![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
|
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
sorry for DP...
Mani Mecha berniņi Zig Qua Moa!!! ![]() ![]() ![]() |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
Kapēc Qua tāds sašutis??
![]() -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
Janots |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 246 Joined: 9-November 04 From: балванское болото ![]() |
klassssnaaa!!!
![]() ![]() -------------------- ![]() А вот и плесень зацвела.... |
Keydan |
![]()
|
Qua nav sašutis! Viņam ir kauns!!!
![]() Tads vel jauns Jubeis! Atrs bija darbs... This post has been edited by Keydan: Jul 1 2006, 00:56 |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Visu varoņu varonis- Dzubejs no Onimusha.Vari uzzīmēt un kautko no biohazard.
-------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Keydan |
![]()
|
"no biohazard" kas tas is?
![]() |
Keydan |
![]()
|
Elfs Karotais ar katanu! ![]() No manam doman viņš iekrit mana top 5 zimejumu krajuma! ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
buutiibaa jau smuki, tik man ljoti nepatiik taa lieta, ka seja ir kvadraataina. pilniigi iespeejams, ka tas ir taads stils(jo taa tas ir ljoti daudzos tavos ziimeejumos), bet man tomeer nedaudz nepatik. man patiik bikinj formiigaak
nju kautkaa taa (bikinj izkraasoju taas ziimes zem aciim, taas nebij sliktas, vnk es nenotureejos..patiik melnas T_T) (tagad gan vinjsh vairs neizskataas taads bargs...laikam man tikai reegojaas, ka tur ir kas nedaudz greizi...) es ir baka This post has been edited by Tigra2: Jul 7 2006, 02:55 -------------------- |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
jaaaaa. piekriitu shoreiz tigrai, ka sejas forma pa plakanu. taada sajuta, ka shamais buutu ieskreejis gludekliii.
bet taa darbinjsh tieshaam ir virns no taviem labaakajiem. ![]() lai gan pie plaukstaam jaapiestraadaa vairaak ![]() This post has been edited by Kazuki: Jul 7 2006, 09:05 |
Keydan |
![]()
|
Senks par kritiku!
![]() Tigrai ir taisniba, tas ir tads stils! Daudzos anime cilvekiem ir tada seja! Vienkaši manam variantam ir virak sturu un detalizacija ir mazak. ![]() P.S. Tigra, tava "uzlabojuma" viņš jau izskatas par resnu! Un elfi nav resni! ![]() This post has been edited by Keydan: Jul 7 2006, 10:46 |
Keydan |
![]()
|
Daudz domaju un nodomaju izlikt manu pedejo darbiņu!
![]() Ts ir INUBOY ![]() P.S. Paša sakuma es gribeju uszime Nekogirl bet gala iznaca Inuboy. This post has been edited by Keydan: Jul 25 2006, 13:22 |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
nekogirl... ih...izskatas, ka tu esi galiigs boy-drawing type
![]() Congratulations! Es gan esmu girl-drawing-type... T_T Un par peedeejo: izskataas visai interesanti: DBZ+inuyasha ... ![]() -------------------- |
Keydan |
![]()
|
Es zimeju un es teikšu ka tas ir vairak Yu Yu Hakusho+Inuyasha!
Velak bus ari nekogirl. Man vajag tikai iedzert glaziti toņika un uzasinat zimuļus! |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Diezgan jauks liekas tas inuboy, tomēr tā roka liekas bik tā ka par mazu.
-------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 16:21 |