IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages V < 1 2 3 4 5 >  
Reply to this topicStart new topic
> Kaarteejaa anime nakts, 5. maijs
Kad juus gribeetu lai tas notiktu?
Kad juus gribeetu lai tas notiktu?
5. maijaa, no 20iem [ 14 ] ** [35.00%]
5. maijaa no 21iem [ 11 ] ** [27.50%]
6. maijaa no 20iem [ 7 ] ** [17.50%]
6. maijaa no 21iem [ 8 ] ** [20.00%]
Total Votes: 40
Guests cannot vote 
lastguru
post Apr 27 2006, 06:27
Post #31

The one who knows

Group: Jounin
From: Kaigan (Riga, LV)

QUOTE(Hikaru @ Apr 26 2006, 18:59)
Tātad sanāk 80% dimentia, 20% normāla. ---- Tas ir nenormāli pārāk daudz nenormālās animes.
Dimentia varētu būt 10%, ja tik ļoti vajag. Pārējais kaut kas normāls....... piemēra pēc.... citi žanri, kuri ir vairāk izplatīti... kā Comedy, piemēram. biggrin.gif

nu un kaapeec nevar buus dementia vakars? vai ta nav interesanti? man liekas programa ir ljoti laba, jo daudz cilveeki nav redzeejushi lielaako dalju ieplaanotaa. vai jums labaak gribeetos skatiities kko ko juus jau esat redzeejushi? blink.gif

galvenais tikai lai cilveeki paaraak nogurushi nebuutu lai vareetu saprast kas notiek uz ekraana biggrin.gif

bet nu.... ja nepatiik taada programa, luudzu piedaavaajiet citus variantus... bet luudzu konkreeti sakiet ko peec juusu domaam vajadzeetu raadiit, nevis vnk ka shii programa nepatiik

--------------------
Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian

The Tao of posting:
Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience.
And never underestimate the power of stupid people in large groups...
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Church
post Apr 27 2006, 06:58
Post #32

sewer rat

From: latvia / riga

QUOTE(lastguru @ Apr 27 2006, 05:27)
...
nu un kaapeec nevar buus dementia vakars? vai ta nav interesanti? man liekas programa ir ljoti laba, jo daudz cilveeki nav redzeejushi lielaako dalju ieplaanotaa.  vai jums labaak gribeetos skatiities kko ko juus jau esat redzeejushi? blink.gif

nav redzeets nebuut nav tik viennoziimiigi. izjemot speed un murderer par ko neatrodu anidb vispaar info, nebij redzeets tikai munto, ko pashlaik velku ;>
nedomaaju arii ka neredzeets automaatiski == labs. vai labs vismaz vairumam pasaacienu apmekleejosho.
eg. kaudze tesukas gabalu imho pilniigi neiederaas pasaacienaa. tas ir skataams tikai katram pasham, un tikai tad, ja ietilpsti 10-15% daljaa, kas ljoti intereseejas par japaanju animaaciju no laika, kad taa bij ne-klasiski-anime-iiga.
galvenais tikai lai cilveeki paaraak nogurushi nebuutu lai vareetu saprast kas notiek uz ekraana biggrin.gif
bet nu.... ja nepatiik taada programa, luudzu piedaavaajiet citus variantus... bet luudzu konkreeti sakiet ko peec juusu domaam vajadzeetu raadiit, nevis vnk ka shii programa nepatiik
*

un vai ir kaut kur mineets esoshaas izveeles klaasts vai prasiibas pret piedaavaajamo materiaalu? eg. no kaada saraksta tika veikta izveele? vai izejas materiaals tikai dvd, vai der arii DTV ripi, vai vajag rus subus, jeb pietiks eng?
+Quote Post
anti
post Apr 27 2006, 09:52
Post #33

Draņķītis

From: Latvija, Rīga

Man programma šķiet interesanta un, domājams, patiktu - īsti neredzu, kur ir problēma. Nav taču teikts, ka VISI kā viens grib redzēt komēdijas vai, piemēram, mecha anime. Protams, var mēģināt izpatikt visu gaumei un rādīt pa animei no katra žanra, bet man kaut kā šķiet, ka tāds ķīselis tur vien sanāktu.

