![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Janus |
![]()
|
![]() CLRAWE ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 265 Joined: 24-March 05 From: Soul society ![]() |
Es nesaprotu ievies rokas spiedienu ta ko iesi pa ielu ar visiem sveicinasies ??
Neredzu tam jegu un kurs normals cilveks uz visam izejamam drebem limes uzlimi kas tapat pec laika nokritis. ![]() Tad jau drizak jaiet uz jukatanu skatities ka kurs izskatas un meginat atcereties. ![]() -------------------- |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
QUOTE(Yume @ Apr 21 2006, 09:59) tad uz pieres varētu kādu skaistu tetuvējumu uztaisīt.. ar hennu... kādu būtu piedāvājumi no radošās jaunatnes? teksts - " es biju te" vienmeer ir topaa (kur nu veel uz pieres)woah visiem buus redzams... un protams paraxts.. ^^ (lai cilveekiem ar vieglaaku atminju(te nebijudomaata es) buutu vieglaak atcereeties ko ta vinji tur iisti ir satikushi) ![]() un Staicy-sama... neapvainojies nu... es jau arii gribeeju lai vinja uztetoveetu uz kreisaas puslodiites " es biju te -Lija" tacju laikam nesanaaks.. ![]() |
Janus |
![]()
|
![]() CLRAWE ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 265 Joined: 24-March 05 From: Soul society ![]() |
Es par to ka esvarbut neatceresos ko esu tur saticis bet nu nekas tapat. Pat tetovejums uz pieres nepalidzes
![]() ![]() -------------------- |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
QUOTE(Stacey @ Apr 21 2006, 10:32) how selfish! tikai ar hennu, jo tev nedriixt buut iistie tetoveejumi! your love for us means nothing! what love.. there is love somewher? who did it.. who planted love in here? aaa..take it off, take it off!!! un vēl milzīgs hennas plus- na tu izdomā ka tu vairs negribi būt otakietis.. tad tu vienkārši aizej dušā.. ![]() Un mīļā sieva- uzrakts uz kreisās puslodītes "Te biju es. Lija" tapini, tapini.. skaisti būs.. un Stasei paliks labāpuslodīte .. uzrakstam " Es biju te.Stase" Skaisti būs, ne? Tikai baidos ka mans ieradums iet katru dienu dušā varētu jūsu daiļdarbu sagandēt.. būs maisiņš galvā jāvelk!!! -------------------- ![]() |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
QUOTE(Janus @ Apr 21 2006, 12:10) ja tev ir ieksheejaa redze - redzeesi... tas ir taapat kaa ar taam apaksbikseem... principaa pastaav vienmeer iespeja noskuut galvu un aptetoveet to no visaam malaam - tas pat buutu reaalaak, jo otakieshu nav nemaz tik maz - var aptruukties veel vieta QUOTE(Yume @ Apr 21 2006, 12:35) un vēl milzīgs hennas plus- na tu izdomā ka tu vairs negribi būt otakietis.. tad tu vienkārši aizej dušā.. ![]() Un mīļā sieva- uzrakts uz kreisās puslodītes "Te biju es. Lija" tapini, tapini.. skaisti būs.. un Stasei paliks labāpuslodīte .. uzrakstam " Es biju te.Stase" Skaisti būs, ne? Tikai baidos ka mans ieradums iet katru dienu dušā varētu jūsu daiļdarbu sagandēt.. būs maisiņš galvā jāvelk!!! ieiet dushaa uz meenesi?? zini tev noies ne tikai tetoveejums bet arii aada.. ^^ cik zinu tad ar hennu turaas vismaz paaris meenesus.. un mana dargaa un vieniigaa tas uzraxts bija domats ne jau kjermenja augsheejas puslodiitiees bet gan taa gala otraa galaa... un tur buus diivaini maisinju vilkt.. so naaxies vien taisiit iisto tetoveejumu... vai arii naaksi pie manis vakaraa es tev ar adatinju ieskraapeesu un ar pildspalvu pielabosu.. gan jau ar laiku iepatiksies... varbuut pat varees salasiit (manu rokraxtu)... |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
QUOTE(Lija @ Apr 21 2006, 13:12) Un mana dargaa un vieniigaa tas uzraxts bija domats ne jau kjermenja augsheejas puslodiitiees bet gan taa gala otraa galaa... un tur buus diivaini maisinju vilkt.. so naaxies vien taisiit iisto tetoveejumu... vai arii naaksi pie manis vakaraa es tev ar adatinju ieskraapeesu un ar pildspalvu pielabosu.. gan jau ar laiku iepatiksies... varbuut pat varees salasiit (manu rokraxtu)... tu mani biedē... aizvien vairak, un vairāk.. tagad es no tevis arī baidīšos.. laikam tomēr fluīdi. es ļoti centīšos, un noberzīšu... zini, uz tās vietas būs vieglāk noberzt.. "budu jorzat po stulu" uzlikšu tikai sākumā uz krēsla smilšpapīru.. un būs OK. Nu ko, jaunā radošā paaudze, kur kreatīvs.. kādus tetuvējumus taisam? -------------------- ![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
![]() Protams, jebkaadi mani meegjinaajumi uzsaakt normaalu sarunu tika ignoreeti. QUOTE(Pakkun @ Apr 21 2006, 01:15) ..kursh bija peedeejais nopietnais posts shinii topikaa? lai gan nez vai par shaadu teemu var kko nopietnu pateikt. MANU POSTU NEPAMANIIJA! -------------------- Because i can!
