![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
QUOTE(Shinobi-sama @ Dec 11 2004, 00:26) Genshiken... tas ir seriaals kura deelj vareetu arii DVD nopirkt... siltas juutas sirdiiii... Es arii visu beigu titrus blenzhu.. Eh dziiviite dziiviite.. .katra seerija ir kaa klasika ko var skatiitie satkal un atkal.... kaa vecaas latv filmas.... smiekliigi, bet taisni taipashaa laikaa BITTERSWEET Genshiken tika licenzēts un no AnimeSuki pazuda ![]() ![]() -------------------- Press any key to continue
|
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
ne nee netika gan licenzeets.. notika pamtiiga iebiedeeshana....
irc://irc.chatspike.net/Anime-Faith tobish #anime-faith@irc.chatspike.net ja esi paziistams ar xdcc botiem tad gan jau ka nokachaasi.. un ieprieksheejaas seeriajs tev izlidizees nakama(biedri) ![]() -------------------- ![]() |
Batou |
![]()
|
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
ak dies, 6 ep bija tik daudz patiesības par sievietēm un spēlēm. atceros kā es savu ex mācīju spēlēt FIFA2003
![]() -------------------- ![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Man ir pirmās sešas ep.
-------------------- Press any key to continue
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Heh, mjaaa, Genshinken ir tas labākais, heh heh.... Bet man arī rihtīgi pie sirds humora ziņā iet Fruits Basket... NE pēdējās 3 sērijas...
![]() ![]() -------------------- ![]() |
deBUGa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 374 Joined: 25-May 04 ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ Dec 11 2004, 18:24) Nu parasti jau no smiekliigaakajaam animeem smejas veederu tureedami nevis raud... ![]() -------------------- viss augstāk uzrakstītais nepretendē uz absolūto patiesību un ir tikai mans subjektīvais viedoklis...
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(deBUGa @ Dec 11 2004, 19:34) QUOTE(+Chibi+ @ Dec 11 2004, 18:24) Nu parasti jau no smiekliigaakajaam animeem smejas veederu tureedami nevis raud... ![]() tur beigās nav nekā smieklīga... Viss iet jautri, lieliskas situācijas, bet beigās atklājas kaut ka par Kyo un tas galīgi nav jautri... Īstenībā FuruBa ir viena no tām animēm, kur visu laiku mijas skumajais ar smieklīgo.... Tācu bēdīgu momentu tur sākumā ļoti maz... Shigure viens ir kā vērts, bet ka viņam pievienojas Ayame! Hah hah hah, tas ir lieliski!!! ![]() -------------------- ![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
GTO vareetu buut kandidaats taa ir ljoti smiekliiga un ljoti labi savinota nopietniiba ar jautriibu!
![]() |
neziniitis |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 28 Joined: 29-August 04 ![]() |
nu sauciet mani par slimu (un laikam es arii taads esu)
bet man sskkiet viena no smiekliigaakajaam anime "Elfen lied" -------------------- Only after we have lost everything we are free to do enything
|
Ito no Kazuki |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 183 Joined: 10-October 04 From: Girl Next Door ![]() |
Hweet, piebalsoju par Genshiken - patīkami vilkt paralēles ar savu pieredzi ^^ Taisni žēl, ka tikai pirmās divas sērijas esmu redzējusi, but būs obl jāmēģina dabūt vēl...
Love Hina arī ir wunderful - meitenes foršas, īpaši Mitsune un Motoko, Naru arī nav ne vainas. Un daaaaaudz divdomīgu situāciju ![]() Par Trigun piekrītu daļēji - kaut gan Vash tik tiešām atsver sevi kā komiskais varonis, viņa pagātnes traģēdija un liktenis tomēr ir skumji...Uz raudienu gluži nevelk, bet tā škrobīgi ap sirdi paliek >< Njus, neaizmirsīsim arī Slayers - ja Lina Inverse nav comical character, tad es nezinu ![]() -------------------- ![]() Boundless Love These falling dreams One life one flower for the frail reality |
Inc |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 158 Joined: 22-July 04 ![]() |
Tenshi Na Konamaiki
Iisumaa: Chars dzhinam pieprasa "kljuut par vechu-veci"; saciits dariits, just one glitch, dzimuma mainja :> |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
QUOTE(Inc @ Dec 15 2004, 22:30) Tenshi Na Konamaiki Iisumaa: Chars dzhinam pieprasa "kljuut par vechu-veci"; saciits dariits, just one glitch, dzimuma mainja :> ![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Sword |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 126 Joined: 18-November 05 From: Starp debesim un elli. ![]() |
Ir neizsakams daudzums ar smiekligiem anime un radus ir interesanti skatities, runa ka smikli esot labas zales bet kad tu smejies ta ka veders sap tas nelikas veseligi vaine
![]() Gribetu zinat kadi anime tiesi visiem likas smiekligi ?? Man piemeram loti patik anime Cool Couple Hi is my master Colorful (uzzimets nav visai bet ierekt ir par ko iesaku paskatities tim kam patik pasmieties ta sakot no sirds) ![]() ![]() ![]() ![]() un daudzi citi kurus vienkasi nevaru uzskaitit. Kadi butu ieteikumi kadus vel smieksigus anime butu verts paskatities ????? Edit by Zenofex: Pirms veido jaunu pavedienu, iesaku lietot foruma meklēšanas iespējas, a ja nu pavediens par šo tēmu jau eksistē. -------------------- ![]() "Peace is a shadow of death, desperate to forget it's painful past." © Angels banished from heaven have no choice but to become demons ![]() Be the Ultimate Ninja! Play Billy Vs. SNAKEMAN today! ![]() http://www.erepublik.com/en/referrer/SwordZero ![]() |
Ray |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Azumanga Daioh
|
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
protams Kigeki aka Studio 4C's Comedy ;D
Irresponsible Captain Tylor TV/OVA Here is Greenwood OVA The Melancholy of Haruhi Suzumiya TV Jungle wa Itsumo Hare nochi Guu TV/OVA Ghiblies OVAs Animation Runner Kuromi OVAs Ping Pong Club Gyagu Manga Biyori TV Kochira Katsushika ku Kameari Kouenmae Hashutsujo Genshiken TV Cromartie Highschool TV Mahoujin Guruguru |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 12:01 |