![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Seila |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 406 Joined: 6-March 05 From: Rīga ![]() |
Jāaiziet sameklēt talku grafiki
![]() -------------------- The ice cream mafia is taking over the world, so don't f*** with the ice cream man!!!
|
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
lloti atvainojos visiem maniem lasiitaajiem par to ka tik ilgi neesmu sseit neko atjaunojis tas sprotams viss tikai mana slinkuma deell
![]() taatad saakssu ssonedeell ar to ka man jaaveic atziissanaas es to zinaaju jau pirms meenessa bet vienkaarssi lloti lloti cereeju ka es varbuut klluudiissos taas ir saulesbrilloes ar lielajiem stikliem protams ka ir modee ja jums veel nav tad juus jau esat pamatiigi aizguleejussies man gan passam tas nepatiik bet fakts paliek fakts... dzzeki un it iipassi meitenes ir iistais laiks valkaat ssortinnus ir lloti silts un patiikams briivajaa dabaa notiek daudz aktivitaassu ssortos juus jutiisieties lloti briivi un eerti joprojaam vareesiet lieliski paraadiit savas slaidaas kaajas un buusiet daudz speejiigaakas piedaliities dazzaadaas aktivitaatees kaa ar vienkaarssiem mini svaarkiem un dzzeku gadiijumaa jutiisieties dauidz labaak ja nu peekssnni sanaak uzspeeleet futbolu vai basiiiti ja kaajaas buus ssorti nevis garaas karstaas bikses kaa arii vareesiet paraadiit kaa esat uzkaccaajies ziemaa trennazzieru zaalee ja valkaasiet ssortus um maiku bez rokaam izskatiisieties looti sportiski un labi starpcitu atceraties neesat memmiissi un nedomaajiet skuut paduses dzzeki iists dzzeks paduses neskuj ![]() ![]() ![]() velkot paraleeles.... laiks ir jau visnotall karsts un daudz biezzaak gadaas sasviist taa kaa padomaajiet par plaso dezoderantu un veel plassaako smarzzu klaasu ko jums piedaavaa veikali jo sviedru smaards nav taa labaakaa lieta ar ko apburt preteejo dzimumu nedziivojam jau vairs viduslaikos..... :ruukjis: iegaadaajaties sev forssus lietussargus jo driizumaa gaidaams lietus un vasaraa visnotall noderees kaads viegls liettussargs lai pasleeptos no lietus gaazes tikai dievspasarg neperciet melnus.... varu visiem pazinnot ka latgales bums jau leenaa garaa saak paariet (protams tikai leenaa garaa) un jau atkal ir visnotall okei izvilkt vecos labos goblina tulkojumus no plauktiem un draudziigaa kompaanijaa paskatiities teiksim lotru vai terminatoru ssajaa lieliskajaa tuulkojumaa jo kinioteaatris taapat ssobriid neko iipassi labu nepiedaavaa..... liidz naakamajai reizei mani uzticamie lasiitaaji ....adios -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Kinoteatris piedāvā gan! Hee. CCP ir ne tikai debīli šiti pārīšiem, bet arī lieliskas lietas, vajag tikai zināt. Vel var paspēt aiziet uz Stay, btw, tam ir tikai ivens seanss dienā un to drīz izņems no programmas..
-------------------- ![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
ok, aivvv, tu esi kaadai meitenei vispaar paprasiijis ko vinjas domaa par dzhekiem ar spalvainaam paduseem, jeb kaa es taadas saucu - zhurku kunkuliishi
![]() ![]() jaa, es skuju paduses! ![]() c'mon - meitenes, izsakiet savas domas par sho diskutablo un pretenciozo jautaajumu. pasham arii interesee kaa tad tomeer ir ![]() -------------------- |
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
vai es neskaidri izsakos via kaa es taccu uzrunaaju ""dzzekus"" meiteneem ssajaa jautaajumaa nav balsstiesiibu taa vienk ir kaartiigs dzzeks neskuj paduses
![]() This post has been edited by aivvv: May 13 2006, 23:35 -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
QUOTE(Pakkun @ May 13 2006, 23:51) there is no need to say more. XD QUOTE(aivvv @ May 14 2006, 00:34) ja taada ir tava nostaaja par meiteneem tad comon uzreiz vari kljuut par geju XDD un kaartiigs dzjeks ruupeejas par to kaa vinjsh izskataas un lai meitenei ar vinju buutu patiikami iziet sabiedriibaa. sorry sviedraini pretiigi vechi NAV kaartiigi viirieshi. growse! -------------------- ![]() |
aivvv |
![]()
|
tu neko nejeedz no ssiis padariissanas un kaartiigam dzzekam nevajag skuut paduses lai dabuutu meiteni tici man
![]() un kuraa briidii es teicu sasviidussi es taccu jau mineeju ka vajag iegaadateis smarzzas un dezodorantus ![]() -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
QUOTE(aivvv @ May 14 2006, 00:41) tu neko nejeedz no ssiis padariissanas un kaartiigam dzzekam nevajag skuut paduses lai dabuutu meiteni tici man ![]() un kuraa briidii es teicu sasviidussi es taccu jau mineeju ka vajag iegaadateis smarzzas un dezodorantus ![]() ok par dezodorantiem piekriitu, bet zini kad puisis saak meitenei aizraadiit par to ka maybe bezmazvai izrausti uzacis, noskuj kaajas un uztaisi bikini vaksaaciju. stulbi un riebiigi arii. liidziiga situaacija - kaapeec gan es nevareetu piem tev pateik: ej un izskuj paduses. comon. ir 21 gadsmits. get a life. es jau neteicu vispaariigi. tas bija mans personiigais viegoklis - es nerunaaju par visaam pasaules meiteneem. citaam patiik spalvaini viirieshi citaam nee. gaumes lieta. par gaumi nestridas, vai nu vinja ir, vai nu nav. ![]() -------------------- ![]() |
aivvv |
![]()
|
zini latvijaa meitennu ir vairaak kaa dzzeku face the truth
![]() -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
ReD_FoXy |
![]()
|
QUOTE(aivvv @ May 14 2006, 00:46) man vienmeer paliek alternatiiva - japaanieshi ![]() XD -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Jaa, jo japaanju Latvija ir tik drausmiigi daudz, ka driiz buus liidziiga situaacija kaa ar, mums visiem labi zinaamajiem, Lielaa Laacha izceljotaajiem. Izveele ir tik liela un plasha, ka es pat nesaprotu, kaada maz vairs jeega no latvieshu viirieshiem.
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
OMG, WHO CARES?
![]() Sacēla te traci par padusēm, haha. ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Pakkun vienkārši grib mums visiem nodemonstrēt savas izskūtās paduses
![]() Nu labi, labi. Atzīstos. Es arī izskuju paduses. Man vienkārši tā ir komfortablāk. Kā un vai to dara citi, mani nesatrauc. Ar tām padusēm ir tāpat kā ar ūsām/bārdu - viens audzē, otrs nē. Personīgās preferences. Galvenais, ka kopta. -------------------- Press any key to continue
|
+Chibi+ |
![]()
|
Es tagad, kad satikšu Pakkun'u, notiekti visu laiku skatīšos uz viņa padusēm... XD Hehe.
Bet taisnība ir, tas ir tā kā ar bārdu. ![]() -------------------- ![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
kuru dazhi audzee, jo slinkums dziit... Nez kuri tie ir...
-------------------- Because i can!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:58 |