![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
daah, kas ir inuyasha (tigra jau paspēja pirms manis)... nu paskaties pie tv, ova&movies, ko domā citi...
kāpēc tu domā, ka mēs tevi sitīsim?? es, piem. nezinu, kā tu izskaties, kur dzīvo, utt. kas attiecas uz zīmējumu - vislabākais ir tārpiņš - pasaku skaidri un gaiši! -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
QUOTE(kahi @ May 1 2006, 19:34) kāpēc tu domā, ka mēs tevi sitīsim?? es, piem. nezinu, kā tu izskaties, kur dzīvo, utt. kas attiecas uz zīmējumu - vislabākais ir tārpiņš - pasaku skaidri un gaiši! Da par to sishanu vairaak bija domaats moraali... ![]() ![]() Taaarpinjs... hmm.. Aaa!! Nezinu kaa vins tur gadiijaas ![]() ![]() P.S Vai kaads negibeetu piesieties matiem? (pie reizes iesakot kaut ko attieciibaa kaa vinji "pareizi" jaaziimee.. ![]() -------------------- skills of a snail
![]() |
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
Forši
![]() -------------------- |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
QUOTE(lilion @ May 2 2006, 14:42) Es vinju redzeejis neesmu ![]() ![]() -------------------- skills of a snail
![]() |
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
Tad noskaties Yotube tur var atrasts daudzas anime (es zinu ka tur ir noteikti inuyasha)
-------------------- |
Storm |
![]() ![]()
|
Vakarnakt meeginaaju kaut ko uzmociit uz datora (mans pirmais anime 100% uz kastes ^^) Tehnika priitiiva (neviens man neveelas pastaastiit labaaku..
![]() Bet nu... ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- skills of a snail
![]() |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Man patiik!
Vai tajaa redzajamaa galvas pusee matu nebuus? Mati izskataas peec dubljiem uz galvas, piedod. Rokas vareeji ruupiigaak uzziimeet, bet eenojums man ljoti patiik. |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
ou, man vinja atgādina vienu charu no tokko. Nu to mazo, balto ar peciņām.
![]() ![]() ![]() vismaz no saana... ![]() (luugums neapvainoties, bet sava veida liidziiba ir ...) bet eenojums labs Btw, tas ir tikai dēļ matiem, jo ja vinjai puse galvas ir noskuuta,taa izskatās, matiem jaanosedz vismaz liidz pusausiim, lai izskatiitos daudzmaz smuki, un ja mati ir gari, tad taa skjirba var veidoties tikai(lai izskatiitios daudzmaz smuki) pie kakla vidus. -------------------- |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
nu.. ja saliidzina kaa saakumaa bija, tad baigi labs! cienja tev!
![]() -------------------- |
Storm |
![]()
|
vienu dienu pa vasaru dariit man nebija ko...
![]() ![]() -------------------- skills of a snail
![]() |
vanda |
![]()
|
Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 52 Joined: 30-August 06 ![]() |
pedeejas visrealaakais man veel zimeet jamaaacas jo zimeeju galiigi...
![]() ![]() ![]() This post has been edited by vanda: Sep 26 2006, 16:31 |
Kate |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 4-August 06 ![]() |
|
LeoR |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Paskatijos uz ieprieksheejiem un tagad shis, nuu paarsteigums
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
nemaz neticas, ka tavs darbs, tiešām smuki ^^
lai gan es brīnos, jo maijā 3h radīji ko tādu, tad pieņemsim augustā 12 h radīji ko tādu, pilnīgi citā stilā, ēnojot kā profiņš, visas proporcijas pereizi, emocijas viss... varianti: 1.citplanētieši uzbruka un iztaisiija paaris operācijas... ( ![]() 2. visu jūliju kā nelabais ņēmies pa photoshop, tuotriāliem, ucc, un sasniedzi rekordu superīsā laikā iemācoties tā... 3. un ja nu... (fui, ko es tik nepadomāju, kaunos, kaunos) This post has been edited by Tigra2: Sep 26 2006, 20:54 -------------------- |
Storm |
![]()
|
nekas, tigra..
![]() ![]() ![]() ![]() aa - un NETEIKT NEKO PAR MATIEM! Paldies par sapratni. :3 This post has been edited by Storm: Sep 27 2006, 01:14 -------------------- skills of a snail
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 03:05 |