IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

11 Pages V « < 5 6 7 8 9 > »   
Reply to this topicStart new topic
> aivvv stila lappusiite, naac un jautaa
Taka
post May 15 2006, 22:14
Post #91

Tennou

Group: Chuunin
From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem

sippam bija kaut kur links par dibena matu novākšanu un tās izraisītajām sekām...

--------------------
Press any key to continue
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
ETM
post May 15 2006, 22:32
Post #92

Very Old Fart

Group: 40K
From: Man pajāt

Vispaar jau tepet shajaa topikaa tas links vien ir.

--------------------
Because i can!
+Quote Post
minta
post May 16 2006, 01:14
Post #93

Samurai

aivvv a tu nezini kur riigaa ir kaads veikals prieksh metaalistiem vai gotiem???? steidzami gribu uzzinaat

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Church
post May 16 2006, 01:21
Post #94

sewer rat

Group: Jounin
From: latvia / riga

deelj kam speciaalu. tankus un melnas aadas plaschu/bikses&asdf gan jau ka var atrast viskautkur. jaareekjinaas ar vairaakiem simtiem gan. + bezgaumiigi paarspiileeti druuma sejas makijaazha. ;>
+Quote Post
minta
post May 16 2006, 04:23
Post #95

Samurai

gribu kko izlaiduma, bet neko no aadas gan negribu... ja nu vieniigi kaadu korseti, bet es te riigaa nezinu nevienu vietu kur var kko jeedziigu, smuku nopirkt

--------------------
IPB Image
+Quote Post
+Chibi+
post May 16 2006, 08:32
Post #96

(yaoi) rota 69

Group: Kaigan Valde
From: sky

Rīgas Centrāltirgus - everything you need. biggrin.gif

Vai arī - Degas - everything someone else needed and you can have now.

--------------------
IPB Image
+Quote Post
kahi
post May 16 2006, 18:17
Post #97

Hakushaku

From: cradle of filth

ja jau negribi no ādas, kas kait melnai blūzei (obiligāti no zīda), melnām biksēm (krītošs audums), daudz asām rokassprādzēm,krustu karekļiem un galvaskausu karekļiem, sarkaniem nagiem, kurpītēm un lentīti matos??+ bezgaumiigi paarspiileeti druuma sejas makijaazha...

--------------------
IPB Image

esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem.
+Quote Post
Pakkun
post May 16 2006, 18:23
Post #98

Hakushaku

From: λ=56.923** φ=24.039**

bikses??? es domaaju, ka te labaak piestaaveetu melna kleita, iespeejams ar baltiem apakshsvaarkiem.

--------------------
+Quote Post
kahi
post May 16 2006, 19:51
Post #99

Hakushaku

From: cradle of filth

QUOTE(Pakkun @ May 16 2006, 17:23)
bikses??? es domaaju, ka te labaak piestaaveetu melna kleita, iespeejams ar baltiem apakshsvaarkiem.
*

kleita līdz celim, apakšsvārki līdz papēdim?? ja tā, tad tas būtu skats pa 100 rubli. njaa, kleitu arī var, bet man patīk melnas zīda blūzes, neko tur nevaru padarīt!

--------------------
IPB Image

esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem.
+Quote Post
aivvv
post May 16 2006, 21:56
Post #100

weirdo

Group: weirdo
From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans

tu llooti maldies viens taads man seezz blakus un taadi ir pilnas ielas smile.gif

otrkaart dreebes mums iet lielakaoteis uz maksimaalo piellaujamo uzcenojumu kas ir 500% un es taadas neiegaadaajos es saveejaas nnemu un atrodu tongue.gif

par izlaiduma teerpiem esmu jau izteicies kurbijkurnes stila lappusiitee pirms kaada briizza iemetiissu arii sseit jo tur jau ir ziteiktas manas domas par konkreeto teemu

