IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

9 Pages V « < 4 5 6 7 8 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Atpazishana, Atpazīšnas zīmes
rebel
post Apr 22 2006, 23:05
Post #76

Shishaku

Group: Chuunin
From: artifical life

vnk jāsprauž Liels otaku logo uz apģērba, vienalga kur,tas jānēsā visur līdzi - kā agrāk Zvaigzne ebrejiem..
tāpat kā īstenībā nav kauns buut ebrejam,nav kauns arī būt otaku. tikai Citi to mēdz nesaprast. hmmja.

bet ideja par logo iededzināšanu kkur..interesanti.varētu piespiedu kārtā visus tā apzīmogot. XD

--------------------
it's never too late to start wasting your life...
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Kikyou
post Apr 22 2006, 23:45
Post #77

Kami-sama

Priekš kam vajag kaut ko tādu?
Nē, nopietni. Tiešām tik ļoti vajag par visām varītēm izbļaut visai pasaulei to, kuram forumam tu piederi? Tā jau pietiek cilvēki, kas ir staigājošas reklāmas.

Piekrītu Cirvja Kātam, "Man šī ideja liekas diezgan muļķīga - ja pazīsti, tad vienkārši pasveicini, ja ne - ne. Ta nu gan problēma. dry.gif".

Un tad jau atkal - visas tās atpazīšanās zīmes (kārtējo reizi; tas pats ir ar anime tusiem un jukatanu) būtu vairāk priekš Rīdziniekiem (un tiem, kas tuvu Rīgai dzīvo), jo kaut vai tepat Ventspilī vispār otakieši var teikt nav... Ups, paga, Latvija sastāv tak tikai no Rīgas un laukiem, kā gan es to aizmirsu.
+Quote Post
Pakkun
post Apr 22 2006, 23:55
Post #78

Hakushaku

From: λ=56.923** φ=24.039**

nesaaciet besiities, bet LOGO topikaa kko deriigu iepostojiet. forumam arii derees *):

--------------------
+Quote Post
rebel
post Apr 23 2006, 00:21
Post #79

Shishaku

From: artifical life

vai tad sheit vispaar kaads domaa nopietni "atpaziities", kikyou? man shkjita, ka idejas vnk smieklam.. galu galaa, katrs pats zina kas ir un ar ko nodarbojas, un to staasta un raada kam grib. ja kaadam Patieshaam shkjiet nepiecieshama Atpaziishanas ziime..uz priekshu. Bet..nez,nu nav tas diezko jeedziigi.

--------------------
it's never too late to start wasting your life...
+Quote Post
Niks
post Apr 23 2006, 00:39
Post #80

Lira member

QUOTE(rebel @ Apr 22 2006, 22:05)
vnk jāsprauž Liels otaku logo uz apģērba, vienalga kur,tas jānēsā visur līdzi - kā agrāk Zvaigzne ebrejiem..
tāpat kā īstenībā nav kauns buut ebrejam,nav kauns arī būt otaku.
*
Sākotnēji viņiem tā zvaigne bija jānēsā, lai citi uzreiz redz, ka nēsātājs ir ebrejs, bet vēlāk tā jau kalpoja par mērķi, jo gan uz krūtīm, gan muguras tā atradās tieši pretī sirdij, tā kā labāk nesalīdzini ar to.
+Quote Post
Ladykiller
post Apr 23 2006, 09:44
Post #81

Jinushi
**

From: Majas, milas majas

Logo... Man pietiek paskatities uz personu, lai pateiktu, ka vins ir otaku, lielaka dala "isto otaku", ka te kads ieprieks izteicas nelietigi, ir pasi staigajosi logo, un vinjiem vel piekarinat sarkanu karodzinu un kaukadas apenes likt visu laiku radit citiem, tas jau vairs nav "stilnja"...

Patiesiba jau katrs pac, kas velas, ari parasti reklame to, ka ir otaku, savadak tas jau paliek par tadu ka staigajosu reklamu, tapat ka musu milie slavu draugi ar divam stripam un keksi uz mguras (un cik loti mes vinju milam redzet tadus...?). Jo tas, ka bus tada zime virsu var viegli parsversties pretim velamaja efekta.

Bet var jau uztaisit tadu "Im an otaku" dienu, kur visas tas idejas, kas te jau tika pateiktas tiktu realizetas, drosmigi vai mulkigi, bet...

P.S. Butiba topika autoram velejos nodot, lai mazak skatas Bonjovi "Have a nice day" , peace.

