![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
nē, īstenībā dievs nogāzās no debesīm uz elli...
par zīmējumu- vienīgais, kas man nepatīk dieva/velna z. ir tas, ka audums, labajai rokai laikam, ir tāds stīvs. varēja būt nedaudz gaisīgāks, izskatītos dabīgāk. 2. zīm. džekam ar abām rokām kkas nav kārtībā! This post has been edited by kahi: Jun 1 2006, 12:19 -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Labaa roka kas tur zobenu (ja taa ir labaa roka) neizskataas taa, ka vinja buutu izpiesta uz priekshu.
|
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Tad nekas man neizdevas...
|
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
pēdējam darbam netikai labā roka nav kārtībā bet gan arī plecs ir galīgā čupā, arī kreisā roka liekas kroplīga, kā arī plauksta nekam neder, kājas ir stīvas un nav pēdu, man nepatīk seja.
|
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Tas jau nav kritika bet atriebiba!
|
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
bāc tas bija smieklīgi par ko ta man atriebties? es tādu kritiku baroju visiem!
|
Keydan |
![]()
|
Nu tad gaidi atribibu!!!
![]() |
Keydan |
![]()
|
Mans jaunais DEMONS!!! ![]() ![]() ![]() |
Karamele |
![]()
|
Ir labi bet visi zīmējumi tev uz vienu šniti...kkas nav kārtībā ar labo plecu bet tā ir ok
|
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Tas, kas pliivo ir apmetins? Man liekas, ka taa lociijumam vajadzeeja buut savaadaakam.
|
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
acu skatiens taac biki pajociigs. izskataas, ka vish shkjieleetu. bet taa jau normaali.
![]() |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
Viss jau normāli... Vispār tev unikāls stils
![]() Un uz kājām tās siksnas ar diviem ķēdes posmiem, siksnas zīmē ieliektas tā lai veido 160 grādu platu leņķi, citādi neizskatās labi... ![]() -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
Keydan |
![]()
|
2 Karamele:
Ar labu leci vis ik normali. 2 Kirara: Plivums? Varbut tev ir taisniba... 2 Kazuki: Acs viņam ir tadi jo viņš ir nikns demons! |
Keydan |
![]()
|
Šeit bus mans jaunais darbiņš! A Blinde Dark Elf! Cic viņš ir skaists! ![]() |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
ir labs. tieshaam cmuki, parspiiti tam ka vish taac bik kaulains
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 05:15 |