrājies lol
+Quote Post
aivvv
post Apr 19 2006, 17:37
Post #36

weirdo

Group: weirdo
From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans

man prieks pakkun ka tu nnem veeraa manus ieteikumus un piemet kaadu vaardu lotgoliski tos ir lloti jouki biggrin.gif rolleyes.gif

taatad metaalisti goti utt aizvaaciet dzzemperus ko esat pavilkussi zem savaam aadas jakaam un meetelliem velciet tikai t kreklus zem taam un atstaajiet jakas vallaa lai vareetu labi redzeet kaadu grupu juus uzskataat par cieniigu neesaat uz sevis
atceraties ka vienmeer ssajaa laikaa atradiisies cits braalis vai maasa metaalists kas vecriigaa vai centraa meklees ar ko sadzert svaigaa gaisaa

iipassi gotiem iesaku buut iemiilejussamies arii tas var jums paliidzeet ciest savu saapi jo miilestiiba jau nav rozzu daarzs iesaku saliigt ar taam personaak kas arii tuseejaas juusu pazinnu lokaa bet ar ko ne paaraak labi saprotaties jo kaa nekaa festivaalu laiks ir saacies jau ar rozaa peldbaseenu un naaksies ar visiem kaut arii ne paaaraak patiikamajiem cilveecinniem tikties daudz biezzaak un ir patiikamaak ja ir mazaak kasskku
iipassi gotiem un pankiem ir iistais laiks nomainiit savus kerzus pret melnaam kedinnaam ja veel neesat to izdariijussi tas ir daudz veseliigaak kaajaam smile.gif
meitenes kedu ssnnoru vietaa var ieveert lentiites teiksim sarkanaa vai dzeltenaa kraasaa izskatiisies lloti ekstravaganti

ja kaads panks veel nav izdzinis savu grebeni no jauna tad jau nu tas vairs nav galiigi stilaa jo grebennu laiks ir saacies

skinhedi velciet aaraa kkeedes no kabataam lai visi redz cik vinnas lieliski izskataas vairs taccu nav tik auksts lai vinnas apsarmotu un saldeetu kaajas smile.gif

tas taa pirmais kas ienaaca praataa.... cool.gif

ak jaa pankiem lieliski piestaaveetu lielaas veel psrs laika saulesbrilles...

This post has been edited by aivvv: Apr 19 2006, 17:39

--------------------
IPB Image
best anime ever ;)

nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot...

miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he
+Quote Post
sipps
post Apr 19 2006, 17:38
Post #37

Unregistered

ta istiksmim bez rupjibam un personiskiem apvainokimiem, kautkas nepatik nelasi un savus komentarus neraksti nav spiesta lieta. PAKKUN tas tiešam vairka atiecas uz tevi, vai ari tu esi ka apmatsts uz jebkada veida publicitati un sabiedribas uzamnibu?

nepatik labak paklusejat nevisi barstaties ar apvainojumiem.
+Quote Post
soirvakt
post Apr 19 2006, 17:46
Post #38

Jinushi
**

sipi nu bvet kamon
1. tas ir jautri
2.tas ir aivvv

--------------------
+Quote Post
sipps
post Apr 19 2006, 18:08
Post #39

Unregistered

QUOTE(soirvakt @ Apr 19 2006, 16:46)
sipi nu bvet kamon
1. tas ir jautri
2.tas ir aivvv
*

es taču nesaku ka aivvv topiks ir pilnigi garam dah, es atgadinu to ka ja sakas kutkadi personigie apvainojmi topiks tiek slegts, un nedomaju ka aivvv but par to loti priecigs smile.gif
+Quote Post
Pakkun
post Apr 19 2006, 19:05
Post #40

Hakushaku

From: λ=56.923** φ=24.039**

es nebraucu aivvv personiigi, es izsaku savu viedokli... SAVU! mad.gif tam tachu forums ir domaats, ne?
aaa.. un aivvv, domaa tu kko jaunu pateici par metaalistiem, gotiem un pankiem? tongue.gif
starp citu ir veel daaaudz apakshnodaliijumu. piemeeram: njuumetaalisti, cybergoti, trash un visvisaadi sajaukumi- no visa pa bishkjim. es neko vairaak nesaku, jo apzinos, ka neesmu pietiekoshi informeets.
cirvja kaat, es neko neteicu par savu stilu... shii tachu ir AIVVV stila lappusiite, kur mees apspriezham vinja teikto un ... prasam padomus laugh.gif . taapeec savus nieciigos un izmisushos apvainojuma oliishus vari patureet savaa kabatinjaa. happy.gif
GALVENAIS JAUTAAJUMS: aivvv, tu shito visu smelies kur...? kkaadaa lapaa izlasi vai izdari kkaadus savus noveerojumus? biggrin.gif

--------------------
+Quote Post
aivvv
post Apr 19 2006, 19:33
Post #41

weirdo

par to vari palikt nezinot taccu nekur es to neizlasu tici man
un tas ko es saku taa vienkaarssi ir smile.gif

--------------------
IPB Image
best anime ever ;)

miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he
+Quote Post
Seila
post Apr 19 2006, 19:41
Post #42

Shishaku

From: Rīga

Pavasaris jau gandrīz klāt un Aivvv tu esi ļoti daudz, jau teicis par apģerbu. Gan par biksēm, gan šortiņiem, gan par svārku garumu, bet neko neesi minējis par kleitām.
Cik atklātas kleitas meitenēm šosezon ir modē, kādas krāsas izvēlēties un kādus apavus. Vai labāk dot priekšroku minī kleitiņām, vai garajām kleitām. Vilkt kedas, vai augstpapēžu kurpes? Tātad jautājums: Ko iesākt ar kleitām? laugh.gif

--------------------
The ice cream mafia is taking over the world, so don't f*** with the ice cream man!!!
+Quote Post
edg
post Apr 19 2006, 19:48
Post #43

limpene grauž aknas

Group: Jounin
From: PM

QUOTE(Seila @ Apr 19 2006, 18:41)
Vai labāk dot priekšroku minī kleitiņām, vai garajām kleitām.
*

aivvv jau droshi vien ieteiks paari potiiteem un ka pa zemi velkas. Bet neljaujies apvaardoties! Velc mini kaa pati veelies!

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
aivvv
post Apr 19 2006, 19:53
Post #44

weirdo

kleitas veel nav modee kamon aaraa veel ir par aukstu tongue.gif

--------------------
IPB Image
best anime ever ;)

+Quote Post
Seila
post Apr 19 2006, 19:54
Post #45

Shishaku

From: Rīga

QUOTE(aivvv @ Apr 19 2006, 19:53)
kleitas veel nav modee kamon aaraa veel ir par aukstu tongue.gif
*

Bet aivvv pēc nedēļas vairs auksts nebūs. Jāsāk gatavoties laicīgi tongue.gif

--------------------
The ice cream mafia is taking over the world, so don't f*** with the ice cream man!!!
+Quote Post

11 Pages V < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 06:01