![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
Logo jaasastaav ne tikai no OTAKU.LV un kaut kaada tur simbola, bet jaabuut arii saistiibai ar anime un lai arii nebuutu kauns taadu neesaat arii "stiprajam" dzimumam...
![]() ![]() -------------------- skills of a snail
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Man liekās stiprais dzimums tāpat nekad neko tādu (t.i. otaku logo) nenēsātu. Izlabo mani, ja kļūdos.
|
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
QUOTE(Kikyou @ Apr 24 2006, 17:30) Man liekās stiprais dzimums tāpat nekad neko tādu (t.i. otaku logo) nenēsātu. Izlabo mani, ja kļūdos. Ja logo nebuutu attelots anime, tad neesaatu!!! ![]() ![]() ![]() P.S Bet mans viedoklis jau laikam neskaitaas pie "stipraa" dzmuma ![]() ![]() -------------------- skills of a snail
![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
eee... eeee... Bija tas kaigan logo, kursh tika vektoros atvasinaats no kikyou saakuma darba. Tas netika uzdrukaats uz manas automashiinas tikai izmaksu deelj.
-------------------- Because i can!
|
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
atgādinu, ka kādreiz tika izlemts par logo ņemt šo te:
QUOTE(Kikyou @ Nov 7 2005, 20:42) Domāju ka pie šī arī vajadzētu palikt. -------------------- |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
ir jau smuks, bet tas ir vairaak ziimeejums kaa logo
![]() pastraadaa tauta, pastraadaa, veel viss ir saakuma stadijaa ![]() -------------------- |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
pastāv jau vairāki šāda veida topiki, vairāk tādis nevajag. Ja vajag apspriesties, meklējiet vecos atpakaļ!
Topiks tiek slēgts. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 04:31 |