![]() |
![]() ![]() |
![]() |
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
-------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
![]() Ernests, izdzirdējis pazīstamu balsi, pagriezās. "Mārgaret?..." viņš izdvesa un viņa acīs parādījās prieka dzirkstele. "Mārgaret, tā taču esi tu! Mārgaret!" "Ak, Ernest, kur tu biji visus šos gadus? Man tevis tā pietrūka," atbildēja vecā sieviete vakarkleitā, kurai arī trūka kājas. "Mārgaret!" "Ernest!" "Mārgaret!!" "Ernest, dārgais!!" Viņi atplestām rokām lēkāja uz vienīgās kājas viens otram pretī pa ziedošu pļavu. Līdz atkalsatikšanās brīdim bija tikai pāris metri... |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Ja, un...
![]() STEAMPUNK BARBARIAN MAN! ![]() This post has been edited by Keydan: Dec 27 2009, 14:53 |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
![]() Evil canibal dark elf anyone? |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
es nesaprotu, kā tev tas izdodas, bet kāpēc vis izskatās netīrs un izsmērējies, ko?
-------------------- |
Keydan |
![]()
|
Pats tā zīmēju. Ne nu es varu ari nesmērēt...
This post has been edited by Keydan: Jan 3 2010, 15:58 |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
es nesaprotu, kā tev tas izdodas, bet kāpēc vis izskatās netīrs un izsmērējies, ko? Keydan likes it dirty. Un, Yuki, IT IS ABOUT ME! Mārgareta, yeah! Dārgais Keydan, es gribu redzēt tavus eļļas gleznojumus. ;DD -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Dārgais Keydan, es gribu redzēt tavus eļļas gleznojumus. ;DD To es arī gribētu redzēt. :3 Darbiņi jau jauki, tomēr izskatītos labāk, ja būtu backgrounds un konkrētākas līnijas. Verbūt tev derētu iemēģināt Cell-shading? -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
Keydan |
![]()
|
Vecais darbs:
![]() Jaunais: ![]() |
sunder |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 97 Joined: 27-October 07 ![]() |
Var redzēt, ka jaunais - veco vairogu un zobenu nomainījis modernizēts m4/m16.
![]() Bet ja godīgi, tad vecā skice liekas daudz piesaistošāka. Otrajam zīmējumam prasītos kkāds fons... kkas, kas vien nav pelēks pleķis. Bet kopumā abi forši This post has been edited by sunder: Jan 10 2010, 23:58 |
kabuki |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 63 Joined: 26-July 07 ![]() |
vecais izskataas bishku jaudiigaaks par jauno...
-------------------- ![]() |
Keydan |
![]()
|
Vecajām taču nav krāsu :<
This post has been edited by Keydan: Jan 11 2010, 01:47 |
Kikyou |
![]()
|
|
Keydan |
![]()
|
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 10:17 |