![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Sen es MECHu nezimeju... ![]() Šeit bus TINMAN |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Ir labaak, bet man taa shkjiet, ka fonu tu vareetu ruupiigaak ziimeet.
|
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
TINMAN zimeju apm. 30min bet fonu 5 min!
|
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
tas zobens kko neshtimmee .. ja vien tam nav kkaads sonicsuperduperblaasters
![]() -------------------- |
Tierra san |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 34 Joined: 6-May 06 ![]() |
Smuki, vieniigi tur tas lauks ar tankiem diivains. Zinu jau zinu pa 5min man pashai fons labaaks nebuutu. Pie Tinman man nav kur piekasiities.
-------------------- ![]() |
Keydan |
![]()
|
|
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
Man baigi patīk. Lieliski sanācis.
Baigi atgādina veco labo klipu Linkin Park - Points of Authoritys laikam ![]() -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
Nerine |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 216 Joined: 9-May 06 From: Saulītē, meklēju pirmos sniegpulkstenīšus. ![]() |
Nereāli smuki darbi, tev Keydan! Man ļoti, ļoti patīk!
![]() Skaisti. Man jau nu nav kur piesieties. Baigi smuki! Ā, nu vienīgā lieta, es nesaprotu kas tas par pleķi pie Tinman kreisās rokas pirkstiem. ![]() -------------------- ~Today is always the most enjoyable day~! ![]() |
Keydan |
![]()
|
Senks!
![]() Jaunais darbiņš! Tads eligants Lucifers! This post has been edited by Keydan: Jun 18 2006, 16:10 |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Superiigs ziimeejums tikai man kaut kaa kreisajai rokai iikshkjis nepatiik. Taa viss vienk ideaali
![]() -------------------- ![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Kāpēc liesma melna????viņš dīzeli pierijās???Labi,joks...zīmējums foršš!!!
-------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
nu lucifers jau tas nevar buut nekaadaa gadiijumaa, bet smuki anyway...
baleriinas cieniiga poza... ![]() -------------------- |
Keydan |
![]()
|
Kapec tas nevar but Lucifers? Es varu viņam sparnus nomainit ja pie ta ir vaina.
|
Nerine |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 216 Joined: 9-May 06 From: Saulītē, meklēju pirmos sniegpulkstenīšus. ![]() |
na-a! šitas arī ir labs. pat ļoti. ā, nu vienīgais viņam pēdas ir tādas mazliet jancīgas. Tādas...līkas?
![]() ![]() -------------------- ~Today is always the most enjoyable day~! ![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
QUOTE(Tigra2 @ Jun 18 2006, 16:08) eeeerm .. teoreetiski lucifers var buut kas vien grib, kaut vai tava vecmaaminja vai piemaajas diikjiitis. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 12:20 |