--------------------
You know what I like in a girl ? Me !.
She was as hot as the sun, but she just wasnt that bright.
You do the kind of stuff that Prince would only sing about.
Ja bernam jau agra vecuma velaties iemacit, ka pipet nevajag un negribat but sliktais vecaks sakiet:"Ja pipesi cigareti bernin, tetis nomirs..."
+Quote Post
kahi
post Apr 23 2006, 17:51
Post #82

Hakushaku

From: cradle of filth

runa jau nebija, lai mēs rādītos citiem, bet, lai rādītos cits citam! manuprāt, krekliņi bija vissliktākā ideja!

un par to, ka lai katrs dara kā grib - protams, bet būtu jauki, ka, piem. man vajag kaut ko no sushi (neņem vērā, pagaidām lieku tev svētu mieru), bet mums abām nava ne jausmas kā mēs izskatāmies - tad mums ir kaut kas, kas palīdz mums atšķirties no tautas, un mēs viena otru atrodam (nesāciet par sarkanās rozes variantu, vai to, ka man jāstāv ar lapiņu ''sushi''). tādēļ man liekas, ka zīmes ir vajadzīgas - katram viena,un katrs izdomā kad grib to likt, jo neesam jau ganāmpulks, ko var apzīmogot iededzinot zīmi dibenā!!

--------------------
IPB Image

esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem.
+Quote Post
ETM
post Apr 23 2006, 20:26
Post #83

Very Old Fart

Group: 40K
From: Man pajāt

nez kapeec man ar "barona centraa, uz rimiisha trepiiteem, aadas jakaa ar brilleem un uusaam/baardu" vienmeer ir pieticis?

Ja nevari aprakstiit savu izskatu, tad taapat vari pateikt ka uz pieres uzliimeesi bljembu "otaku", kas buus daudz labaak par lapinju ar uzrakstu "sushi".

--------------------
Because i can!
+Quote Post
minta
post May 10 2006, 13:40
Post #84

Samurai

ja gribat lai juus atpaziist tad kautvai ar markjieri uz somas uzraksti otaku... tas tik ljoti neizcelsies ja buus aprakstiita visa soma, bet to otaku tad vajadzeetu uzrakstiit lielaaku... kreklinjus taksh neredzees ja kaadaa paveesaa dienaa uzvilksi kaadu jaku pa virsu... un visas dreebes buutu stulbi apraxtiit... a soma ir lielaakai daljai cilveeku un taas vismaz var pamaniit... vismaz par apeneem labaak noteikti unsure.gif

--------------------
IPB Image
+Quote Post
ETM
post May 11 2006, 02:46
Post #85

Very Old Fart

nu man milziigs prieks, ka lielaako dalju viirieshu dzimuma paarstaavju par cilveekiem neuzskati.

--------------------
Because i can!
+Quote Post
Church
post May 11 2006, 11:30
Post #86

sewer rat

Group: Jounin
From: latvia / riga

devaiss buutu noderiigs. lai izvairiitos no cilveeku, kas meegjina izcelties, sastapshanas.
+Quote Post
minta
post May 11 2006, 13:18
Post #87

Samurai

viirieshu dzimumu paarstaavji arii staigaa ar somaam... kautvai ar mugursomaam...

--------------------
IPB Image
+Quote Post
ETM
post May 11 2006, 15:00
Post #88

Very Old Fart

skjiet ka apluukojamaa vecuma grupa ir ne gluzhi pabeifusi vidusskolu.

--------------------
Because i can!
+Quote Post
Niks
post May 11 2006, 15:59
Post #89

Lira member

QUOTE(Shumins @ May 11 2006, 10:04)
Gadiijumaa nav kaada X-iekaarta, kura raida nelielu magneetisko starojumu kaut kaadaa diapazonaa, kuru uztver otra analoga iekaarta...
*
1. Definē "nelielu magnētisko starojumu" (gamma stari būs gana nelieli?).
2. 99%, ka patiešām nelielu magnētisko starojumu pilsētā nomāks fona starojums.
3. Latviski tie tavi "X-stari" ir Rentgena stari, kuriem ir noteiktas frekvences un jaudas, turklāt tie ir bīstami.
+Quote Post
lastguru
post May 11 2006, 18:08
Post #90

The one who knows

Group: Jounin
From: Kaigan (Riga, LV)

varbuut tad uzreiz leetaak uzrakstiit progu mobiilajiem un PDA kas supportee blutooth (java laikam bija visur, vai es maldos? neesmu nekaads spechuks mobiilo programeeshanaa), lai shie satur otakieshu datubaazi, un ja nejaushi redz kaadu blutooth ieriici, tad dpeec shiis datubaazes sameklee un piikst?

--------------------
Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian

The Tao of posting:
Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience.
And never underestimate the power of stupid people in large groups...
+Quote Post

9 Pages V « < 4 5 6 7 8 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 23:18