![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Bet tas mazais matu kušķītis zoda galā izskatās nu ļoooti māksliniecisks
![]() -------------------- Press any key to continue
|
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Tam nu nevar nepiekrist. IMHO maakslinieciskuma kalngals.
-------------------- Because i can!
|
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(ETM @ May 15 2006, 11:06) Vai kāds teica Linga? Mans ieteikums liekā un traucējošā apmatojuma likvidēšanā īsteniem vīriešu sugas īpātņiem ir tāds spēcīgs agregāts kā lodlampa. Rezultāts ātrs un noturīgs, kā arī norūda ādu un visu ķermeni (un nekādu blakņu). -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Tā. Panesās atkal.
Kāds te minēja Lingu, kā šī stila negatīvo piemēru? Runa iet par tiem nožēlojamajiem atdarinātājiem, no kuriem ar šādu bārdu stilīgi izskatās labi ja viens no desmit. -------------------- Press any key to continue
|
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(Taka @ May 15 2006, 11:16) Kāds te minēja Lingu, kā šī stila negatīvo piemēru? Runa iet par tiem nožēlojamajiem atdarinātājiem, no kuriem ar šādu bārdu stilīgi izskatās labi ja viens no desmit. Laikamjau nē, bet kā pozitīvo piemēru viņu minēt arī būtu ļoti grūti. Tik pat grūti ir iedomāties, ka ir cilvēki, kas to mēģinātu atdarināt, bet redzēti protams ir visādi "ģikobrazi". -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
ja runaajam par baardaam tad ja veelaties izcelties iesaku bakenes
![]() -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
Taka |
![]()
|
Baķenes are teh seksay, bez šaubām
![]() -------------------- Press any key to continue
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
edg: bildee laikam i otaku sieviete? ;> clearly izdaliitos no puulja uz ielas. ;DD
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
tā meitenes sākam skūties, tikai taadaa veidaa mees varam viegli un eerti dabuut baardas, otaku viiriešu gaume nu beidzot ir atklāta!
![]() -------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Vai sievietes taadas baardas vispaar var izaudzeet? <- Tas ir vaicaajums meerkjeets uz sievieteem, kas ir par teemu interseejushaas. ... Kaut kaa peekshnji atceros meiteni no Sexy Commando, kurai bija uusu fetishs.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Kaukaa peeksnjia atceros to sexy commando disku chupinju, kurus man veel jaadaskataas...
Un shii gan driizaak velk uz evil uusu versiju. -------------------- Because i can!
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
var izaudzēt. Ja sieviete sāk skūt tos matus, kas viņai uz sejas(gandriiz neredzami mati paarklaaj visu ķermeni, (izņemot plaukstas, lūpas, pēdas,) ja kaads nezin), tad tie ar laiku vienkārši izaug tumši un biezi, taadaa veidaa top baardainaas sievietes cirkos.
-------------------- |
Taka |
![]()
|
QUOTE(Church @ May 15 2006, 19:38) Bārdaina, līkkājaina otaku sieviete ar spalvainām krūtīm un locekli... -------------------- Press any key to continue
|
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
haha
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 20:14 |