![]() |
![]() ![]() |
![]() |
asamashii ritori banpaia |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 423 Joined: 8-July 04 ![]() |
ok ok fanarts ir stiepjams jēdziens, bet WH spacemarīnu bruņām tomēr ir diezgan ģeniāli kanonizēts dizains
![]() bet turpini turpini zīmēt!! manējie WH fanārti arī nemaz nav diezko spīdoši ![]() -------------------- All the english I know, I learned watching anime.
|
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
SM bruņam ir 3-4 kanoniski veidi, + katrs WHfag grob savu!
![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
(legs - fail) I R TECH-NIN! ![]() Zombieh! ![]() This post has been edited by Keydan: May 9 2009, 14:38 |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Man patīk Zombieh-kun, tikai šams pārāk stiprs neizskatās. Tā es laikam vairs nevarēšu teikt, ja viņš man nocirtīs galvu though.
-------------------- |
Keydan |
![]()
|
Ok... Zombie-kun krasā!
![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Krāsas labas,ceļgals laikam Proteja sindroma skarts,rokas arī bik. Vajag vairāk shadinga un sulīgākas krāsas, krāsu palete der,bet vajag sulīgākas krāsas.
Patīk zobens. ![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
zin, a man kā reizi tā krāsu palete patīk...
![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Keydan |
![]()
|
THX!
![]() K, 5. vai 6. meģinajums uzsimet kadu NOT-MALE. ![]() Šoreis kaut kas priekš Kikyou (mums ir art-trade) ![]() |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
Vispār simpātisks darbs. Man patīk, vienīgais, man liekas, ka garās ausis un mati ne sevišķi piestāv... mati man atgādina no vates mājas apstākļos uzmeisterotu inuyashas parūku
![]() ![]() This post has been edited by Kazuki: Jun 1 2009, 22:04 |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
ir smuks, tikai es priecātos par konkrētākām līnijām. Ko tik sablurotas?
This post has been edited by FuschichO: Jun 1 2009, 22:33 -------------------- |
Keydan |
![]()
|
|
DarkDevilCat |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: noedit Posts: 300 Joined: 13-August 06 From: ~In my Dreams~ ![]() |
zbis ziimeejumi xD
un skatoties pirmos un pedejos, izskatas vsp liels progress O_o ![]() remake... zimulis + parastas krasas... sis zbis vnk owno, man reali patik ![]() -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
(legs - fail) I R TECH-NIN! ![]() Zombieh! ![]() Pirmais Kroenen no Hellboy atgādina <3 Otrais norm zombis - I like -------------------- ![]() |
Keydan |
![]()
|
Thx
![]() ![]() CORN FOR THE CORN GOD! FLAKES FOR THE CORNFLAKE THRONE! got milk? |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19 June 2025 - 06:20 |