![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
Tev pēdējā laikā sanāk sejas. viss pārējais tev sanācis jau ļoti sen. kājas tev visp nav, nevaru komentēt. pedējā nepatīk zobena asmens. izskatās neass, šis tas biki šķībs. bet darbi noteikti labāki par iepriekšējajiem.
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Gah, atkal man jālasa tās muļķības par vecumu... Nozīme ir tam, cik ilgi zīmē, nevis cik tev gadu.
Lūk, labs piemērs. To zīmēja 12 gadus veca meitene -> click. Vai vēl labāk - click, šī darba autorei tad bija tikai 15 gadi. Keydan, tev iznāk labi. ^^ |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Thanks par komentiem!
2 kahi: Zobens ir neass tapec ka tas negriez bet cirt, "The Widow Maker" ![]() 2 Kikyou: Es taču neesmu makslas ģenijs! Es esmu parastajs ģenijs! ![]() P.S. Tadi komenti stimule cilveku zime vairal un labak! U R The Best! ![]() |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Heh Kikyou ieraugot taas bildes lieku reizi zoklis atkaaraas XD
Un Keydan cik ilgi iisti tu ziimee sajaa stilaa?Darbs nav iisti manaa gaumee,bet objektiivi veerteejot nevar noliegt,ka tas ir pat loti labs ![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
tas pedeejais D-elfs baigi atsit lineage2 D-elfu ar Blue Wolf armor (jaa, piekriitu, DE ir vislabaakie
![]() -------------------- |
Janots |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 246 Joined: 9-November 04 From: балванское болото ![]() |
а мне все твои работы нрав
![]() ![]() -------------------- ![]() А вот и плесень зацвела.... |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
2 Dead Star:
Anime stila es zimeju mazak par pus gadu... šadu te stilu es izmantoju 2 menešus. Un zemešana man patika no pašas bernibas. 2 Pakkun: Patiesiba es gribeju ustaisit FANARTu uz LineageII bet pec tam nolemoju ka tas nav mana gaume nozimet! Es ari domaju ka roka ir mazlit isas, bet patiesiba, pec proporcijam, viņas ir normalas, varbut tikai laba mazlietiņ par isu. 2 Janots: А мне никогда не хватало терпения разукашивать как ты! ![]() ![]() ![]() Šitais te ir viena mana 3-4 gadus veca zimejuma remeiks! Ja ja... Es zinu... daudz halturas... ![]() Pec kada laika bus vel viens remeiks... ![]() This post has been edited by Keydan: Oct 8 2006, 13:31 |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
vecumam un pieredzei ir liela noziime!
ar laiku rodas logjiskaa domaashana, cilveeks maacaas no kjuudaam un taas vairs nepieljauj! ar laiku mainaas cilveeka attieksme pret dziivi un visu paareejo ko dari! ja tagad teiksiet ka kljuudos tad juums veel jaauzkraaj pieredze! par ko juus domaajat kad ziimeejat? vai jums galvaa skan muuzika? -------------------- |
Keydan |
![]()
|
Muzika? Ja par muziku tev ir taisniba... Pat dziesmas un dzejoļi.
|
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
taviem ziimeejumiem nav ne vainas. tik pieliec mazliet realitaates...
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
vecumam un pieredzei ir liela noziime! ar laiku rodas logjiskaa domaashana, cilveeks maacaas no kjuudaam un taas vairs nepieljauj! ar laiku mainaas cilveeka attieksme pret dziivi un visu paareejo ko dari! ja tagad teiksiet ka kljuudos tad juums veel jaauzkraaj pieredze! par ko juus domaajat kad ziimeejat? vai jums galvaa skan muuzika? Man liekas ka Kikyou jau pietiekami labu uzskates materialu parādija ka vecumam nav nekāda sakara ar to cik labi vai slikti zīmē. Es teiktu drīzak tur lielaks svars ir tam cik tu tur ieliec iekšā un tas nu ir atkarigs no paša vēlmes darīt nevis no gadu skaita. Ja šī lieta saista , tad tas pašsaprotami, ka sāksi apzināties savas kļūdas un censties tās nepieļaut. Vnk ir jāmāk paskatīties uz savu darbu nedaudz paškritiski. -------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Te bus mans pedejais. Pie kajam mazlitiņ haltureju. Bem man škiet ka viens no labakiem maniem darbiem! Viņu sauc Silver, viņs ir mednieks! ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Ir labs, vienīgais šķiet būtu sāpīgi aiz zobena asmens turēt. o.ō
Bet dizains and such - uz goda. It īpaši patīk zobens. Malacīts. |
Cowkiller |
![]()
|
labs. ko vinjsh medii???
Keydan |
![]()
|
Nju... viņu sauc Sivers... Viņam ir krusts... ir sapratams ko?
P.S. Zobens ir vecs un ir paredzets ciršanai! |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 20:16 |