![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Cowman |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 336 Joined: 21-February 08 From: Party ![]() |
labi labi njemsim kompromisu buus brosha !
-------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
![]() HELPER... robots vienam konkursam. This post has been edited by Keydan: Feb 27 2010, 18:23 |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
ouu deem dud! looks prety awsome to me ^^
-------------------- |
JnVbt |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 80 Joined: 28-October 07 From: Šaurais gals ... Liepāja! ![]() |
pēdējais patiešām labs sanācis
![]() -------------------- Live your life with joy & no regret! =]
![]() ATSLĀBSTI un baudi to ko dzīve tev sniedz! Smieties ir labāk nekā raudāt. It sevišķi, ja nepalīdz ne viens, ne otrs. Life`s a party! Let`s smoke it, drink it, ejoy it! |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Oho, beidzot tīras ēnas! Cool.
|
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Tas ir pavisam kakains battlewagons.
-------------------- Because i can!
|
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
|
Keydan |
![]()
|
K, lai ETM neteiktu "Keydan has no HONOR" šeit būs Battlewagona WIP...
ETM, uzreiz uzradi kas patīk un kas nē. ![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
K, lai ETM neteiktu "Keydan has no HONOR" šeit būs Battlewagona WIP... ETM, uzreiz uzradi kas patīk un kas nē. Izskatās labi. Vienīgi ceru ka pakaļējiem ratiemtiks vizuāli parādīta kāda tvaika mehānisma daļa, kas to visu padarīšanu kustina. Bet citādi baigi labi esi saplūdinājis boileri ar orkisko bruņojumu. Nezinu vai viņam īsti vajag to milzīgo lielgabalu uz jumta, tas kaut kā iet prom no tvaika vilciena tēmas, bet nu kopuma ir baigi ok. Šis katrā zinā ir pats labākais, orkīgākais steampunk tipa transportlīdzeklis, ko līdz šim esmu uzgājis netā. -------------------- Because i can!
|
Keydan |
![]()
|
K, lai ETM neteiktu "Keydan has no HONOR" šeit būs Battlewagona WIP... ETM, uzreiz uzradi kas patīk un kas nē. Izskatās labi. Vienīgi ceru ka pakaļējiem ratiemtiks vizuāli parādīta kāda tvaika mehānisma daļa, kas to visu padarīšanu kustina. Bet citādi baigi labi esi saplūdinājis boileri ar orkisko bruņojumu. Nezinu vai viņam īsti vajag to milzīgo lielgabalu uz jumta, tas kaut kā iet prom no tvaika vilciena tēmas, bet nu kopuma ir baigi ok. Šis katrā zinā ir pats labākais, orkīgākais steampunk tipa transportlīdzeklis, ko līdz šim esmu uzgājis netā. Oh c'mon! Looted basilisk cannon!!! ![]() This post has been edited by Keydan: Mar 15 2010, 02:46 |
Cowman |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 336 Joined: 21-February 08 From: Party ![]() |
shitāds rudenī riktīgi noderētu kartupeļu uzaršanai
-------------------- |
Keydan |
![]()
|
New mecha. Universitātē nav ko darīt...
|
Cowman |
![]()
|
neko daudz noshiim lietaam nesaprotu, bet tas nr.2 lieka liidziigs ieprieksheejiem (citiem kurus esi licis)
-------------------- |
Keydan |
![]()
|
|
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
AK MANS DIEVS KĀ MAN PATĪK ŠĪS STAIGĀJOŠĀS MISKASTES! TAS MAN ATGĀDINA TOS LAIKUS, KAD HULIGĀNI MANI IEMETA MISKASTĒ UN ES ATRADU VECUS BATTLETECH KOMIKSUS PAR MECHIEM. CIK TIE BIJA FORŠI! ES IZTĒLOJOS, KA APLIEKU SIKSNAS AP VIDUKLI UN PAŅEMU VADĪBAS SVIRAS SAVĀS ROKAS UN TAD SKAĻI DUCINOT ŠĀVU PA SAVIEM IEDOMĀTAJIEM IENAIDNIEKIEM. CILVĒKI DOMĀJA, KA TAJĀ MISKASTĒ KAĶI PI*AS, JO TAS BIJA PAVASARIS. ES CERU NODZĪVOT LĪDZ TAM LAIKAM, KAD BŪS PIEEJAMI MASU RAŽOTIE SPĒKA TĒRPI.
KEYDAN! PAPROVĒ CITAS POZAS, TIE MECHI IZSKATĀS BAGĀTI AR DETAĻĀM, ŠTRUNTIEM UN VERĶIEM, ES GRIBU TOS REDZĒT IZNĪCINĀM VIENS OTRU. AR DŪMIEM, UGUNI UN NĀVI! -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 03:04 |