![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Hmmmm... eh es ar buushu un ljaushu jums tautai atkal mani aizmirst
![]() ![]() Diezgan sen neesu dementia redzeejis ![]() -------------------- |
Janus |
![]()
|
![]() CLRAWE ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 265 Joined: 24-March 05 From: Soul society ![]() |
Galvenais nekadu cat soupe
![]() ![]() Nevaru vien sagaidit ![]() -------------------- |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
dementiaa nekaadas vainas nav per se. pat briizhiem patiikami neortodoksaalus, domaat liekoshus gabalus paskatiities. gaumes ir dazhaadas. eg. man atkal final fantasy * liekas labaakajaa gadiijumaa average.
|
Naktspukjiite |
![]()
|
![]() ecchi nāve ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 1-January 05 ![]() |
mmm... demeeentia.
![]() No pirmās anime nakts atmiņas palikušas tās pašas labākās. Cat soup - viena no labākajām animēm, ko esmu redzējusi. |
Ha-san |
![]()
|
![]() Yumemiru hito ![]() Group: Chuunin Posts: 4 Joined: 30-September 04 From: Kampai-Riga ![]() |
Jauna programma:
20:00 - Start 20:30-22:15 Full Metal Alcimist Movie partraukums 15 min. 22:30-00:15 Cossette no Shouzou partraukums 15 min. 00:30-01:15 Ichi the Killer 01:15-01:40 Mahoromatic Summer Special partraukums 20 min. 02:00 3:30 Naruto Movie 2 |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
shoreiz mineetaa programma patiks, vai liksies pienjemama vismaz 90% imho. pasham gan naruto movie2 likaas pavaaja.
|
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Ļoti jauki
![]() Atlikušie jautājumi: - Cikos sāksies 20:00 or 21:00 ? (Man tā 1h izšķir es paspēju līdz mājām un back or nepaspēju) Jo kā mēs visi zinam piektdiena ir Rīgas korķu diena (jāierēķina apdzērušies Hokeja fani, jo piektdien atklāšanas spēle laikam 21:?? sākas) - Kur īsti notiks ? (Es nebiju uz iepriekšējo pasākumu) P.s. Ļoti gaidu piektdienu ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
minta |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 120 Joined: 12-April 06 ![]() |
Ja programma buus taada kaa teica Ha-Sai, tad es arii gribu tur iet....
![]() vieniigi es tur nevienu nepaziistu... -------------------- ![]() |
Church |
![]()
|
uz kinoteaatri tachu neej tikai gadiijumaa, ja kaads paziistams liidz? protams atkariigs no vecuma.
|
minta |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 120 Joined: 12-April 06 ![]() |
viena pati veel uz kino neesu gaajusi...
![]() -------------------- ![]() |
Church |
![]()
|
nu. hrm. draugu/draudzeni kaadu aizvelc liidz, ja kautreejies/baidies, es nez. briiva valsts.
|
minta |
![]()
|
draugi aiznjemti un vinjiem anime nepatiik...
-------------------- ![]() |
Church |
![]()
|
nu. emm. ja probleema i jaunumaa/nepilngadiibaa, tad vareetu saskatiit tikai paaris probleemas. 1) atljauju no vecaakiem [tm], njemot veeraa ka pasaakums ieilgs veelu / vai noskatiities tikai pirmos shovus. 2) nokljuushanu turp/atpakalj (atkal njemot veeraa veelaas beigas). sarunaa kaut vai kaadu aizbraucam konkreetaa laikaa tev pakalj. vai taksis.
kaigan/otaku publika ir sameeraa miermiiliiga ;>, neapbizhos. alkoholu par probleemu neuzskatu, jo pat ja starpbriizhos neliela dalja pasuutiis alus kausus, nepilngadiigajiem neviens taapat nepaardos. parasts pasaaciens ar liidziigu intereshu, pamataa 20+/-5 g.v., tautas sanaakshanu, saakumaa t.sk. plakaatu/anime dvd minimaalu tirdznieciibu && animes skatiishanos atbilstoshi mineetajam programmaa. that's about it. ja nemaldos, te bildes no kaada ieprieksheejaa pasaacienaa turpat uz barzhas: http://otaku.lv/gallery/thumbnails.php?album=68 |
minta |
![]()
|
man vajag vecaaku atljauju pat tad ja man ir 17 gadi? manai muchai tak ir nospljauties ko es daru savaa briivajaa laikaa... vinja neko taadu nerakstiis... es pat nezinu kaa to atljauju vajadzeetu noformeet...
alkahols nava probleema-nedzeru... a kur iisti tas viss notiks?... lai zinu kaa maajaas nokljuut... -------------------- ![]() |
Church |
![]()
|
QUOTE(minta @ May 2 2006, 11:23) man vajag vecaaku atljauju pat tad ja man ir 17 gadi? manai muchai tak ir nospljauties ko es daru savaa briivajaa laikaa... vinja neko taadu nerakstiis... es pat nezinu kaa to atljauju vajadzeetu noformeet... taa ir tiiri tava personiigaa probleema/attieciibas ar vecaakiem. nebija domaata nekaada oficiaala atljauja. tik mineejums, ka parasti nepilngadiigie vecaakus informee kur/kad/cik ilgi buus. QUOTE uz aatru roku pamaniiju minam tikai programmu, ne notikshanas vietu. izsaku mineejumu - turpat, kur vairumu citu reizhu. - pretii radisonam, pie meeles noenkurotajaa barzhaa. noteikti tiks precizeets/publiskots, ja tas nebuus taa, pietiekoshi laiciigi pirms pasaakuma. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:14 |