![]() |
![]() ![]() |
![]() |
minta |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 120 Joined: 12-April 06 ![]() |
sk... tad atljauja nav vajadziiga... un transports ar nebuus jaaizmanto... ljoti jauki
-------------------- ![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
erm. to lastguru .. kaa initial post/thread creator .. vai nevaidzeetu updeitot initial post ar F.A.Q.?
- peedeejaa varianta programma ar anidb linkiem - norises adrese/(un jau izlemtais pollaa laiks?) - veel kaadi info siikumi, ja vajadziigi? - paredzamais vietu skaits/paredzamaa cena? |
Janus |
![]()
|
![]() CLRAWE ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 265 Joined: 24-March 05 From: Soul society ![]() |
Nja tagad es neko nesaprotu bet man patika gan ta programa gan sita sita diezgan interesanta sanakusi tikai zel ka tik agri beidzas
![]() ![]() -------------------- |
Janus |
![]()
|
![]() CLRAWE ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 265 Joined: 24-March 05 From: Soul society ![]() |
Eu daudzi man prasa cik tas maksas apm ta ietu ja zinatu cik tas prieks maksa. Kaads zin vispar ?? Un daudzi nezin kur tas viss ir >.>
sry gandriz ka spams sanaca ![]() -------------------- |
davio |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 184 Joined: 19-December 05 ![]() |
Man jaunaa programma patiik... buus interesanti... jaanoskataas viss jau pirms animenakts lai vareetu visiem spoilot... lol jox.... bet ok... es buushu
![]() -------------------- |
Janus |
![]()
|
TIEM KAS NEZIN LUDZU KARTE.TUR IR TIKAI 2 KUGJISI TADEL GRUTI PAIET GARAM TAS NO KURA BUS VISLIELAKAIS TROKSNIS IR MUSU TA TAS VIENMER IR ![]() -------------------- |
Janus |
![]()
|
Eu cilveki Es neesu uzinu dienests
![]() Bet ta biletes maksas 4Ls un viss sakas rit 20.00 Ceru ka tagad visi zin visu ? ![]() -------------------- |
minta |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 120 Joined: 12-April 06 ![]() |
vai biljetes cena nevar mainiities atkariibaa no cilveeku skaita? ja vareetu mainiities tad es gribeetu zinaat cik vareetu buut maximaalaa biljetes cena
-------------------- ![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
QUOTE(minta @ May 5 2006, 14:32) vai biljetes cena nevar mainiities atkariibaa no cilveeku skaita? ja vareetu mainiities tad es gribeetu zinaat cik vareetu buut maximaalaa biljetes cena Nemainiisies!!! xDDDDD P.S. Es taa seežu un nekur iet negribaas, ehh.... ,)))) -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 06:12 |