![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
tas 1ais no 2iem...
mela gibsona fans esi? ![]() dars ir forshais! otrais man netiik tik loti kaa tas pirmais... ![]() -------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Gibsona fans esmu bet... diezvai kad es to zimeju man galva bija "Braveheart"!
|
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
![]() "An evil fool" |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
jeah. smagi. kā lai pasaka... tavs stils ir tavs stils,un es tur neko nevaru padarīt. tavā stilā pirksti un acis var tikt tā zīmēti, un man tas var patikt vai nepatikt. labi, nepatīk pirksti. laikam tas tā vienīgais. vēl bulta varēja būt smukāka, lai vairāk izskatās, ka izdurta cauri cepurei. un,ak, nabaga galvaskauss. čūsku varēja zīmēt caur muti, a to nabags vēl tāds sašļucis izskatās.
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
jooji |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 88 Joined: 30-August 06 ![]() |
Fantasiq!! O.O
Thats soo creative!! -------------------- |
sandzi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 355 Joined: 27-January 05 From: purv4iks ![]() |
ar to cepuri galva tas dzeks varetu but trakais cepurnieks no alise brinumzeme
|
metaphor |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 27-February 07 ![]() |
QUOTE ar to cepuri galva tas dzeks varetu but trakais cepurnieks no alise brinumzeme launais cepurnieks ![]() ![]() -------------------- what does it mean?
![]() |
kika-chan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 49 Joined: 3-November 06 From: plašajā pasaulē ![]() |
Nu ļoti labi zīmējumi!! tā turpini...
![]() |
Keydan |
![]()
|
Liels paldies!
![]() Mans pedejais darbiņš: Gaia Federation Jager Orbital armor Mk-3 "Tear-drop" ![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() An exiled dwarf. Zinu, galva ir parlielu... ![]() |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
taa vieta atgaadina no lineage 2 mithril mines enterance(dwarfu teritorijas spots kuraa es botoju!
![]() patiik fons un cirvis ar labs ![]() -------------------- |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
Zinu, galva ir parlielu...
![]() vai kāds sienas klāt tev par tavām anomālijām? liela galva vēl nav pasaules gals! piem. milzīgs, pa zemi velkams krāniņš - vot tā ir problēma! šim džekam, paveicies ar smadzenēm This post has been edited by kahi: Mar 19 2007, 20:19 -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Keydan |
![]()
|
![]() "Soldier in the rain" ![]() |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
Oho! Peedeejais tishaam baudaams sanaacis! Keep it up!
![]() -------------------- skills of a snail
![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Vel viena meitene... Jus taču zinat ka man neiznac zimet meitenes... Bet šita ir norm: Tagad viņai taisu lineartu un pec tam krasošu. ![]() This post has been edited by Keydan: Apr 4 2007, 23:55 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19 June 2025 - 15:45 |