![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Jaa, kaulains ir. Shkjiet, ka labaa roka vareetu buutu garaaka.
|
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Vienkaši man neidevas viens efekts! Bet laba roka ir tieši vajadziga garuma jo viņa ir talak un ir spiesta lejup.
This post has been edited by Keydan: Jun 7 2006, 19:01 |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
Forši sanācis...
Atgādina tos tipiņus no Warcraft... ![]() -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Tur akls ir tikai viens - Lord Illidan^^ (My War3:FT fav hero - Crypt Lord)
Оуу, тот демон получился просто супер, мне очень понравился ![]() Хехе я сам тоk одних демонов и рисую в последнее время...^^ -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Šeit bus meitenite. Bet ideju es paņemu no vienas anime... This post has been edited by Keydan: Jun 8 2006, 18:08 |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Kaajas par iisu, acis-jociigas.Zinu, ka plaukstas vareeji uzziimeet labaakas.
|
Keydan |
![]()
|
Hey! Acis ir normalas!!! Tas taču ir maza meitene!
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
yuuni no kukuki, I gues (luved it) - vai arii es kļūdos...
izskaatās simpātiska, bet pāraugusi, sejā trūkst bērnišķīguma. -------------------- |
Keydan |
![]()
|
Viņa IR berns!!!
|
Kirara |
![]()
|
Zinam, bet vinjai tieshaam seja nav pietikami beernishkjiiga, lai buutu beernishkjiiga. (tas laikam izklausijaas jociigi, bet savaadaak nevaru paskaidrot.)
|
Kirara |
![]()
|
Zinam, bet vinjai tieshaam seja nav pietikami beernishkjiiga, lai buutu beernishkjiiga. (tas laikam izklausijaas jociigi, bet savaadaak nevaru paskaidrot.)
|
Keydan |
![]()
|
To ko tu sari ir zinams ka taftalogija!
|
Keydan |
![]()
|
![]() Šeit bus jaunais darbiņš!!! Skaists vai ne? ![]() This post has been edited by Keydan: Jun 13 2006, 22:07 |
Taison |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 125 Joined: 26-February 06 ![]() |
oooho.... izstraadaats labi... man patiik... nez kapeec man liekas ka shitais ir no kaadas speeles vai animes... man liekas pareizi?
![]() |
Kirara |
![]()
|
Man patiik efekts, man ljoti patiik tas.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 08:26 |