![]() |
![]() ![]() |
![]() |
iru-chan |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 83 Joined: 28-August 06 From: ogre ![]() |
sis ir ir loti izdavies labs darbs
|
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
vienu dienu pa vasaru dariit man nebija ko... ![]() ![]() nekas, tigra.. ![]() ![]() ![]() ![]() aa - un NETEIKT NEKO PAR MATIEM! Paldies par sapratni. :3 Ja es tā varētu zīmēt kad man nav ko darīt........ Man patīk tavs zīmēšanas stils -------------------- |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
mjaaa... jo vairaak laika ieliksi, jo labaax sanaax, meisariiba ir paveikt darbu isaakaa laikaa..
![]() This post has been edited by Storm: Sep 28 2006, 23:55 -------------------- skills of a snail
![]() |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
pēdējie div darbi - mana mute palika vaļā.
nenormāli patīk kā tu zīmē acis un ēno... i so hate you because you draw so damn good. |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
nu tas taws wasaras dienas wnk skisti, bet otrs wnk perwersi. Pat tad ja taa uzziimeets ljoti lapi apbriinoju cilweekus kas taa maak ziimeet
![]() -------------------- Nori Nori Nori~ |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Wowowow, es nemaz nezināju, ka Stormiks šādi zīmē. o.o Man patīk pirmspēdējais. Krāsas foršas un pati meitene.. Izskatās diezgan profesionāli. :3
Neesi Stormik mušmire un uzzīmē ko vēl! |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Ak tu jurijs tāds!!Kādu progu izmantoji???
-------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
Photoshop CS2 + peliite. ^^
-------------------- skills of a snail
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Kaa tev taas kontuurliinijas sanaak tik taisnas?
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
Pentool 4ever
![]() -------------------- ![]() |
Storm |
![]()
|
Ak tu jurijs tāds!! Mja.. Naakosais sarakstaa ir yaoijs... tikai dzekus man kka veel nesanaak iipashi XD Un par liiniju taisumu ... jee PENTOOL, ja es bez keepatu taa pataaas... buutu loti gruuti, bet ar pen tooli visu var aatri labot ![]() -------------------- skills of a snail
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 03:22 |