![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
QUOTE CORN FOR THE CORN GOD! FLAKES FOR THE CORNFLAKE THRONE! ![]() HAVE SUM CHORN!!! Poza rullē,progresējies,gribu tabletu. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
lolcakes, normāls progress.
-------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
![]() STEEL GIANT |
DarkDevilCat |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: noedit Posts: 300 Joined: 13-August 06 From: ~In my Dreams~ ![]() |
es vienmer esmu gribejis macet zimet robotus :?
bet neka un nekad =D -------------------- |
Saimons |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 65 Joined: 20-May 09 ![]() |
I admire you
![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Varbut man jaizstrada kadu tutorial?
![]() |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Norm robots, tik dažviet perspektīve nesakrīt, kā arī izliecās pārāk daudz/maz dažas vietas.
-------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Keydan |
![]()
|
Qukie sketchy sketch. Hence the lack of detailz! ![]() |
DarkDevilCat |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: noedit Posts: 300 Joined: 13-August 06 From: ~In my Dreams~ ![]() |
zobens skiibs
![]() bet man patik ![]() -------------------- |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Elfa siluets ir normāli sanācis,sāksim ar seju. Deguns viņam ir liels,vajag smalkāku,acis par mazu,forma atbilst elfam. Ausis ir cool,matus vajag sakarīgākus kā elfam,tie ir pārāk rupji.
Rokas vēl joprojām nemāki zīmēt,ķepa,kas tur vairogu,izskatās pēc dekoratīva elementa nekā daļa no ķermeņa. Otra ķepa ir kaut cik normāla. Apģērbs/maiss,vajag vairāk imagination,bruņas,vairāk dekoratīvo sūdu. Zobins izskatās pēc čuguna orku izstrādājuma,loks priekšplānā būtu bijis labāk. Proporcijas esi ievērojis,viss izskatās stingrs,vajag vairāk ēnu un krāsojuma. Pēdas izteiktākas vajag. Hmm, ātri izskriets,can't see much effort there. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Tamashi |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 139 Joined: 20-October 08 ![]() |
Art, tu cista maki kritizet
![]() Elfs izskatas taa neko, prieks skices, BET tas zobens gan man baigi kretinee, vajadzeja tev vinu zimet 3d. |
DarkDevilCat |
![]()
|
Art, tu cista maki kritizet ![]() Elfs izskatas taa neko, prieks skices, BET tas zobens gan man baigi kretinee, vajadzeja tev vinu zimet 3d. man pietiktu, ja tas zobens butu ... "katana" .... tada labi gara ![]() -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
... a ja nu tas ir kkāda elfa ārlaulības dēls ar cilvēku sievieti, kā dēļ arī elfu tikai daļēji atgādinošs paskats, kas dodas pasaulē meklēt tēvu, jo pēc mātes nāves attapies ne visai novecojošs un ne visai mirstīgs un grib noskaidrot kas par lietu? un bruņojies ar vecu orku zobenu, lai visādi maitas nepiesienas par neatbilstošo paskatu, un, ja piesienas, no viņiem var naski atbrīvoties? ![]() ![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
bišķi fail ar plaukstām (konkrēti ar labo), bet tā ļoti jauks simple skečs
-------------------- ![]() |
Keydan |
![]()
|
Lol. Viņš ir elfs ar zobeni. Period.
![]() ![]() Cyborg! |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 02:11 |