![]() |
![]() ![]() |
![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Stase, vareeji veeln niku uz Hachi-Roku nomainiit. vismaz kaadam buutu prieks par to. Nu es katraa zinjaa noteikti pa griidu vaartiitos aiz smieklien, nevis vienkaarshi ilgi smiineetu kaa tagad.
Un nee, es uz smirdoshaam juuraam nebraukshu. paldies! -------------------- Because i can!
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(ETM @ May 8 2006, 22:15) Stase, vareeji veeln niku uz Hachi-Roku nomainiit. vismaz kaadam buutu prieks par to. Nu es katraa zinjaa noteikti pa griidu vaartiitos aiz smieklien, nevis vienkaarshi ilgi smiineetu kaa tagad. Un nee, es uz smirdoshaam juuraam nebraukshu. paldies! a tu kādreiz NESMĪNI, kad es atrdos vismaz 10m radiusā? Maini nemaini, jūs tāpat par mani ņirgāsieties. That's what i call friendship! -------------------- ![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
aight. pie velna juuras. baltijas pusee vismaz. kaada pie-ezera pirts gan pavisam cita lieta.
ETM: ta jau labaak cappuchino hachiroku vietaa, ja izveelas no taas pashas sources niku. peec klases/izmeeriem atbilstoshaaka chibi ;> |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
jums jādiskutē par jūru un atpūtu, nevis maniem izmēriem un maniem vārdiem.
![]() -------------------- ![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
jaa. juura, atpuuta. chibi vecais niks bija vislabaakais. juura, atpuuta. ;DD
|
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
church beidz buut draudziigs
![]() juura hmm neee ![]() -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Ja es būšu (BEIDZOT) pabeidzis celt siltumnīcu babuškai par prieku ta es arī došos, tā kā dzīvoju 15 minūšu attālumā (ar Riteni tiek rēķināts) no Jūrmalas ta braukšu ar riteni tikai jūs pasakat kur konkrētāk domājat bāzēties
![]() P.s. Siltumnīca = ZLO -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
+Chibi+ |
![]()
|
QUOTE(alt @ May 9 2006, 06:37) tauta, mācieties atbildēt uz topikiem! Vācu iecienītā ja/nein aptauja! (slēpsim faktu, ka aptauja bija iecienīta 20.gs. 30. gados, kad nevienu vispār neineteresēja, ko domā tuata, ka tik fīreram patīk.. no tā izriet, ka Yum-chan ir fīrers un neatkarīgi no jūsu atbildēt aktīva atpūta pie jūras tāpat notiks) -------------------- ![]() |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
Sieva sieva.. ja viss ies taapat kaa te turpinaas tad nav jeegas sho topiku turpinaat.. brauxim atkal divataa.. ^^
|
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
juura, atpuuta... capuchino iisti par mashiinu saukt negribeetos (can you say "slower than moped"?) un 86 jau taapat ir vissiikaakais no ne-yellow-license-plate klases... juura atpuuta...
Buutu neslikti ja fiirers tomeer pazinjotu savu marshruta plaanu ar aptuveniem laikiem (kaut vai privaati) -------------------- Because i can!
|
+Chibi+ |
![]()
|
-------------------- ![]() |
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Nu es varu paņemt grillu līdzi.
![]() un desiņas........ -------------------- There is nothing imposible.
![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
nekad nebiju sapratis, ko noziimee "aktiivaa atpuuta"... man atpuuta ir maajaas, gultaa, un man riebjas sports
![]() P.S., Hachi-sama, ja gribi, varu tev niku nomainiit atpakalj ^^ -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Seila |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 406 Joined: 6-March 05 From: Rīga ![]() |
Eu nu beidziet strīdēties. atpūta pie jūras ir ļoti jauks pasākums un tie kam nepatīk jūra. nu paši vainīgi. Galu galā var tak vienkārši pasauļoties kādā nogāzē, ja galīgi negribas spēlēt neko. Un laiks nedēļas nogalē būs pietiekami silts gan jau ka
-------------------- The ice cream mafia is taking over the world, so don't f*** with the ice cream man!!!
|
Church |
![]()
|
aight. unikaala iespeeja. - sakjert plaushu karsoni sauljojoties. ;>
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 06:13 |