QUOTE(Hikaru @ Apr 26 2006, 18:59)
Tātad sanāk 80% dimentia, 20% normāla. ---- Tas ir nenormāli pārāk daudz nenormālās animes.
*

starp citu, kas tad īsti skaitās tā "normālā" anime, un kādēļ dementia ir "nenormāla"? tāds īpatnējs tev tas iedalījums.

--------------------
ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU
AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE
+Quote Post
Hikaru
post Apr 27 2006, 10:59
Post #34

Tennou

Group: Chuunin
From: Latvia

QUOTE(lastguru @ Apr 27 2006, 05:27)
nu un kaapeec nevar buus dementia vakars? vai ta nav interesanti? man liekas programa ir ljoti laba, jo daudz cilveeki nav redzeejushi lielaako dalju ieplaanotaa.  vai jums labaak gribeetos skatiities kko ko juus jau esat redzeejushi? blink.gif
*

Es neko no šīs programmas neesmu redzējis. Un jā, labāk redzēt to, ko jau esmu redzējis - to vismaz es zināsu vai tā ir laba anime. Bet no neredzētā, ja es par to pat neesmu dzirdējis vai man nav ierakstīts plānā, ko es to domāju kaut kad vilkt un skatīties, tad tas nozīmē, ka es to pat netaisījos skatīties un negribu redzēt, jo man tas nebūs interesanti.
Dementia man kā žanrs nepatīk. Es šadas animes izlaižu. Skaisti nosvītroju. happy.gif
Vienīgais, ko es plānoju kādreiz noskatīties no šī saraksta ir Munto. Bet Mahoromatic... viss seriālas jāskatās nevis vienu sēriju, kaut kādu special.

QUOTE(Church @ Apr 26 2006, 20:56)
hikaru: dementia ne dementia, bet Le Portrait de Petit Cossette ir _briinishkjiigs_ gabals. kur domineejshaa gan ir tragjeedijas/gotiskuma teema imho. vismaz veel neesu sastapis kaadu sho shovu redzeejushu, kam tas nebuutu paticis. + ljoti skaists, iederosh soundtracks. ~ klasiskaaks/ala noir.
*

Esmu redzējis AMV ar šo anime. Man ar to pilnīgi pietika..... lai saprastu par ko tā anime ir un visu tā strory ar visu atmosfēru. Un pašu anime es skatīties negribu. Tas nav priekš manis. Nepatīk, kad kaut ko ņem.... un lēnām velk ārā.
....Jā un Guro man pilnīgi nepatīk, man tas liekas disgusting, uz tādām lietām vispār neskatos. Un tas ir ļoti tuvu, ja nav tas pats, kas dimentia... vai tas ir Horror, kas vienmēr kopā ar Dimentia nāk klāt.

QUOTE(anti @ Apr 27 2006, 08:52)
starp citu, kas tad īsti skaitās tā "normālā" anime, un kādēļ dementia ir "nenormāla"? tāds īpatnējs tev tas iedalījums.
*

Tāds iedalījums tāpēc, ka Dementia ir smadzeņu (prāta) sagriešana, izmežģīšana. Tā nav normāla darbība ar smadzenēm. Tāpēc arī saucu par "nenormālu".
+Quote Post
Church
post Apr 27 2006, 11:21
Post #35

sewer rat

hrm. peec AMV tiek saprasts kas par animi un viss plots? un charu personiibas? zini. must be good stuff yer smokin' ;>
+Quote Post
Hikaru
post Apr 27 2006, 11:30
Post #36

