![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Skropstas??? Nezinu kāpēs...
Nu, meitene ir Paladins, tas nozimē ka viņai ir vajadzigs āmurs bībele un vairogs! |
minta |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 120 Joined: 12-April 06 ![]() |
paladinam aamurs un biibele? savaas datorspeelees nekas taads nava redzeets....
![]() -------------------- ![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Jus Warcraft3 nēspelejat? Tur Artasam ir bībele un āmurs!!! Tomēr vairoga viņam nebija... A, viņa liks bībeli aiz muguras kad vajadzes!
|
minta |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 120 Joined: 12-April 06 ![]() |
neee... es speeleeju diablo un tur paladinam nava ne biibeles ne aamura, zinu tikai to ka manam paladinam ir liels zobens un ljooooooti liels vairogs
![]() negribi paaratsiit to sava paladina versiju uz dzheku un izkraasot ne tik koshaas kraasaas? -------------------- ![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Bīldes kur viņs ar bībeli man nav, bet atradišu! Un es domaju pirmu kampaņiju kur viņš vel ir labs. Tur viņam ir āmurs un bībele!!! WoW paladini ari ar āmuriem! P.S. BG viens no miņakiem iročiem Paladinam ari bija āmurs! |
Keydan |
![]()
|
Šeit paladins no Warcraft3!!! Viņam ir āmurs un kaut kas kas iskatas pec bībeles! |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Nope tā ir burvju grāmata...viņiem tač ir maģijas.Kurš ir spēlējis WC3???
-------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Keydan |
![]()
|
Ta nav parasta burvju gramata! Ta ir gramata ar svetiem rakstiem (biblijas analogs Azerota)!!!
|
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
QUOTE(Keydan @ May 24 2006, 06:56) Ta ir gramata ar svetiem rakstiem (biblijas analogs Azerota)!!! Jup taa tas ari ir! Кстати клёво паладин у тя получился ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
2 pakkun - par meitenēm iiisajos svārciņos - keydan drīzāk noslīks savās slienās, nekā uzzīmēs gana labu darbu (acis vilks ne uz to pusi).
2 keydan. tev savu ''paraxtu'' vajag likt citā vietā - pašā apakšā, vai zugšā, jo citādi ts vidū sastutējies kā pizas tornis. keep drawing girls. sanāk arvien labāk! -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Keydan |
![]()
|
2 -Kai-:
Спасиба!!! ![]() 2 kahi: Hei! Es varu uszimet meiteni [I]sa svarciaņa! Man jau tads darbs ir photošopa, pec dienas izliekšu, bet tas ir mazliet sadisks! ![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
2 keydan
tu tik piesargies, ja es nesarkšu un nebālēšu. -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Keydan |
![]()
|
![]() Šeit jauns darbs... Nav ipašs, tads mazs treniņš. |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
ir labs! *paspiezh roku* tikai dazhas kljuumiites: viduklis kkaads galjimijs, dibena nav
![]() ![]() -------------------- |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Kur tad vinjai ir piere?
Mati neizskataas dabiigi un paareejaas kljuudas uzskaitiit man ir slinkums. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 18:36 |