![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Ne, rok ir normala, plaustas ir mazas. Vispar es domaju ka tas ir viens no manajiem labakiem darbiem. Varbut pec kada laika to izkrasošu!
|
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Jau ilgu laiku neko labu nezimeju!
![]() Šitais te ir saistits ar vienu lietiņu kuru es izdomaju. ![]() This post has been edited by Keydan: Sep 6 2006, 00:08 |
Taison |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 125 Joined: 26-February 06 ![]() |
ooooho.... kruti istaas
![]() labi istraadats... |
ayame |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 27 Joined: 20-April 06 From: Latvija ![]() |
ohoo.. iespaidīgi.. labs!
![]() ATGāDINA VIENU SPēļU TēLU... |
Keydan |
![]()
|
Paldies!
Kadas speles telu??? |
ayame |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 27 Joined: 20-April 06 From: Latvija ![]() |
Pirms kada laiku spelēju tādu spēli Fable:The lost Chapters... Bet būtībā tur varēja tā varoņa ārējo izskatu mainīt pēc saviem izskatiem.. Izskatījāš man viņš sitāds.. bet vārbūt vinš nemaz nav līdzīgs..
![]() ![]() |
Keydan |
![]()
|
Var man nestastit par Fable! Ta ir mana miļaka RPG. 12 reizes to esmu spelejis. Bet Ļoti isa...
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
te neposto, jo rakstīts dont hit hard
![]() Pēdējasi smuks, labāks kā iepriekšējie, patīk deguns... jāatzīst, ja sāda stila zīmējumi man patīk vairāk. Proporcijas arī rullee, nju vipār viss ok. 9/10 jo nav kāju ![]() -------------------- |
Keydan |
![]()
|
I HATE LEGS!!!
![]() Man jau ir ideja uszimet "2nd in Comand of The Black Lance Brotherhood Barneel Ozex" Lels niģeris! |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Vaaa! Ir labs!
![]() Kā man patīk milzīgas bruņas... Visai detalizēts. Sūds par to, ka trūkst kājas. |
Keydan |
![]()
|
![]() Manajs jaunajs "izdzimtenis" ![]() Skaists ne? Man tagat sakas Delf manija... tapec vis ko zimeju ir Delfi! ![]() Gribeju veidot jaunu stilu sev pašam! P.S. Gaidu komentus. This post has been edited by Keydan: Oct 7 2006, 13:55 |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
mjaa
pasaki cik tev gadu un vareeshu pateikt cik labi tu ziimee... ![]() jo peec pashreizeejaa skatiijuma man liekas ka tev nevareetu buut vairaak par 13 gadiem! ![]() -------------------- |
Keydan |
![]()
|
Man ir 17 un ļoti maz civeku zime šada te stila.
P.S. Are you jealous? |
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
mjaa pasaki cik tev gadu un vareeshu pateikt cik labi tu ziimee... ![]() jo peec pashreizeejaa skatiijuma man liekas ka tev nevareetu buut vairaak par 13 gadiem! ![]() gadu skaits jau neko nemaina.... labaak pajautaa cik ilgi ziimee, cik ljoti censhas un cik darbus uzziimeejis... ![]() -------------------- ![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
QUOTE mjaa pasaki cik tev gadu un vareeshu pateikt cik labi tu ziimee... jo peec pashreizeejaa skatiijuma man liekas ka tev nevareetu buut vairaak par 13 gadiem! loooooool taadus stulbumus sen neesu lasijis ![]() loti reti sastapsi 13-gadigos kuri prot taa zimeet....(es neesu vispar sastapis,vai vnk nepamaniju X)) Keydans ļoti labi zimee un ja taa turpinaas, driiz jau kljuus par profu ^-^ Dzilj6 respects Keidanam hehe ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 16:20 |