![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
|
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
QUOTE P.S. Kas tur orkam ap aci? Krunkas vai skropstas? /sasmējos. XD -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Battlewagonu zīmē pofig kā. Man vajag konceptu kopskatam battlewagonam, jas ir bāzēts uz tvaika lokomatīves. Pagaidām nevaru izdomāt kādā veidā attēlot pievadu (ir dažas idejas), un tā kā neko tamlīdzīgu netā atrast nevaru, izdomāju ekspluatēt citu cilvēku iztēli savas uzlabošanai.
P.S. Orks ļoti reālistiski izmisušām acīm skatās uz to, kas izskatās pēc sprādziena viņa kājstarpē. -------------------- Because i can!
|
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Meido? c:
|
Keydan |
![]()
|
Humanoid
Entourage Labour Personal Entertainment Robot aka H.E.L.P.E.R. Nu jā, meido ![]() |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Šitais labs :) Kas ietilpst iekš "entertainment", btw? :>
P.S. Izkrāso, c'mon ;] -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Kas ietilpst iekš "entertainment", btw? :> I KNOW I KNOW - EXPERT BALLERINA! ![]() :'D -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Kur mans battlewagons?
-------------------- Because i can!
|
Keydan |
![]()
|
QUOTE Kur mans battlewagons? Ritdien sakšu. ![]() QUOTE EXPERT BALLERINA Tas un viņam ari ir enģeļa balss. ![]() Also, Smacemarine. Roka un pleci man ne parak patik :| ![]() This post has been edited by Keydan: Feb 13 2010, 01:44 |
sunder |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 97 Joined: 27-October 07 ![]() |
Tas ierocis vairāk atgādina gludekli ar kkādu apendicītu, bet savādāk jau riktīgi feins. Pleciem manuprāt nav nekādas vainas.
![]() |
ETM |
![]()
|
Tas ierocis vairāk atgādina gludekli ar kkādu apendicītu, bet savādāk jau riktīgi feins. Pleciem manuprāt nav nekādas vainas. ![]() Thy shall not mock the holy bolt-pistol! Bet sakarā ar SM, vienīgais aizrādījums būtu, ka stāja shamam ir ļoti statiska, savukārt purity-seals viņam plīvo kā pēc strauja ķermeņa pagrieziena pa labi (kas neizskatās reāi, ņemot vērā kāju novietojumu). To, protams, var norakstīt uz anime stila vēju, kurā viss plīvo kā vētrā. -------------------- Because i can!
|
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Flying Hearts marīns pāries haosā, vai arī kļuvis 10x negantāks. Tas ir gandrīz viens un tas pats. Patīk smagnējās bruņas. Vajag lielāku tīrību darbā, shit looks smudged. Tīri pēc space marine neizskatās. Izskatās pēc PMC oficiera SM bruņās. Vajag lielāku rūpību un precīzāku tabletu!
-------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Cowman |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 336 Joined: 21-February 08 From: Party ![]() |
labi izskataas tik paaraak miglaini izkraasots(pa manam) ...
par ko tad vinsh sanjeemis medaljas? -------------------- |
Keydan |
![]()
|
labi izskataas tik paaraak miglaini izkraasots(pa manam) ... par ko tad vinsh sanjeemis medaljas? Tie ir it ka nevis medali... bet... |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 03:07 |