![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
Es taa vnk aizdomaajos ka izkraasoti tawi dartbinji vareetu buut veel smukaaki
![]() -------------------- skills of a snail
![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Ohhhh... tagat es vel eksperementeju ar krasam... varbut driz sakšu likt krasotus darbus.
|
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
man ļoti patīk 6. zīmējumā samurai. (it īpaši tas zobens) ^^ Bet man radās tāds jautājums - kāpēc tev visi cilvēki ir tik tievi?
bet man baigi patīk. vienkārši super. ^^ This post has been edited by Asuka: Jan 13 2007, 22:01 -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
![]() Men jaus en bija šitais te zimejums... Uszimeju pec ta kad noskatijos vienu filmu... ![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Hehehe...Krievijas dārgākā filma.
Vilkusuns. Stāstot ka filma ir tik laba,ka to var likt blakus Gredzena Pavēlniekam. ![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
nedaudz izskatās, ka vinām ir zaķulūpa. bruņojums - as always, tu jau mums nepārspējams. tik tiešām gribas, lai tavos darbos parādās tādas sulīgas krāsas. un, saki, lūdzams, kāpēc esmu novērojusi, ka tev robotiem dažas detaļas ir spilgtas, izteiktas, pat pārspīlēti parādītas, bet viss pārējais tādos pieklusinātos toņos? tas tā speciāli?
nedaudz izskatās, ka vinām ir zaķulūpa. bruņojums - as always, tu jau mums nepārspējams. tik tiešām gribas, lai tavos darbos parādās tādas sulīgas krāsas. un, saki, lūdzams, kāpēc esmu novērojusi, ka tev robotiem dažas detaļas ir spilgtas, izteiktas, pat pārspīlēti parādītas, bet viss pārējais tādos pieklusinātos toņos? tas tā speciāli? -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Keydan |
![]()
|
Hehehe...Krievijas dārgākā filma. Vilkusuns. Stāstot ka filma ir tik laba,ka to var likt blakus Gredzena Pavēlniekam. ![]() Vilkusuni es ari redzeju... bet ta filma pec kuras es šito te uzsimeju bija "Kad Saule bija Dievs"! ![]() QUOTE un, saki, lūdzams, kāpēc esmu novērojusi, ka tev robotiem dažas detaļas ir spilgtas, izteiktas, pat pārspīlēti parādītas, bet viss pārējais tādos pieklusinātos toņos? tas tā speciāli? Emmm... don't know... maybe... yes? Tiešam nezinu.... ![]() |
Bika6 |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 29 Joined: 1-January 07 ![]() |
Kā dabu tik tīru lapu ?
|
Keydan |
![]()
|
White Color Brush tool, duh!!!
![]() |
exile |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 244 Joined: 1-November 06 From: back to back - Rīga ![]() |
eraser rullz - erti un vienkaarshi.
Kopumaa "Slavic warior" jau izskataas labi ja nepiesieties pie daudzaam siikaam pavirshiibaam. -------------------- No name superhero
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Aaww... tavs pēdējais ir kawaii...
Gribētos viņu nohagot lai shamais spirinās...(woo-hoo mana riebīgā paraža iepazīstoties ar cilvēku, to nohagot...) Izstrādājums un tērps ir ļoti labs. Pēdiņas diemžēl prasa apstrādi... -------------------- |
Keydan |
![]()
|
Hehe! Velviens Mecha! ![]() TA-3 The FrontMaker ![]() |
exile |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 244 Joined: 1-November 06 From: back to back - Rīga ![]() |
mmm, tas ir labaakais mecha ko no parastajiem mirstiigajiem juzeriem esmu redzeejis
![]() -------------------- No name superhero
|
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
Aaww... tavs pēdējais ir kawaii... Gribētos viņu nohagot lai shamais spirinās...(woo-hoo mana riebīgā paraža iepazīstoties ar cilvēku, to nohagot... lai jau padziivo nabags veel kaadu laiku... ![]() Peedeejais tiiri skariigs, nepatiik vieniigi pirxti rokai... un, protams, atkal man gribeetos kraasu.. mmm ![]() -------------------- skills of a snail
![]() |
Keydan |
![]()
|
Es labprat krasotu, pet meiģinu, bet man vajag super tutorials!!! Jo es nevaru saprast ka var dabut TIK labu lineartu un ka var visus tos efektus radit. Vienkaši krasot es taču varu... driz varbut bus viens darbiņš.
This post has been edited by Keydan: Jan 17 2007, 00:22 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19 June 2025 - 07:58 |