|
Yume |
![]()
|
QUOTE(ETM @ Apr 21 2006, 13:45) nu bet protams, jo tu nerunāji par apenēm, seksuālām minoritātēm, vai tetovēšanu.. ![]() Mācies no tautas, tad gan jau kādu dienu arī tev tiks pievērsta uzmanība. Ak šie žurnalistikas principi. -------------------- ![]() |
Lija |
![]()
|
QUOTE(Yume @ Apr 21 2006, 13:31) "budu jorzat po stulu" uzlikšu tikai sākumā uz krēsla smilšpapīru.. un būs OK. Nu ko, jaunā radošā paaudze, kur kreatīvs.. kādus tetuvējumus taisam? un tu veel runaa par biedeeshanu??? tu pati mani biedee... driixt atnaaksu paskatiishos ar to action ar smilshpapiiru??.. tee hee hee... vai ta ar manu ieteikumu nepietiek?? protams veel jau pastaav arii Otaku-owned un dazhaadas abriviatuuras piemeeram Otaku-pwned... etc etc.. QUOTE(ETM @ Apr 21 2006, 13:45) neuztraucies - pamaniija... ir cilveeki kas pat izlasiija.. ^^ tikai vinju ignoreeja... |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Visa turpmaakaa bezteema Yumes, Lijas un Chibi starpaa tiks vienkaarshi bezsirdiigi dzeesta.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Uh.. interesantas sarunas te parādījās. Sen te nebija nekādu topiku, kas tieši piemērots pie šī pavediena tēmas (" otaku.lv Offtopic"). Beidzot vienu normālu topiku izveidoja pa tēmu.
![]() ![]() Bet tagad pa tēmu... Tad varbūt vajag ņemt vērā iepriekšējo pieredzi: otaku firmas sarkanie karodziņi... ar kuriem jāskraida pa ielu un jābļauj "Vai tu esi otaku!?". Un ja sakombinēt visu veļu, kas bija minēta iepiekš, un ko tur vēl, tad gan jau tas aktīvists tiks pamanīts.... un atpazīts, ja uz karodziņiem uzrakstīs to tekstu.... neatceros ko uz tiem karodziņiem rakstīja... |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
nu, ja tautai vajag, tad vajag. man personīgi būtu patīkami pēkšņi ieraudzīt kautvai karodziņu, un tad iet klāt un bļaut virsū, vai viņš ir otaku, bet, kamēr nav ne jausmas par cilvēka saisti šajā forumā, es nelabprāt dotos šim cilvēkam klāt, uzbāžoties, vai viņš, gadījumā nav redzējis manu purnu jukatan, u.c. anime pasākumos! zīmes - jā, tetovējumi - jā, manis pēc kaut vai skūtas galvas...(protams, līdz brīdim, kad man pašai jākļūst par lisīti).
pagaidām vinīgā lieta, kas apvieno vajadzīgo ar lietderīgo, ir atstarotājs(banāli, nu, bet...) lai cik tas neizklausītos, tomēr, šķiet, ka tā ir vienīgā lieta, kas man vēl vajadzīga, un tas arī nebūtu uzkrītoši, pat mašīnā braucot var pamanīt ( tu ej pa klusu ieliņu, un pēkšņi tev pīpina ausī un aizrauj uz kādu tusu)... nu, nez, bet tos var pamanīt, un cilvēki neuzdos jautājumus, kāpēc 14gadīgai meitenei ir skūta galva! -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(kahi @ Apr 21 2006, 19:02) Vai arii: kas tie par cilveekiem, kas 14gadiigas meitenes ved uz tusiem ar mashiinu (taatad >=18gadi). Vismaz viens no likumiem tiek paarkaapts - mazgadiigu beernu pavedinaashana vai braukshana bez tiesiibaam un nepilngadiigam. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
Edg a varbuut tomeer vinju parauj tie nepilngadiigie, bet vinju vecaaki pie stuures...hmm? nnes iedomaajies
![]() -------------------- ![]() |
Blackout |
![]()
|
![]() Gimme More ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 294 Joined: 4-November 05 From: Riga ![]() |
tetoveejumi..vienkaarshi uzraksts - OTAKU xP kas var buut veel radoshaaks, varbuut veel rokasspraadzes ar uzrakstu OTAKU, vai gredzeni - iegraveets "OTAKU", vai katrs otaku neesaas mantiju, kur uz malas aizmuguree buus izshuuts "OTAKU". Vai neesaasim taadu headbandu kaa naruto ar uzrakstu "OTAKU" xD Vai arii "OTAKU" vietaa izdomaat otaku.lv pasham savu logo. un tad tos uz visaam shitaam fignjaam ^^
This post has been edited by Tsukama: Apr 21 2006, 21:07 -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 22:04 |