![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Huh, šis pat man patīk. (Un tas ir rādītājs, jā.)
Sārauj, sārauj, gribās šito krāsainu redzēt. |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
QUOTE dark elf čībiņās? Tie ir Super Magic Star War čibiņi!!! ![]() QUOTE Sārauj, sārauj, gribās šito krāsainu redzēt. Yes ma'am! ![]() QUOTE Tik tu par nazi neaizmirsti - нужна кровь!!!! QUOTE nu jā, un cik ilgi viņš to galvu ir nēsājis līdzi, ja asinis vairs netek? Asins bus kad to krasošu... ![]() |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
Labaisss... man patiik...
Tik nezaudee dveeseli un idejas... muahahahaaaaa Vieniigais ko es izmainiitu ir tie celju sargi, liekas ka tie iisti nestiepjas liidz celjiem. Nu vienkaarshi izskataas taadi pamazi un rodas efekts ka vinjam ljoti iisi apakshstilbi... Not cool... -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
Haikis |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 267 Joined: 9-June 04 ![]() |
Ja tas tiešām ir tavs zīmējums, tad tev ir manāmi uzlabojusies zīmētprasme.
|
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
QUOTE dark elf čībiņās? Tie ir Super Magic Star War čibiņi!!! ![]() es arī gribu tādas čībiņas... btw, varbūt Tu varētu uzzīmēt kādu elfu atpūšoties pēc cīņas halātā un čībiņās ar lielu tējas krūzi rokās? sorry, atkal mana fantāzija izbēga un sāka uzburt jautras ainas... ![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
|
Keydan |
![]()
|
![]() Izkrasoju... dažas ķļudas vel ir... velak labošu. |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
brunjas un kraasojums tiiri taa neko, bet nu piedod nespeeju iedomaaties dark elfu ar rudiem matiem lol...
-------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
mmmm, rižiks! man patīk!!!
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Keydan |
![]()
|
EDIT!!!
![]() Uzlaboju itiņ... P.S. Tenma tie ir cimdi... ![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
pēc ļoti ilga laika ieskatoties, atklāju, ka esi progresējis.
a viņam rudi mati, jo viņš maskējas! -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Pss....daudz asiņu,tu solīji asinis!
Izskatās pēc elf posera,kurš paņēmis orka galvas muļašu un notašķījies ar kāda liellopa asinīm. Pārējais jau ir labi,vajag tikai kādu scenic backround,lai neizskatās pēc kkāda rendera, Un smukas,smukas detaļas.... -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
nezinu, man personīgi labāk patika neizkrāsots.
-------------------- (sun)
|
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
nezinu, man personīgi labāk patika neizkrāsots.
-------------------- (sun)
|
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
baigi pļūtīgās krāsas esi izmantojis
![]() un rudie mati.. nēēez.. :/ DE ar rudiem matiem.. kaut kā neštimmē. noteikti krāsoti ![]() pārējais ir labi ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19 June 2025 - 17:48 |