![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
šitais riktīgi naisu... :3 ne tikai riktiigi, bet uuber, uuber naisu. :3
![]() Bishouneni rullz, kef, kef...nav pat kur iisti piesieties, tiešām labais. :B -------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Vel viens Mecha!!! TAR-1 "Lynx"! Labakais mechs kuru es jebkad esmu zimejis!!! ![]() ... Ar katru meiģinajumu man meitenes sanak labak un labak... ![]() This post has been edited by Keydan: Jun 1 2007, 12:28 |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
tas robots nav ne uz pusi tik labs kaa taa meitene...
![]() -------------------- |
Saint_one |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 56 Joined: 21-January 07 ![]() |
piekrītu cowkiller
![]() Un kapēc tā mecha ir melna ar baltām kontūrām, tas nekur neder! I want the original one please ![]() ![]() -------------------- ![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
meitenēm kājas un rokas par tievu. i. bet vismaz var pateikt, ka tā ir meitene.
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
exile |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 244 Joined: 1-November 06 From: back to back - Rīga ![]() |
nu ja neskatities zemaak par celiem rodas iespaids ka meitene ir kliba un atspiezhas pret savu zobenu kaa pret spiekji
![]() P.S. Baac man nenormaali besii, kad darbus bojaa photoshopaa virsuu rakstot tekstu kas galiigi neieseezhaas darbaa( vismaz vareeji kautkaadus filtrus vai kaadu materialitaati pieshkirt tiem, vai vienkaarshi ar ziimuli pirms skaneeshanas uzrakstiit veelamo, ja maaki) This post has been edited by exile: Jun 1 2007, 13:21 -------------------- No name superhero
|
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Vis ir saredzams! Tu esi akls (no offence)
![]() Nakamais: SUPER HERO!!! ![]() The "Heavenly Angel" ![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Šitas laaabs!Ar masku,rocket pack un plus vēl enģelis!
Nice! ![]() P.S.Nedaudz kārtīgāk vajag... -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Keydan |
![]()
|
"Come at me by one" Haltura bet man patik... This post has been edited by Keydan: Jun 29 2007, 21:12 |
Saint_one |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 56 Joined: 21-January 07 ![]() |
Nākošie zīmējumi ir labi tikai derētu viņus pabeigt uz photshopa. Nu uztaisīt lineart un izkrāsot.
This post has been edited by Saint_one: Jun 29 2007, 21:40 -------------------- ![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
par heavenly angel -> jet-pack + apmetnis = iespējami 3. pakāpes apdegumi
![]() -------------------- |
exile |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 244 Joined: 1-November 06 From: back to back - Rīga ![]() |
nevis iespeejami bet gan garanteeti
![]() -------------------- No name superhero
|
Keydan |
![]()
|
|
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
"Come at me by one" Haltura bet man patik... tici vai ne, bet man ar! ![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
par heavenly angel -> jet-pack + apmetnis = iespējami 3. pakāpes apdegumi ![]() "Antigravitation jetpack" duh. Ja tas butu parasts jp viņš viņu nepaceltu. anti-gravitācija vai kailas liesmas, tie divi caurumainie dzeses trumuļi apakšā man liek domāt par nopietna karstuma klātbūtni ![]() ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19 June 2025 - 19:53 |