![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
zaljajaa vinja izskataas peec rotaljlietas, zilajaa peec vienkaarshas modifikaacijas, bet zilais labaaks, jo kraasas atbilst meitenes izraisiitajai noskanjai.
-------------------- |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Jaa, zaljais par kraasainu. Taa kaa klauns.
|
LeoR |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Pavisam noteikti zilais variants. Baac kaa man nepatiik tie dzeltenie zobeni
![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Pie kajam stradašu... Man ari ir tuvaks tas zils varisnts... Driz izlikšu vel kaut ko.
P.S. Man personiski patik zaļas acs! |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
|
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Tas ir domaats velns jeb kas?
Sorry ,shis darbs prieksh manaam domaam ir paaraak jociigs, lai man patiktu. |
Keydan |
![]()
|
Ks šeit jocigs? Ka velnam ir enģeļa sparni?
|
Kirara |
![]()
|
Tas jaa, arii dreebes u.c.
|
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
ideja laba. aste neizskataas ka piedereetu vinjam un vinja labaas rokas piedurkne izskataas kkaada kreisa.
![]() -------------------- |
Keydan |
![]()
|
Bibeli vajag lasit! Velns isteniba bija engeļis!!! Un drebes viņam ir normalas. Man tas patik. Varbut vakara atkal viņu zimešu! tikai cita poza.
|
minta |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 120 Joined: 12-April 06 ![]() |
par to ieprieksheejo ziimeejumu... man vairaak patiik zilais varinats, pat ljoti patiik... bet varbuut tas ir tikai taapeec ka neesu ilgi guleejusi un zilaa kraasa vnk nomierina acis... nez... bet tavi darbi ir smuki... man patiik ka tu savus darbus ziimee ar daudzaam mazaam detaljaam, nevis taadus vienkaarshus un prastus, kuri atminjaa paliek labi ja 2 minuutes
-------------------- ![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() ![]() ![]() Zinu... Laba roka nav kartiba... This post has been edited by Keydan: Jun 1 2006, 09:37 |
Arfija |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 295 Joined: 9-December 05 From: ♥fluffy world♥ ![]() |
Labaa roka tieshaam nav kaartiibaa...Vinja izskataas par mazu...Vareeja elkoni pieziimeet garaaku lai buutu mazliet lidziigaak kreisajai rokai.Kakls izskataas mazliet par garu.Kreisaas rokas pirksti kuri tur to cigareti izskataas paaraak taisni.Vareeja buut mazliet dziiviigaak uzziimeet!Bet taa darbs ir ljoti labs.Man patiik un patiktu veelvairaak ja izlabotu pasha kljuudas.Stils peec ziimeeshanas veida nav mans miiljaakais bet noveerteet un apluukot protams ka varu!Pat ja ne mans stils man patiik tas kaa tu proti ziimeet un manupraat ar katru reizi cilveekam sanaak arvien labaak un labaak.Noveelu tev turpinaat ziimeeshanu un lai taa izdotos veel labaak!
![]() ![]() |
Keydan |
![]()
|
Rokai vajag but mazaj jo viņa ir izpiesta uz priešu.Problema ir ar plaukstu. Gari kakli - tas ir daļa no mana stila. Zimet protams turpinašu!
|
Arfija |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 295 Joined: 9-December 05 From: ♥fluffy world♥ ![]() |
Jaa es zinu ka taadai rokai ir jaabuut..bet tu vareetu vinju mazliet pielabot lai izskatiitos dabiigaak!Par kalku- labi nestriidos.Katram sava gaume un stils!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 23:11 |