![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Очень красиво, только вот теней нехватает!
|
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Tam Inuyashas zīmējumam acis izskatās kā marsietim! O.o Bet tā ir viss labi! Kā jau Keydan teica: vajag vairāk ēnojuma!
![]() -------------------- Go and die, please.
|
Alexa Lucy Jo |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 25 Joined: 30-March 06 ![]() |
shim ir vairaak eenojuma ........ vai kaads man var pastaastiit, kaa vajag pareizi sastaadiit kjermenja proporcijas ......... jo man sanaak, ka galva ir lielaaka par kjermenji un tas nav labi .....
Attached thumbnail(s) ![]() -------------------- Waiting on down for the B-boys
And B-girls waiting, doin' their thing |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Uhm, par tām proporcijām. Nez, varbūt pameklē kādu tutorial netā? Vai arī zīmē plecus platākus, ķermeni masīvāku... Nez. :/
Bet par šo darbiņu: labs ir! Tikai deguns kaut kāds ne tāds... -------------------- Go and die, please.
|
Alexa Lucy Jo |
![]()
|
mans peedeejais darbinjsh ......... vismaz man ljoti patiik ...... protams tur buus tuukstoshiem kljuudu, bet ko nu-es tikai maacos .....
![]() Attached thumbnail(s) ![]() -------------------- Waiting on down for the B-boys
Kikumi |
![]()
|
Ou, man zināms, no kuras bildes tapis šis zīmējums...
![]() ![]() -------------------- Go and die, please.
|
Alexa Lucy Jo |
![]()
|
Okey ...... pameigjinaashu uztaisiit ........
![]() -------------------- Waiting on down for the B-boys
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
he, he, es arī taisīju tik kroplīgas kājas...kādreiz... galvenais ir locītavas. tagad kāja izskatās kā no filmas vaska figūru muzejs - nedabīga, tāda ļengana. njaa, otru kāju arī vajag, un, plz, padomā par locītavām.
a viņai rokas ir vai nav, vai piedurknes 2metrīgas?? aa, nē, tās viņas ķetnas, jā? nu, man patīk sākot no dibena uz augšu, lai gan galva ir nedaudz nesamērīga. un zizlis viņai kaut kā dīvaini turās starp pirkstiem/nagiem/kaut ko, ko es nevaru saprast. ja dur, tad tur! spārniņi ir ļoti pūkaini! -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Šis darbs man ļoti patīk!!!
![]() |
Alexa Lucy Jo |
![]()
|
QUOTE a viņai rokas ir vai nav, vai piedurknes 2metrīgas?? aa, nē, tās viņas ķetnas, jā? Mjaaa ... orgjinaalaa plaukstas nemaz reezeet nevar taapeec taa arii uzimeeju ..... ![]() nju labi te buus veelviens darbinjsh...... kaut gan sheit tas izskataas diivaini .. varu apliecinaat uz papiira tas izskataas daudz labaak ... varbuut skenera vaina .. nezinu ..... Attached thumbnail(s) ![]() -------------------- Waiting on down for the B-boys
Kikumi |
![]()
|
Rokas un kājas izskatās jocīgi. Varēja būt mazliet resnākas un vairāk piestrādāts pie locītavām. Plaukstas jātrenējas zīmēt. Seja tāda pašķība, bet nav arī nemaz tik traki. Varbūt pamēģini kādu darbiņu izkrāsot?
![]() -------------------- Go and die, please.
|
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
jaapriecaajas par katru mangas ziimeetaaju. tas tach muus tikai pieved tuvaak sapnim par latvieshu animi
![]() tai peedeejai meitenei seja izskataas taada paplakana. -------------------- |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
meitenei ir ausis.??? kaut kā man izskatās pēc lupatu trubiņām, tiecoties pēc orģinālākas pričenes. njā, kaut kas tev tomār ir jādara ar locītavām, ja nu vienīgi tas nav tavs stils, tādā gadījumā tā arī uzraksti, ka tu esi bezmugurkaulnieku fane! bet poza man ļoti patīk!
2 kirara - smuks avatars. divas sakuras kopā... taisām klubiņu?? -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Alexa Lucy Jo |
![]()
|
QUOTE meitenei ir ausis.??? kaut kā man izskatās pēc lupatu trubiņām, tiecoties pēc orģinālākas pričenes. njā, kaut kas tev tomār ir jādara ar locītavām, ja nu vienīgi tas nav tavs stils, tādā gadījumā tā arī uzraksti, ka tu esi bezmugurkaulnieku fane! bet poza man ļoti patīk! it kaa vinjai ir ausis, bet taas ir pasleeptas tajaas "trubinjaas" ..... ar lociitavaam es veel joprojaam ciinos. bet censhos .....aaaaa un njaa vai kaads man var pareizi paskaidrot kaa jaasastaada lociitavas, lai taas nesanaak tik tizlas .... -------------------- Waiting on down for the B-boys
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Tev tā meitene izskatās pēc lelles un par locītavām es nevarēšu palīdzēt, man pašai tās tik labi neiznāk...
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 03:20 |