![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
A maid!!!
Es zinu ka kajas ir brismīgas. |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Man ir tikai viens vārds sakāms- patiesi sugoi!!! Visi darbi!!!
![]() -------------------- |
LeoR |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Vispaar jau tiiri taa neko, bet tomeer kaut kas mazliet pietruukst- neizcelas kruutis un arii gurnus vajadzetu plataakus, tad vareetu arii iisaakus svarcinjus... (vispaar nebuutu slikti ja buutu uniforma liidziga taam kaadas bija redzamas animee, piemeeraam "He is My Master"), bet nu taa normaali sanaacis un ir OK.
![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
|
Keydan |
![]()
|
Jauns karavirs! Zinu, Zinu, zobens ir par garu...
|
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
QUOTE(Keydan @ May 16 2006, 19:04) Galva ir ok, bet meitene ir ljooooti gara. Veel man patiktu tas, ka tu kleitai buutu galus sakrokojis. p.s. pameegjini ielikt kaadu ar roku kraasotu darbu! ![]() |
Keydan |
![]()
|
Varbut ielikšu.
šeit jaunais darbs fotošopa, velak originalu izlikšu. ![]() |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Labi izkraasoji un uusinjas man arii ljoti patiik. Man taa shkjiet, ka uusinjas ljoti maina cilveeka izskatu.°
Kaa man patiik uusinjas!!!! ![]() |
Cow |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 121 Joined: 12-May 06 ![]() |
![]() -------------------- Es esmu...
GOVS TĀDA! |
Keydan |
![]()
|
Bernība vairak Lego spelēt vajadzeja, tad rokas butu kustīgas!
![]() 2 Kirara: Man ari škiet ka usas(bardas ari) maino cilvēku!!! Viņš kļust vīrišķīgs! |
Kirara |
![]()
|
Un peec manaam domaam vinjsh paliek skaistaaks (ja vinjsh bez baardas izskataas slikti)un arii man tad izskataas sirsniigaaks.
|
Keydan |
![]()
|
Varbut man vejadzēja viņam tadas usas ka Čepaevam!?
|
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
1.kaart - zobens NAV par garu, bet ir nezheeliigi fiichains(tas ir viens no labaakajiem veerteejumiem, ko no manis var izdabuut
![]() 2.kaart - kalponiite ir sanaakusi labaak par jebkuru meiteni, ko esi sheit izstaadiijis! manaams progress. 3.kaart - es ne tikai taa maaku roku tureet ![]() 4.kaart - ar normaalaam staljina uusaam var no kjiiselja pleeviiti nozvejot ![]() ![]() -------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Šeit jauna meitene-paladins!!! ![]() P.S. Varbut man ieladet veselu lapu ar ierošem? |
Kirara |
![]()
|
![]() Un es nesaprotu kas vinjai ir aizmuguras. ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 18:36 |