![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
eu nu kur tik ilgi! vai man lago?
![]() ok man lago ![]() zobens izskataas interesants! patiik zobens no spala liidz tai vietai kur ir 1.ais paplatinaajums ![]() -------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Tavs ari ir norm. Pec kada laika vel vienu reiziti pamaiginasim? tikai oficiali.
|
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
ok ,bet tikai peec taa full metal alchemist fanarta. ok?
![]() -------------------- |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
ok, iejaucas sieviete.
tātad. nevar nekādīgi saprast vai jums virs spaliem tur kkas iegravēts, vai siksnas sasietas. nav telpiskuma. tas 1. kārt. 2. kārt. lai cik tas stulbi neizklausītos, bet izskatās, ka keydans bišku nohaltūrējis, it sevišķi zobena asmens galā. un tas stilizētais anarhijas simboliņš, lai cik svarīgs ir bijis, tomēr neiederas kop. zīmējumā. viss. -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Kritiki...
![]() Mans horse-dragon. Bet roza krasa un tauriņa sparni viņam piestavetu vairak. |
Jancho |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 20 Joined: 8-August 06 ![]() |
bet taa pedjika rozha(puukjim) vienkaarshi reaali rauj uz augshu
|
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
![]() Šito pūķi uzzīmē no sāna un es nomiršu - pag pag tas tas - kas tas irrrr... Tās divas kājas es nespēju saprast. Godīgi tās divas kājas rada vistas efektu, bet ja būtu četras, būtu zirgveidīgais. Acis nepatīk, liekas ka tas blenž pārāk heh, vienkāršji nepatīk. Vismaz ragi rullzz... ![]() -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
Šitais kā lineage'ā
![]() ![]() -------------------- ![]() |
Jancho |
![]()
|
man vismaz patiik tikai spaarni un tas kas ir virs aciim, zemaak saakas kaut kaads gejisms
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
emm,es buushu neoriginaala,un teikshu ko domaaju
Tas puukis ir briesmiigsneproporcionaals un fiziski neiespeejams,jo uz taadaam kaajinjaam taada galva nenotureesies, vinsh vienkaarshi kritiis visu laiku uz priekshugravitaacijas ietekmee. Acis viennoziimiigi palielu taadam 'nopietnem' purnam. Spaarni par mazu...ja nu vieniigi tie nav domaati 'skaistumam' . Par kaajaam ,kas visdriizaak pat zilonim nepiedermees vispaar nerunaasim. Atvainojos parnegatiivismu, bet taa ir.. -------------------- ![]() |
Keydan |
![]()
|
Es taču teicu ka tas ir horse-dragon!!! HORSE-DRAGON!!! Es jums nosaku paņemt enciklopediju vai zoologijas gramatu un atmeklet to lappusi kur ir zirgi un salidzinat. Tas taču ir front zimejums, ir redzamas tikai 2 kajas.
![]() |
Jancho |
![]()
|
bet taas kaajas ir tik krivas, ka pat dinozauram nedereetu, kur nu veel zirgam vai puukjim
![]() |
Cowkiller |
![]()
|
patiik galva!
![]() keydan devies pa veglaako celju-Dark side ![]() ziimeejot dziivniekus no priekshas neiekljaujot pakaljkaajas ziimeejums zaudee efektu,kas nosaka cik dzzivnieks ir patiesiibaa liels, cik tam kaaju un mosh vinjam veel ir aste! ![]() taapeec visi acereesimies dzzivniekus ziimeejot ieklaut visas taa kjermenja daljas, kaut mazliet. leikas ka esmu pateicis visu, ak jaa keydan puukjis izskataas peec stridera no line age 2 ![]() -------------------- |
Keydan |
![]()
|
Vai es mineju ka tas bija mans pirmais dzivnieks 4 gadu laika?
|
Cowkiller |
![]()
|
neee...
-------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19 June 2025 - 00:25 |