izteikssu savas domas par izlaiduma teerpiem taa tiiri vispaariigi pirmkaart nevelciet bikses dieva deell nevelciet bikses izlaidums ir domaats kleitaam vislabaak taa liidz celim vai nedaudz zemaak lai var redzeet kurpiites kuras ieteicam vai nu lakaadas vai ar siksninnaam protams pieskannotas teerpa kraasai
izlaidums ir taa reize kad visnotall ir ieteicams izmantot vienu kraasu gan kleitai gan kurpiiteem gan aksesuaariem ssajaa dienaa juus visas esat leedijas meitenes lai kaa arii juus izskatiitos ja ne visiem tad vismaz saviem vecaakiem un radiniekiem
galvenaa lieta teerpa izveelee manupraat ir kraasa jo taa busu pirmaa kas radiis iespaidu un juus taccu tomeer ssai pasaakumaa nebuusiet vienas juus savaa zinnaa konkureesiet ar visaam paareejaam jo skatiisimies patiesiibai aciis taa taccu buus
ja gribat lai juus pamaniitu visi izveelaties kossi sarkano kraasu taa ir pati uzkriitossaakaa un pamanaamaakaa taccu taa pie reizes piesaista jums vairaak uzmaniibas meedz izpelniities arii vairaak kritikas tad jums jaabuut absoluuti passpaarliecinaatai par sevi un jaazina ka ssiii krasa jums piestaav...
visklasiskaakaa izlaiduma kraasa ir balta kas tiesi saistaas ar to ka juus veel esat jaunas un nevainiigas(to es nedomaaju tiessaa noziimee) un tagad sperat soli tuvaak savai naakotnes dziivei jo taa kaa bija liidz ssim taa vairaak nebuus daudz kas mainiisies
vieniigi nez vai iesaku jums balto kraasu ja jums ir pavairaak lieko kilogramu diemzzeel jaateic ka taa tos izcell par daudz
ja ikdienaa staigaajat melnaa vai ja uzskataat ka melnaa jums piestaav vis labak tad piegullossa melna kleita izskatiitos lloti eleganti kaa arii vareetu turpinaat paust juusu stilu taccu daudz piennemamaakaa veidaa kaa melnas aadas bikses teiksim...(arii taadi briinumi ir izlaidumos redzeeti...)
ja vilksiet rozaa izskatiisieties lloti miiliigi taccu sapluudiisiet kopaa ar dallu no paareejaam kas taa buuus ggeerbussaas visticamkaak buusiet vieniigi kaarteejaa blondiine rozaa klaeitaa taccu izskatiisieties protams lloti labi
diez vai iesaku vilkt bruunu zallu zilu taccu ja jums ir pavairaak lieko kilogramu tad ssiis kraasas vareetu tos liliski apsleept un iespeejams uzlabot juusu izskatu
pats iesaku vilkt dzeltenu jo ssaada kraasa visticamaak vai nu nebuus vai guus lloti reti kurai meitenei tadejaadi lieliski vareesiet sevi redzeet kopbildees

--------------------
IPB Image
best anime ever ;)

nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot...

miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he
+Quote Post
Taka
post May 16 2006, 22:02
Post #101

Tennou

From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem

Vai puišiem arī kleitas jāvelk (skotu svārciņi maybe?) jebšu var iztikt ar banālu smokingu?

--------------------
Press any key to continue
+Quote Post
edg
post May 16 2006, 22:59
Post #102

limpene grauž aknas

Group: Jounin
From: PM

Tikai neiedomaajies tagad teikt, ka var arii smokingu! Es jau f... nopirku to kleitu!

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
Kazuki
post May 16 2006, 23:06
Post #103

Hakushaku

jaacer, ka tu arii nebuusi nopircis dzeltenu...
+Quote Post
minta
post May 16 2006, 23:11
Post #104

Samurai

kurppites? kaa tad! es vilkshu savus kerzakus...neko nezinu
vajag tikai smuku kleitu pieskanjotu un tikai melnaa kraasaa, lai izceljaas mana baltaa aada... tikai liidz shim es neesu nekur redzeejusi nevienu tieshaam smuku kleitu sad.gif
taa kaa ja kaads zin kur ir kaada forsha kleita, plz, pasakiet man... man vienalga cik vinja maksaa galvenais ka smuka

--------------------
IPB Image
+Quote Post
+Chibi+
post May 16 2006, 23:27
Post #105

(yaoi) rota 69

Group: Kaigan Valde
From: sky

QUOTE(edg @ May 16 2006, 21:59)
Tikai neiedomaajies tagad teikt, ka var arii smokingu! Es jau f... nopirku to kleitu!
*

Es. gribu. redzēt. edg. kleitā. NOW. Var arī rīt. Sliktākā gadījumā bildēs.

--------------------
IPB Image
+Quote Post

11 Pages V « < 5 6 7 8 9 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17 June 2025 - 03:01