IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

11 Pages V « < 3 4 5 6 7 > »   
Reply to this topicStart new topic
> aivvv stila lappusiite, naac un jautaa
Seila
post Apr 27 2006, 15:12
Post #61

Shishaku

Group: Chuunin
From: Rīga

Jāaiziet sameklēt talku grafiki laugh.gif

--------------------
The ice cream mafia is taking over the world, so don't f*** with the ice cream man!!!
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
aivvv
post May 13 2006, 15:05
Post #62

weirdo

Group: weirdo
From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans

lloti atvainojos visiem maniem lasiitaajiem par to ka tik ilgi neesmu sseit neko atjaunojis tas sprotams viss tikai mana slinkuma deell smile.gif

taatad saakssu ssonedeell ar to ka man jaaveic atziissanaas es to zinaaju jau pirms meenessa bet vienkaarssi lloti lloti cereeju ka es varbuut klluudiissos taas ir saulesbrilloes ar lielajiem stikliem protams ka ir modee ja jums veel nav tad juus jau esat pamatiigi aizguleejussies man gan passam tas nepatiik bet fakts paliek fakts...

dzzeki un it iipassi meitenes ir iistais laiks valkaat ssortinnus ir lloti silts un patiikams briivajaa dabaa notiek daudz aktivitaassu ssortos juus jutiisieties lloti briivi un eerti joprojaam vareesiet lieliski paraadiit savas slaidaas kaajas un buusiet daudz speejiigaakas piedaliities dazzaadaas aktivitaatees kaa ar vienkaarssiem mini svaarkiem un dzzeku gadiijumaa jutiisieties dauidz labaak ja nu peekssnni sanaak uzspeeleet futbolu vai basiiiti ja kaajaas buus ssorti nevis garaas karstaas bikses kaa arii vareesiet paraadiit kaa esat uzkaccaajies ziemaa trennazzieru zaalee ja valkaasiet ssortus um maiku bez rokaam izskatiisieties looti sportiski un labi

starpcitu atceraties neesat memmiissi un nedomaajiet skuut paduses dzzeki iists dzzeks paduses neskuj laugh.gif laugh.gif laugh.gif

velkot paraleeles....
laiks ir jau visnotall karsts un daudz biezzaak gadaas sasviist taa kaa padomaajiet par plaso dezoderantu un veel plassaako smarzzu klaasu ko jums piedaavaa veikali jo sviedru smaards nav taa labaakaa lieta ar ko apburt preteejo dzimumu nedziivojam jau vairs viduslaikos..... :ruukjis:

iegaadaajaties sev forssus lietussargus jo driizumaa gaidaams lietus un vasaraa visnotall noderees kaads viegls liettussargs lai pasleeptos no lietus gaazes tikai dievspasarg neperciet melnus....

varu visiem pazinnot ka latgales bums jau leenaa garaa saak paariet (protams tikai leenaa garaa) un jau atkal ir visnotall okei izvilkt vecos labos goblina tulkojumus no plauktiem un draudziigaa kompaanijaa paskatiities teiksim lotru vai terminatoru ssajaa lieliskajaa tuulkojumaa jo kinioteaatris taapat ssobriid neko iipassi labu nepiedaavaa.....

liidz naakamajai reizei mani uzticamie lasiitaaji ....adios

--------------------
IPB Image
best anime ever ;)

nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot...

miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he
+Quote Post
+Chibi+
post May 13 2006, 20:21
Post #63

(yaoi) rota 69

Group: Kaigan Valde
From: sky

Kinoteatris piedāvā gan! Hee. CCP ir ne tikai debīli šiti pārīšiem, bet arī lieliskas lietas, vajag tikai zināt. Vel var paspēt aiziet uz Stay, btw, tam ir tikai ivens seanss dienā un to drīz izņems no programmas..

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Pakkun
post May 13 2006, 22:51
Post #64

Hakushaku

From: λ=56.923** φ=24.039**

ok, aivvv, tu esi kaadai meitenei vispaar paprasiijis ko vinjas domaa par dzhekiem ar spalvainaam paduseem, jeb kaa es taadas saucu - zhurku kunkuliishi laugh.gif protams meitenes arii ir dazhaadas, bet cik es zinu, tad attieciibaa uz zhurku kunkuliishiem pastaav visai asas pretenzijas, proti, tie ir riebiigi. biggrin.gif
jaa, es skuju paduses! mad.gif vells paraavis, bet es pats arii juutos labaak. pats teici - vasara.
c'mon - meitenes, izsakiet savas domas par sho diskutablo un pretenciozo jautaajumu. pasham arii interesee kaa tad tomeer ir blink.gif

--------------------
+Quote Post
aivvv
post May 13 2006, 23:34
Post #65

weirdo

vai es neskaidri izsakos via kaa es taccu uzrunaaju ""dzzekus"" meiteneem ssajaa jautaajumaa nav balsstiesiibu taa vienk ir kaartiigs dzzeks neskuj paduses tongue.gif

This post has been edited by aivvv: May 13 2006, 23:35

--------------------
IPB Image
best anime ever ;)

miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he
+Quote Post
ReD_FoXy
post May 13 2006, 23:37
Post #66

onibaba

From: Riga, Latvia.