Tennou

biggrin.gif biggrin.gif
Jā, ja uztaisa AMV ar labu Charachter development un mūziku (anime izklāstu īsā laikā), pēc 60GB dāžādu AMV skatīšanās jau sāk saprast (piešauties) pašu anime plotu un charu personības.
Un AMV par šo anime bija neslikti uztaisīta, ka varēja saprast.
+Quote Post
Church
post Apr 27 2006, 13:13
Post #37

sewer rat

atgaadina - esu redzeejis paaris tuukstoshus dazhaadi izgleznotus graamatvaakus. tagad peec tiem varu spriest, cik interesanta buus graamata [tm]. .. mans viedoklis par tavaam kritikja speejaam taalaak tiek turpinaats necenzeetiem vaardiem.
+Quote Post
anti
post Apr 27 2006, 13:47
Post #38

Draņķītis

From: Latvija, Rīga

QUOTE(Hikaru @ Apr 27 2006, 10:59)
Tāds iedalījums tāpēc, ka Dementia ir smadzeņu (prāta) sagriešana, izmežģīšana. Tā nav normāla darbība ar smadzenēm. Tāpēc arī saucu par "nenormālu".
*

zini, tad es ar tikpat labu pamatojumu varu apgalvot, ka daudzas komēdijas/ecchi/etc ir prāta/smadzeņu notrulināšana, un arī būtu uzskatāmas par "nenormālām".

es neesmu dementia fane, taču īsti nespēju saprast tavu nostāju attiecība uz šo žanru. daudzos gadījumos tevis minētā "smadzeņu mežģīšana" drīzāk ir vēlme piespiest skatītāju padomāt un iedziļināties, nevis tikai ķiķināt par kārtējo pantsu shot.

starp citu, tāda lieliska anime kā "Serial Experiments Lain" arī ir no šī paša žanra..

P.S. par to guro/dementia saistību - ne vienmēr.

--------------------
ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU
AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE
+Quote Post
Hikaru
post Apr 27 2006, 15:55
Post #39

Tennou

QUOTE(Church @ Apr 27 2006, 12:13)
atgaadina - esu redzeejis paaris tuukstoshus dazhaadi izgleznotus graamatvaakus. tagad peec tiem varu spriest, cik interesanta buus graamata [tm]. .. mans viedoklis par tavaam kritikja speejaam taalaak tiek turpinaats necenzeetiem vaardiem.
*

Ne nu jā.. nevar jau tā uzreiz spriest par anime, noskatoties AMV..... dažreiz jau sanāk AMV ir labāks par anime. Skatās kādu anime un izrādās tā anime nav tik interesanta kā bija AMV. Kā bieži reklamē kaut ko interesantu, a pēc tam izrādās, ka nav tik inetresanti.Kā piemēru var nosaukt Naruto, kur labāk noskatīties dažus labus AMV un, lai nebojātu labu iespaidu, pašu seriālu neskatīties.

QUOTE(anti @ Apr 27 2006, 12:47)
zini, tad es ar tikpat labu pamatojumu varu apgalvot, ka daudzas komēdijas/ecchi/etc ir prāta/smadzeņu notrulināšana, un arī būtu uzskatāmas par "nenormālām".

es neesmu dementia fane, taču īsti nespēju saprast tavu nostāju attiecība uz šo žanru. daudzos gadījumos tevis minētā "smadzeņu mežģīšana" drīzāk ir vēlme piespiest skatītāju padomāt un iedziļināties, nevis tikai ķiķināt par kārtējo pantsu shot.

starp citu, tāda lieliska anime kā "Serial Experiments Lain" arī ir no šī paša žanra..

*

Es paskatījos aprakstu, kur bija rakstīts, ka dimentia ir anime ar mind twisting. Paskatījos vārdnīcā, kas ir twisting. Tāpēc sanāca "mežģīšana"... tas ir kaut kas mazliet vairāk par domāšanu... Es to uztveru kā "Karš un Miers" lasīšanu, ko tikai nenormāli cilvēki var darīt. biggrin.gif
Serial Experiments Lain - zinu kas tā par anime un neesmu to skatījies, un laikam diez vai skatīšos.

