![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
level up ++, varētu detalizēt fonu, ēna uz sniega man neizskatās uzzīmēta pareiza. :? Nekad iepriekš nebiju redzējuse bikses no kažokādas. ;D
kopumāā man patīk. :]] -------------------- (sun)
|
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
Nekad iepriekš nebiju redzējuse bikses no kažokādas. ;D a varbūt tās vienkārši ir ļoti, ļoti spalvainas kājas.... ![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
sejas āda izskatās tāda slima un plakana.. prasās vairāk ēnu. daudz vairāk un spēcīgāka ēnojuma, jo noskaņa tāda soviet'iska. visādi citādi ir labi!
-------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Paldies yums!
![]() ![]() Un vel viens darbiņš... vel vienu reiziti meiģinaju uszimet meiteni! ![]() ![]() Smexy? |
Alexa De Šarlote |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 454 Joined: 17-April 07 ![]() |
Ja skatās ar pirmu acu uzmetienu ta var teikt, ka labi ir sanācis, bet gurnus varētu platākus un labā roka tur kur ir plaukstas vieta ir jabūt resnākai, nedaudz. Bet ta kopumā darbs ir sanācis labs.
-------------------- |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
vooow tu mani saac paarsteigt!
![]() -------------------- |
hypnotize |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 15-November 05 ![]() |
jaa..izskataas diezgan labi...
![]() tikai pievienoshos, ka gurnus vajadzeeja plataakus...vai arii vnk izteiksmiigaakus..un veel nedaudz viirishkjiigu man liekas padara muskuljotie apakshdelmi.... ![]() -------------------- ![]() neskaties acīs - tās var hipnotizēt |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
Viss ir atkariigs ko tu gribi paraadiit?
Es redzu sportisku(rokas, pleci), meiteni(kruutis, viduklis, seja) ar nopietniem nodomiem(ierocis, poza) un saliidzinoshi iisas kaajas un shauri gurni (puisis)... (@_@) P.S. Nonjem kruutis buus bishounens... ![]() -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
kakene |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 90 Joined: 19-August 07 ![]() |
Nu nez manuprat kajam vajadzetu but garakam!
![]() -------------------- Mjauu
|
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Uh-ng... Viņa ir tada commandos!... laikam esmu "Totaly Boy drawing type"... oh well...
![]() UPDATE! ![]() Velak izkrasošu... sarkani mati... mmm... un: ![]() This post has been edited by Keydan: Dec 23 2007, 02:12 |
Mishelin |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 219 Joined: 20-July 06 ![]() |
Sauraakus plecus, plataakus gurnus un buus forša mei4a
![]() sitas koments uz iepriekšeejo ziimeejumu ![]() This post has been edited by Mishelin: Dec 22 2007, 23:19 -------------------- ![]() |
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
garākas kājas, platākus gurnus un, iespējams, mazāku galvu, tad viss buus ok
![]() Mecha lieliska... nemaaku taadus nemaz, taadeelj kluudas vispaar neredzu ^^ -------------------- ![]() |
Keydan |
![]()
|
UPDATE!
Paladins un... ![]() Elf-pirate BG zimet man vispar nav talanta... ![]() |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
pēdējais ir vnk dievīgs... laikam jau elfi ir fatāla mana vājība. mmm, tas skatiens ir fascinējošs, bet ausis bik izskatās pēc cepures sastāvdaļas
![]() ![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19 June 2025 - 22:05 |