QUOTE(Pakkun @ May 13 2006, 23:51)
uz zhurku kunkuliishiem pastaav visai asas pretenzijas, proti, tie ir riebiigi. biggrin.gif
*

there is no need to say more. XD

QUOTE(aivvv @ May 14 2006, 00:34)
meiteneem ssajaa jautaajumaa nav balsstiesiibu taa vienk ir kaartiigs dzzeks neskuj paduses  tongue.gif
*

ja taada ir tava nostaaja par meiteneem tad comon uzreiz vari kljuut par geju XDD

un kaartiigs dzjeks ruupeejas par to kaa vinjsh izskataas un lai meitenei ar vinju buutu patiikami iziet sabiedriibaa. sorry sviedraini pretiigi vechi NAV kaartiigi viirieshi. growse!

--------------------
IPB Image

+Quote Post
aivvv
post May 13 2006, 23:41
Post #67

weirdo

tu neko nejeedz no ssiis padariissanas un kaartiigam dzzekam nevajag skuut paduses lai dabuutu meiteni tici man wink.gif
un kuraa briidii es teicu sasviidussi es taccu jau mineeju ka vajag iegaadateis smarzzas un dezodorantus tongue.gif

--------------------
IPB Image
best anime ever ;)

+Quote Post
ReD_FoXy
post May 13 2006, 23:44
Post #68

onibaba

QUOTE(aivvv @ May 14 2006, 00:41)
tu neko nejeedz no ssiis padariissanas un kaartiigam dzzekam nevajag skuut paduses lai dabuutu meiteni tici man  wink.gif
un kuraa briidii es teicu sasviidussi es taccu jau mineeju ka vajag iegaadateis smarzzas un dezodorantus tongue.gif
*

ok par dezodorantiem piekriitu, bet zini kad puisis saak meitenei aizraadiit par to ka maybe bezmazvai izrausti uzacis, noskuj kaajas un uztaisi bikini vaksaaciju. stulbi un riebiigi arii. liidziiga situaacija - kaapeec gan es nevareetu piem tev pateik: ej un izskuj paduses. comon. ir 21 gadsmits. get a life.

es jau neteicu vispaariigi. tas bija mans personiigais viegoklis - es nerunaaju par visaam pasaules meiteneem. citaam patiik spalvaini viirieshi citaam nee. gaumes lieta.

par gaumi nestridas, vai nu vinja ir, vai nu nav. smile.gif

--------------------
IPB Image

+Quote Post
aivvv
post May 13 2006, 23:46
Post #69

weirdo

zini latvijaa meitennu ir vairaak kaa dzzeku face the truth biggrin.gif

--------------------
IPB Image
best anime ever ;)

+Quote Post
ReD_FoXy
post May 13 2006, 23:47
Post #70

onibaba

QUOTE(aivvv @ May 14 2006, 00:46)
zini latvijaa meitennu ir vairaak kaa dzzeku face the truth  biggrin.gif
*

man vienmeer paliek alternatiiva - japaanieshi tongue.gif
XD

--------------------
IPB Image

+Quote Post
Sigfa
post May 14 2006, 05:20
Post #71

Kami-sama

Group: ALK
From: Starp pudelēm un četrām sienām

Jaa, jo japaanju Latvija ir tik drausmiigi daudz, ka driiz buus liidziiga situaacija kaa ar, mums visiem labi zinaamajiem, Lielaa Laacha izceljotaajiem. Izveele ir tik liela un plasha, ka es pat nesaprotu, kaada maz vairs jeega no latvieshu viirieshiem.
+Quote Post
+Chibi+
post May 14 2006, 08:26
Post #72

(yaoi) rota 69

OMG, WHO CARES? dry.gif AR spalvainām padusēm, vai bez... Ne jau paduses cilvēkā ir galvenās! That really doesn't matter. Kādreiz visnotaļ atbalstīju aivvv izteikumu, ka "kārtīgi džeki paduses neskuj", bet tagad man tiešām ir po.. vienalga, hehe.
Sacēla te traci par padusēm, haha. laugh.gif ph34r.gif

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Taka
post May 15 2006, 09:33
Post #73

Tennou

From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem

Pakkun vienkārši grib mums visiem nodemonstrēt savas izskūtās paduses rolleyes.gif
Nu labi, labi. Atzīstos. Es arī izskuju paduses. Man vienkārši tā ir komfortablāk. Kā un vai to dara citi, mani nesatrauc.
Ar tām padusēm ir tāpat kā ar ūsām/bārdu - viens audzē, otrs nē. Personīgās preferences. Galvenais, ka kopta.

--------------------
Press any key to continue
+Quote Post
+Chibi+
post May 15 2006, 10:24
Post #74

(yaoi) rota 69

Es tagad, kad satikšu Pakkun'u, notiekti visu laiku skatīšos uz viņa padusēm... XD Hehe.

Bet taisnība ir, tas ir tā kā ar bārdu. ph34r.gif

--------------------
IPB Image
+Quote Post
ETM
post May 15 2006, 11:08
Post #75

Very Old Fart

Group: 40K
From: Man pajāt

kuru dazhi audzee, jo slinkums dziit... Nez kuri tie ir...

--------------------
Because i can!
+Quote Post

11 Pages V « < 3 4 5 6 7 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 18:58