Bet nu nekas... viss normāli... kā teica Raimonds Pauls: "Katrs cilvēks jūdzās pa savam". vai kaut kā aptuveni tā viņš teica.
+Quote Post
Spectre
post Apr 27 2006, 16:46
Post #40

Hentai

From: Bristol, UK

Ok... STOP THE FLAME

Pirmkārt šo sarakstu lūdz apstrīdēt tikai tajā gadijumā ja JUMS ir labāki priekšlikumi - VĒLAMS PRIEKŠLIKUMI AR DVD UZ ROKĀM, nevis tur gribu redzēt to, kas iznāks parīt iekš japāņu kinoteātriem.

Lūdzu esat nosvērti (nebliežat nākamo fleimu par šo rakstu)

P.s. Ļoti jauki ka kādam patīk kautkas parasts, jo man patīk - Jo vairāk manas smadzenes lokās un domā līdzi jo labāka anime tā ir.

P.P.S jaaa arii pantsu man patiik ... es nenoliedzu ka fan servis ari ownē cool.gif

--------------------
IPB Image
SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion
+Quote Post
Janus
post Apr 29 2006, 03:15
Post #41

CLRAWE

From: Soul society

Biki google pamekleju tas anime manuprat bus labak ka pagajuso reiz kaut kads cat soup utt... dry.gif
Ceru ka jus man piekritisiet?
Bet man gribas atrak lai pienaktu animenakts man pa naktim ir garlaicigi savadak. tongue.gif Pacik es negulu gribu skatities kadas jaunas anime tongue.gif

Es tiaki nesaprotu kadel tik sen nav bijusas anime naktis dry.gif

--------------------
+Quote Post
lastguru
post May 1 2006, 04:24
Post #42

The one who knows

From: Kaigan (Riga, LV)

laikam buus veel Final Fantasy.

--------------------
Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian

The Tao of posting:
Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience.
And never underestimate the power of stupid people in large groups...
+Quote Post
Hikaru
post May 1 2006, 09:44
Post #43

Tennou

QUOTE(lastguru @ May 1 2006, 03:24)
laikam buus veel Final Fantasy.
*

Tiešām????? Ja točna būs, tad vsjo... man būs obligāti jāiet uz šo pasākumu visu skatīties. biggrin.gif biggrin.gif

biggrin.gif Dažas dīvainas idejas par sēdvietām man galvā svaidās. biggrin.gif
Ja būs tie krēsli, tad atkal būs neerti. Priekšējie visu redzēs, bet tie, kas pa vidu, gandrīz neko neredzēs un vajadzēs mocīties. Tāpēc 1. anime naktī daudzi apsēdās/apgūlās priekšā uz grīdas pie pirmās rindas kājām un arī visu ļoti labi redzēja. Tad kāpēc, lai nenoliktu kādu paklāju uz visu telpu, un visi sēdes uz grīdas un redzēs ekrānu. Sanāks tāda massveida gulēšana... ee.. blink.gif ... t.i. grupveida pasēdēšana...ee... blink.gif .... Nu tas ir kā Jukatanā otrā stāvā, tikai plašāk.
biggrin.gif
+Quote Post
aigarius
post May 1 2006, 16:00
Post #44

Hentai no Kami (変態の神)

Group: NERV
From: Rīga

EEE, es te ieminēšos, ka es tieši 5. maija vakarā būšu Rīgā - un 6. maijā 6.00 no rīta man ir jānoķer lidmašīna uz Meksiku, tā kā šis pasākums ideāli iederās manā kalendārā.

Es būšu biggrin.gif

--------------------
I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin!
+Quote Post
harpy
post May 1 2006, 16:59
Post #45

Lira member

From: citur

es ar piekriitu, ka daudzveidiibai vajag paraadiit arii "nenormalu" anime!!! Visos festos ir bijusi vairaak vai mazaak normaala, vajag arii ko cit5u paraadiit.
Mani, piemeeram, tik taalu apmierina programma...nu ja vien es jau dalju no taa visa nebuutu redzeejusi buutu veel labaak smile.gif

--------------------
IPB Image
...I'm not sleeping - I'm thinking...
+Quote Post

5 Pages V < 1 2 3 4 5 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 06:03