![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
.. visvienkāršāk un pieņemamāk būtu piespraudīte ar kādu konkrētu uzrakstu un viss. kā.. īīīmo? Tas nekas ja es atteikšos? BTW.. ko jūs te putekļus no arhīviem ceļat? Tik vecu topiku izrakt vajag vēl mācēt.. -------------------- ![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
.. visvienkāršāk un pieņemamāk būtu piespraudīte ar kādu konkrētu uzrakstu un viss. kā.. īīīmo? Tas nekas ja es atteikšos? brīva izvēle. bet.. piespraudītes jau nav gluži emo kopīraitots produkts.. tu bikses arī gadījumā nevalkā?.. kā.. emo? -------------------- |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Es šo topiku izlasiju - un biju nosmējies līdz asarām
![]() Zoonekrofīla mīļākais teciens: Rekur tas suns aprakts (runājot par šo topiku) Kā ēmo nēsāt apenes, tas ir kā ? es iedomājos - tie varētu būt stringi uzvilkti otrādāk, lai konkrēti spiež olas ![]() ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Spectr, tu tik pārliecināti par tām apenēm runā, it kā būtu pats mēģinājums... dark emo past, maybe?
-------------------- ![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Spectr, tu tik pārliecināti par tām apenēm runā, it kā būtu pats mēģinājums... dark emo past, maybe? Chibi es tev apēdīšu tavu skaisto frizūru un noskrubināšu to tetovējumu ![]() Mana jaunība atšķirībā no mūsdienu jaunatnes pagāja saules pilna un neEmO noskaņās - sākumā bij kazaki razbojniki, pārgāja uz alu, močiem, tusiem uz sievietēm... principā tā arī turpinās ![]() P.s. Neesu mēģinājis stringus ne uz savas pakaļas ne uz savas galvas ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Spectr, tu tik pārliecināti par tām apenēm runā, it kā būtu pats mēģinājums... dark emo past, maybe? Chibi es tev apēdīšu tavu skaisto frizūru un noskrubināšu to tetovējumu ![]() kāds tu eebil esi, visu to labāko man atņemt mēģini (labi, ka krūtis ir safe)! -------------------- ![]() |
Spectre |
![]()
|
Spectr, tu tik pārliecināti par tām apenēm runā, it kā būtu pats mēģinājums... dark emo past, maybe? Chibi es tev apēdīšu tavu skaisto frizūru un noskrubināšu to tetovējumu ![]() kāds tu eebil esi, visu to labāko man atņemt mēģini (labi, ka krūtis ir safe)! Khhhh - paldies ka atgādināji ![]() ![]() ![]() Atšķirības zīme - aiziesim draudzīgi uz AnimeFestu - ieraudzīsim viens otru un iepazīsimies, vo ir mans priekšlikums. P.s. tāpat lielu daļu pazīstu ![]() ![]() Tie kas nenāks uz anime festu jau atbirst automātiski, ja jau neapmkelēsiet lielāko otaku pasākumu/neatbalstīsiet to, jop kā mēs visi zinam nebūs apmeklējuma nebūs nākamā festa, ta nu ko jūs vēlaties, lai tiktu iskaitīti outaku frendlistē ? ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 06:12 |