![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
es jau varētu patiekt, kurš bija, hēēēēēē...
es ceru, ka tas cilvēks, kurš vienīgais atnāca, atsūtīs man PM to, ko es gribu zināt, lai es publiski neatklāju to, ka tā persona bija vienīgā, kas iedomājās ierasties un kā šo personu dēvē. -------------------- ![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
ETM
Atnaacu iereekt par tiem kas tur savaaksies, viss tas iezveertaas par manis pusdienoshanu kebabaa. un nieka lietutinjsh un saules sleepshanaas aiz maakonjiem attureeja cilveekus no pulceeshanaas... kauns, kauns. -------------------- Because i can!
|
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
kaads kauns. suudiigaa laikaa nau atpuuta. mazohisms. gan varbuut es viens taa domaaju. ;>
bet imho common sense vai nu neplaanot konkreetam meteorologjiskam laikam nederiiga veida pasaakumus, vai nu tos paarveidot par taadiem, kur laiks nav svariigs, eg. desinju cepshana dabaa taa vietaa lai sauljotos apmaakushaa laikaa / veejaa / smiekliigos plus graados, vai kanceleet pasaakumu vispaar, vai plaanot ruupiigaak, actually _njemot_ veeraa t.sk. laiku kaa saliidzinoshi buutisku priekshnosaciijumu tieshi atpuutai, nevis mazohistiskai sevis mociishanai principa/pienaakuma peec. meegjinaajumi nosodiit neieradushos arii .. liekas nedaudz diivaini. es cietu - juus nelieshi, ka necietaat kompaanijas peec ;D |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
-------------------- ![]() |
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
hey! Aaraa jauka diena, taa arii prasaas uz juuru!!! Shodien visus gribeetaajus gaidu 16.00 pie cirka, doma braukt uz vecmiilgraavja juuru ar 24 autobusu, bet varbuut var arii uz majoriem vai bulduriem..... nju jaa....
-------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
+Chibi+ |
![]()
|
15.00 labaak.....
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
QUOTE(+Hachi+ @ Jun 18 2006, 13:07) ehhhh, var jau tikai es ljooooti iespeejams nokaveeshos..... kameer sataisiishos utt ^^ -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
kaads zin kaads iraid taga uudens tur?
|
+Chibi+ |
![]()
|
man septinjos jaabuut tapakalj pilseetaa! nu pacenties, luudzu!!!!
Kima |
![]()
|
QUOTE(+Hachi+ @ Jun 18 2006, 13:24) ser, yes, ser!!! Tikai nevaino mani ka paliksi bez daavanas -------------------- (\_/)
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
-------------------- Press any key to continue
|
Winry |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 434 Joined: 1-June 05 ![]() |
Nu damn nokavēju, jo par vēlu izlasīju.....kso,kso!Lab nākamreiz!
![]() ![]() Un par to ūdeni, tās kā kurā vietā! ![]() This post has been edited by Winry: Jun 18 2006, 16:32 -------------------- "Describe your sorrows and desires, the thoughts that pass through your mind and your belief in some kind of beauty - describe all these with heartfelt, silent, humble sincerity and, when you express yourself, use the things around you, the images from your dreams and the objects that you remember." (Rainer Maria Rilke)
|
Church |
![]()
|
domaaju netikshanu kompenseet ar labu alu vecriigas krogos, bet damn, svelme iekshaa/aaraa neizturama :/
|
Winry |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 434 Joined: 1-June 05 ![]() |
taads jau tas prikols aaraa vispaar negribas iet jo var nomirt no karstuma,bet uz juuru buutu bijis kruti aizbraukt!
![]() -------------------- "Describe your sorrows and desires, the thoughts that pass through your mind and your belief in some kind of beauty - describe all these with heartfelt, silent, humble sincerity and, when you express yourself, use the things around you, the images from your dreams and the objects that you remember." (Rainer Maria Rilke)
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 06:14 |