![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Tad man Scarafina (Scar-like female) būs jāizbalina līdz Kimba the White Lion līmenim...
Perverss? Uhh... cik perverss? Trakāko hentai līmenī? Vai arī pantsu maniaks? ![]() -------------------- Press any key to continue
|
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
QUOTE(edg @ May 14 2006, 21:22) Diivaini paliek tad kad nevis neatceras kaut ko kas ir bijis, bet kad atceras kaut ko kas nav bijis. Nav man neviena kerekla ar anime atteerliem. neviena cita dreebju babala ar nav ar anime tematiku. Un veel jorpojaam sirds peec taadiem iipashi arii nesaap. Taa ka es pilniigi ar 95% varu teikt ka taa nav bijis, un pat atlikushos 5% apshaubu, jo smagaa paalii es uz universitaati diez vai butu vulcies.-------------------- Because i can!
|
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
no viena cita threada pasmeelos ideju. atpaziishanai vaig izskuut paduses. pietam maakslinieciski, ar kaadu otaku related simbolu ;>
|
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
un tad staigaat ar paceltaam rokaam kaa idi... ee... iists otaku.
-------------------- Because i can!
|
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Un obligāti tīkliņkreklā - tad uz pleciem (ne)iedeg lencītes
![]() -------------------- Press any key to continue
|
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
veel kopainu/kompoziiciju uzlabot ar no mutes kaktinja iztekoshu slienu. viennoziimigi atpaziistams idi .. otaku. </daljeeji zagts> ;>
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Hmm, ETM... Pirmo reizi, kad uzzinaaju, ka tu esi gaajis manaa kursaa, parunaaju ar bbad, un vinjsh izteicaas, ka atceroties vienu taadu, kas ar anime atteelu uz krekla staigaajis vienu briidi. Kursh tad tas bija? Varbuut es to visu esmu nosapnjojis.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Taka |
![]()
|
QUOTE(Church @ May 15 2006, 11:56) veel kopainu/kompoziiciju uzlabot ar no mutes kaktinja iztekoshu slienu. viennoziimigi atpaziistams idi .. otaku. </daljeeji zagts> ;> sliena varētu parādīties, teiksim ieraugot kādu skaistu meiteni, apmēram tāpat kā britu sekstūristam ![]() -------------------- Press any key to continue
|
Church |
![]()
|
|
Taka |
![]()
|
... un asinis atplūst no galvas ...
-------------------- Press any key to continue
|
Pinkpanther |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 81 Joined: 11-December 06 From: ja samekleesi manu eenu, samekleesi arii mani ![]() |
izrokot šādu topiku, atminējos, ka esmu gada laikā redzējusi dzīvajā vairākkārtīgi vismaz 11 otakiešus, ar kuriem kāda neliela/liela sazināšanās ir bijusi, bet nevar jau tā vnk iet klāt, lai pateiktu "re, te nu es esmu, no otaku!"
-------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
nee, apakshbikses labaak vilkt uz galvas... he, kad es vēl biju pavisam maziņa un gāju bērnu dārzā, man reiz kaut kāda pārpratuma dēļ audzinātāja esot rezerves apakšbikses galvā uzvilkusi ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
nee, apakshbikses labaak vilkt uz galvas... he, kad es vēl biju pavisam maziņa un gāju bērnu dārzā, man reiz kaut kāda pārpratuma dēļ audzinātāja esot rezerves apakšbikses galvā uzvilkusi ![]() ![]() ![]() Es atbalstu lastguru! -------------------- |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
juus varat sekot manam piemeeram, un aptetoveeties.. heeee.
-------------------- ![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
juus varat sekot manam piemeeram, un aptetoveeties.. heeee. paldies nē, es tāpat esmu skaists ![]() visvienkāršāk un pieņemamāk būtu piespraudīte ar kādu konkrētu uzrakstu un viss. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:56 |